- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
Abla devlet kapısında bi iş bekliyorum onunla ilgili olabilir mi buTertemiz çok güzel bir yerde bir kuğun çıkmış artık aydınlıklar zamanı ferahlayacaksın çok zaten yarın ferahlamış diğer yarın daha da ferahlayacak
Abla kusura bakma geç gördüm.H HarleyyQuinn hey sana diyom
Abla kusura bakma ders çalışıyordum.
Allah belamı versin forumda hiç fotoğrafım yok ama tipimi olduğu gibi tahmin ettin.
Babasını ve annesini de nafaka konusu da gerçekten doğru.
Abla gerçekten şu anda çok şoktayım.
Şey sormak istiyorum sence boşanma ne zaman gerçekleşecek
Ve üniversite sınavına hazırlanıyorum bu sene sence iyi gelecek mi sonucum neresi olacak bunu da cevaplarsan çok sevinirim.
Ağzım açık kaldı ne hisli kadınsın sanki evliliğimin içindeymiş gibi konuşmuşsun yemin ederim yuh diyorum.
Allah ne muradın varsa versin gerçekten.
B Beyazakrep
Abla sorularım şu üniversite sınavına hazırlanıyorum onun hakkında ve devlet kapısında bi iş bekliyorum sence o olacakmı
Şok oldum gerçektenHaha tepkin çok hoşuma gitti:) bende benzerini vermiştim panpaya da bugece oncenaizen e sonra akrepe sonra isteyene bakıxam bende kahvemi içerim son durumlar oldu ona baktırcam reklam larda:)
Ben sana bi şey deyim benim gördüğüm bunlar senin kaynanayla fena stresteler ödleri b..larına karışmış bunlarda karışmışAbla kusura bakma geç gördüm.
Babasını tam tahmin ettin yürüyüşü bile öyle sana yemin ederim bak yemin ederim.
Hep o şekilde yürür ben şoktayım.
İntikam konusunda mıNe güzel destek olmuşsunuz birbirinize :)
Canım forumda resmin bile olsa Bakamam hem kendi telefonum hem watsapp hem burdan pampalarla yazış vaktim Yok mesaj kutuma bile nadir bakıyorum uzun mesajları dair okuyamıyorum diyorum bazılarına mesajlara atmayın kahveyi çünkü o ara siteden arkadaşım atmış oluyo altta kalınca mesaj okuyamıyo sayfaya yönlendiriyorum insanları ben senin falında çok aydınlıkta gördüm umarım sende kafandaki düşünceleri atar kendi derslerine kendini verirsinAbla kusura bakma ders çalışıyordum.
Allah belamı versin forumda hiç fotoğrafım yok ama tipimi olduğu gibi tahmin ettin.
Babasını ve annesini de nafaka konusu da gerçekten doğru.
Abla gerçekten şu anda çok şoktayım.
Şey sormak istiyorum sence boşanma ne zaman gerçekleşecek
Ve üniversite sınavına hazırlanıyorum bu sene sence iyi gelecek mi sonucum neresi olacak bunu da cevaplarsan çok sevinirim.
Ağzım açık kaldı ne hisli kadınsın sanki evliliğimin içindeymiş gibi konuşmuşsun yemin ederim yuh diyorum.
Allah ne muradın varsa versin gerçekten.
Haha yok canim dayanişma anlamindaİntikam konusunda mı
Evet çok doğruHaha yok canim dayanişma anlaminda
Bence intikam almak boş bir insana en iyi yapilacak intikam onu tarihin tozlu raflarina atmak
Sen nasilsin her sey nasil gidiyor :)Evet çok doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?