Ben kulaklıkları takar keyfime bakarım hiç duymam hiçde karışmam. Bazen duymak zorunda kaldığım yerlerde onlar tartışınca gülesim gelir hatta kafayı eğer gülerim bazen tutamam kendimi salarım bütün güleceğimi :) bide bana ayar olurlar ben kaçarım hemen ortamdanHiç ana oğulun arasına girme sana söyledim oğlum sen anla gelinim demiş
En güzelini yapıyonBen kulaklıkları takar keyfime bakarım hiç duymam hiçde karışmam. Bazen duymak zorunda kaldığım yerlerde onlar tartışınca gülesim gelir hatta kafayı eğer gülerim bazen tutamam kendimi salarım bütün güleceğimi :) bide bana ayar olurlar ben kaçarım hemen ortamdan
Senle görüşmek isterse eğer de ki olmaz haftaya bir iş toplantısı için İtalya’ya gidecem deDoğru dedin panpa bir de sapik olsa sürekli arar taciz eder sık sık arar
Ya varya özel hayata girmese bana atılan mesajları göstermek isterdim size nolur çok bunalımdayım çok kötüyüm bana bakarmışsınız neler neler var ya
Ya bu ekip iyi naizen turşucuk huvese pyhta bunlara herzaman bakarımKıyamam ben sana valla zor gerçekten insanlar o kadar anlayışsız oldu ki anlatamam sana . Neleriyle uğraşıyoruz.
Hepsine çevap veriyormusun sen yoksa iyi niyeti suistimal ediyorlar çünkü.
tursucuk ama kaynanadan daha büyük bir sevinç bu içime doğan
1 kaç isim daha var geri kalan bakarım da bakmasına ne Bileyim sıkıldım
Sen başka bir hattan ara 1 hafta sonra bu numarayı kadın da olabilir kimmiş bir bakHatta ben aradım sonra bu numarayı meşgul e aldı panpa var bir durumlar ama ne ne değildir tam kestiremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?