- 5 Mart 2018
- 1.128
- 833
- 123
İyi o zaman seni azat ediyoruz yat dinlen yarın benim fazilet var reklamlarda eşlik ederim
Canım sen çok hoş bir sesle aç Teli hiç agresife ökğze bağlama aloovv kimsiniz sesiniz gelmiyo kibar kibar seninkidir başka kim olacakPanpa bu arada beni bugün biri aradı tanımadığım numara açmadım üç dört defa çaldırdı sonra ben aradim sesimi duyfu meşgul oldu teli geçen hafta da ozel numaradan biri aradi
tursucuk senin uzun zamandır çok istediğin bir şey yakında olacak
Hiç ana oğulun arasına girme sana söyledim oğlum sen anla gelinim demişBi anda Ağzından ballar damladı sankimbugün kv 11 adete yükselen impilantlarının vidalarını tamamladı. Konuşamıyor bile çok kötü oldu ağzı yüzü şiş. Hatta eşim diyorki o kadar çok konuşursan bak allah böyle yapar diye. Eşim bu hafta içinde demiş ona ben şehir dışına çıkıcam seni de götüreyim otobüsle uğraşma demiş. Gidecek galiba
Bide bu aralar bi alıngan bi alıngan ben konuşmuyorum Zaten çok muhattap olmuyorum çok eşime çok kaldım ya beni istemiyorsunuz artık felan demeye başladı.
Uyudu mu herkes
ya adama aşık oldum ölüyorum dizi bitiyo internetten izliyom yağız sahneleriniBurdayım canım. Yağıza bide benim için bak yakışıklı çocuk allah var :) Sinanı beğenmem Yağız’ın klasik giyinimini de beğeniyorum. Hoş ben klasik giyinenleri beğenirim.
Kızım eski fincanını yollamışsın iç yarın düzgün bir fal havam yerinde olursa bakarım birde karar aldım yabancılara bakmıcam artık sitenin falcı bacısı oldum çıktım
Canım benim başka kim sesiz telefon yapacak amcanın oğlunun kayınçosunın komşusunun seni arıtacak hali YÖK dimiKuzu hakkaten kim bu beni arayan ya o olabilir mi acaba cidden fincan resmini attım fincan im hep hazır her akşam bir tane kahve icilir kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?