eski sevgiliye hain planlar

Hiç ana oğulun arasına girme sana söyledim oğlum sen anla gelinim demiş
Ben kulaklıkları takar keyfime bakarım hiç duymam hiçde karışmam. Bazen duymak zorunda kaldığım yerlerde onlar tartışınca gülesim gelir hatta kafayı eğer gülerim bazen tutamam kendimi salarım bütün güleceğimi :) bide bana ayar olurlar ben kaçarım hemen ortamdan

Ya varya özel hayata girmese bana atılan mesajları göstermek isterdim size nolur çok bunalımdayım çok kötüyüm bana bakarmışsınız neler neler var ya

Doğru dedin panpa bir de sapik olsa sürekli arar taciz eder sık sık arar

En güzelini yapıyon

Ararsa seni direk site ye yaz ben akşamları firiyom genelde kızlar a danış

Ya varya özel hayata girmese bana atılan mesajları göstermek isterdim size nolur çok bunalımdayım çok kötüyüm bana bakarmışsınız neler neler var ya

Kıyamam ben sana valla zor gerçekten insanlar o kadar anlayışsız oldu ki anlatamam sana . Neleriyle uğraşıyoruz.
Hepsine çevap veriyormusun sen yoksa iyi niyeti suistimal ediyorlar çünkü.

Kıyamam ben sana valla zor gerçekten insanlar o kadar anlayışsız oldu ki anlatamam sana . Neleriyle uğraşıyoruz.
Hepsine çevap veriyormusun sen yoksa iyi niyeti suistimal ediyorlar çünkü.
Ya bu ekip iyi naizen turşucuk huvese pyhta bunlara herzaman bakarım

Eskisinden mi intikam panpa

Vallah kırk gün oldu ses seda yok ikisinden tek resim bile yok gün yüzü göremedi dedigin gibi bu adam

1 kaç isim daha var geri kalan bakarım da bakmasına ne Bileyim sıkıldım

Zaten fal sık sık bakılmaz diye biliyorum ama sen daha iyi bilirsin tabi anladığım bi konu değil. Şuraya iki muhabbet kafa dağıtmaya geliyorsun hemen fal fal fal.
Salla aman bu kadar iyi olmak zorunda değilsin

Hatta ben aradım sonra bu numarayı meşgul e aldı panpa var bir durumlar ama ne ne değildir tam kestiremiyorum

İçime kurt düştü kanka

Ama anda süpersin kanka Taksim'e bakirkoye gittim bir sürü fal baktirdim sen farklısın sen de hisler konuşuyor ezbere gitmiyorsun ne hissediyorsan onu söylüyorsun

Bedduam tuttu galiba panpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…