eski sevgiliye hain planlar

B Beyazakrep
Gerçekten şu dedikleriniz o kadar doğru ki 5 sene sonra evlenirsem sizi bulacağım çocuğum kız olursa isminizi vereceğim o derece umarım şu tarihler iyiye işarettir ♥

Haha tepkin çok hoşuma gitti:) bende benzerini vermiştim panpaya da bugece once naizen e sonra akrepe sonra isteyene bakıxam bende kahvemi içerim son durumlar oldu ona baktırcam reklam larda:)

B Beyazakrep
Abla sorularım şu üniversite sınavına hazırlanıyorum onun hakkında ve devlet kapısında bi iş bekliyorum sence o olacakmı

Devlet kapısında işin olmaz onu bi. geç ablası sana diyim fal bakmadan görüyorum ki dayın yoksa Hayır Hayır HAYIRRR

yaaaa biz. evlenenmiycez mi banada yıl gör bananr banane
ya bugunde canım iskender çekiyor

Haha tepkin çok hoşuma gitti:) bende benzerini vermiştim panpaya da bugece once naizen e sonra akrepe sonra isteyene bakıxam bende kahvemi içerim son durumlar oldu ona baktırcam reklam larda:)
Şok oldum gerçekten
Abla sen bana hislerim açılmadı demiştin neden açılmıyor mesela

Abla kusura bakma geç gördüm.
Babasını tam tahmin ettin yürüyüşü bile öyle sana yemin ederim bak yemin ederim.
Hep o şekilde yürür ben şoktayım.
Ben sana bi şey deyim benim gördüğüm bunlar senin kaynanayla fena stresteler ödleri b..larına karışmış bunlarda karışmış

Canım forumda resmin bile olsa Bakamam hem kendi telefonum hem watsapp hem burdan pampalarla yazış vaktim Yok mesaj kutuma bile nadir bakıyorum uzun mesajları dair okuyamıyorum diyorum bazılarına mesajlara atmayın kahveyi çünkü o ara siteden arkadaşım atmış oluyo altta kalınca mesaj okuyamıyo sayfaya yönlendiriyorum insanları ben senin falında çok aydınlıkta gördüm umarım sende kafandaki düşünceleri atar kendi derslerine kendini verirsin

Tamam kuzu atıyorum simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…