eski sevgiliye hain planlar

canım beddua etmesen nolur 3 yol çık pat başkası sen affetsen Allah affedermi ahh ahhh pislik herif yatacak yeri YÖK ama neyse çok kızıyorum böylelerine

Benim kv yine kaldı gitmiyor bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır :) sular gitti işyerinde mağdur kaldık :)

Benim kv yine kaldı gitmiyor bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır :) sular gitti işyerinde mağdur kaldık :)
Yaw kadının daha botoksu var o kadar implant yaptırdı botoks cilt gençleştirme dolgu bu sene hollywood dudağı moda bitmedi ki işi sizle

H HarleyyQuinn ben seni orta Boylarda saçları omuzlarında küt bir kesim olarak saçların gördüm ben ve tertemiz aydınlığa çıktığını gördüm sanki evliliğinin sadece 1,5 ayı iyi geçmiş hemen çatırdamalar başlamış ve seni bu kararı sanki zaten 5 ay önce almışsın ama aydınlık gördüm. Sen neden böyle bir adamla evlendin anlamadım çok saçma bir babası var kakılmışın itilmişi var ya öle bir adam elleri arkaya bağlamış görsen köyün ağası sanarsın havalar 1500 karşısında karısı dır dır canım bunlar 3,5 atıyorlar nafaka istiyeceksin diye birbirlerini yiyorlar ben senin yerinde olsam sırf piçliğine isterdim senin kalbinde hanende aydınlığa kavuşacak tertemiz bir falın çıkmış şu an tek istediğin bu adamdan kurtulmak ise tertemiz yüzünün akınla kurtuluyorsun

27 mayıs ve 25 Temmuz şanslı günlerin olabilir şansın bahtın açılıyo senin şu an başka bir erkek lafı duymazsın ama 5 yol sonra tekrar evlenebilirsin

Beynin bunalmış hafif bir depresyona mı gireyim edasındasın ama modunu düşürme zaten yeni sıkıntıdan kurtulmuşsun daha da güzel aydınlıkların var hiç kafanı karıştırma kurtulduğuna dua et

Sen küçüklüğünde ya fareli köyün kavalcısı yada cadılı bir şeyden kitap çizgi film çok etkilenmişsin ve hep kötülerin hakettiği cezaları çekeceğini düşünüyorsun o yüzden beddua bile etmek içinden gelmiyo desem

Kadın hastalıkları doktoruna git bi muayene ol ben biraz intihap var olarak gördüm ama az çok değil .

Tertemiz çok güzel bir yerde bir kuğun çıkmış artık aydınlıklar zamanı ferahlayacaksın çok zaten yarın ferahlamış diğer yarın daha da ferahlayacak

Neyse o zaman falın bu kadar
Abla kusura bakma ders çalışıyordum.
Allah belamı versin forumda hiç fotoğrafım yok ama tipimi olduğu gibi tahmin ettin.
Babasını ve annesini de nafaka konusu da gerçekten doğru.
Abla gerçekten şu anda çok şoktayım.
Şey sormak istiyorum sence boşanma ne zaman gerçekleşecek
Ve üniversite sınavına hazırlanıyorum bu sene sence iyi gelecek mi sonucum neresi olacak bunu da cevaplarsan çok sevinirim.
Ağzım açık kaldı ne hisli kadınsın sanki evliliğimin içindeymiş gibi konuşmuşsun yemin ederim yuh diyorum.
Allah ne muradın varsa versin gerçekten.

Neyse o zaman falın bu kadar
Şu anda gerçekten elim ayağım buz kesti.
Bu kadar mı nokta atışı olur bu kadar mı ya bu kadar mı çok şoktayım şu anda mükemmelsiniz.
Ya abla ilk evlendiğim zaman ertesi gün boşanmak istedim zaten bu kadar mı doğru olur inanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…