Ben reklamlardan takip ediyorum valla :) kardeşiyle sevgiliydi bide kör olmayasıca
Bir Tosba mı ne var dı o yollamadı kahvesini yollasa bile ilk sana bakayım
Yarın saat 21:07 uygun musana
Oshie yarın sana da bakayım bak mesaj kutuma fal atan YÖK bugün şaşırdım noldu bu millete
Canım ne okuyon avukatlık falan okuda işimize yaraB Beyazakrep okuldaydim kuzum, yukarida yazdim zaten sunumum vardi, iyi degildi:S
naizen Bir nefret bir sevgi böyle gidiyor şuanki durumlarınız ve bu aslında bazen üçkağıtçı biri haline gelebiliyor olaylar ve durumları çevirebilmek için kuzu
sana su burcu yads pamuk gbi adam da gircek hayatında bu süre içerisibde sözlü lük devam edicek ama buda var diyim aana
durumlar şuan stabil canım
Canım ne okuyon avukatlık falan okuda işimize yara
naizen şuan ki durumuz için arada nefret ediyorsun arada seviyorsun. Sözlün olayları atlatmak veya idare edebilmek yada işim içinden sıyrılabilmek için arada üç kağıtçı düzenbaz biri haline gelebiliyor. Sen sözlülük durumun devam ederken karşına su burcundan yada pamuk gibi ( ben gibi ) bi adam çıkacak karşına. Sanırım sen o adamdan etkileneceksin. Ama şuan bi aksiyon olmayacak hayatında bu şekilde devam edecek.
Tercümanlık ücreti felan istemem aa olmaz senden alamam Arkadaşız şurda :) İban numaramı attım özelden :)))
Ya ben den yardım al o zaman tezinde yardımcı olabilirim. İstanbul sosyetesinin tanınmışlarından Gaziosmanpaşa nın Balicisine kadar o kadar çok manyak asosyal pisikopat ego lu her çeşit insan tanıyorumAhahah keske pisman oldum onu okumadigima be guzelim, psikoloji gibi bir sey, karisik azicik. Bir ise de yaramiyor ya:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?