eski sevgiliye hain planlar

Ben reklamlardan takip ediyorum valla :) kardeşiyle sevgiliydi bide kör olmayasıca

ahahaha kartopu olup yuvarlanasicalar :))) bir diziyi takip etmek bu kadar sabir isi demekki .. olamiyorum sizin gibi :) BRAVO SANA

tursucuk ne yazik ki yok simdilik:S eli acikligimin ..kunu cekiyorum resmen:S

kim hangi diziyi takip ediyor anlatin bakalim .. fransizim o konularda

naizen şuan ki durumuz için arada nefret ediyorsun arada seviyorsun. Sözlün olayları atlatmak veya idare edebilmek yada işim içinden sıyrılabilmek için arada üç kağıtçı düzenbaz biri haline gelebiliyor. Sen sözlülük durumun devam ederken karşına su burcundan yada pamuk gibi ( ben gibi ) bi adam çıkacak karşına. Sanırım sen o adamdan etkileneceksin. Ama şuan bi aksiyon olmayacak hayatında bu şekilde devam edecek.

Tercümanlık ücreti felan istemem aa olmaz senden alamam Arkadaşız şurda :) İban numaramı attım özelden :)))

hahahahah. ver canim IBAN ini senden onemli mi cok mersi, aciklaman cok iyi geldi

Fazilet hanım ve kızları sen anlat Karadeniz favori dizilerim hayat duruyor bunlarda ufak tefek vinayetler jet sosyete siyah beyaz aşk adı Zehra bizim hikaye de öylesine baktığım diziler

B Beyazakrep taze mi icmek lazim kahveyi yarin? Yanimda su an icilmis bir fincan duruyor, onun fotosu yarin olmaz degil mi?

Ahahah keske pisman oldum onu okumadigima be guzelim, psikoloji gibi bir sey, karisik azicik. Bir ise de yaramiyor ya:S
Ya ben den yardım al o zaman tezinde yardımcı olabilirim. İstanbul sosyetesinin tanınmışlarından Gaziosmanpaşa nın Balicisine kadar o kadar çok manyak asosyal pisikopat ego lu her çeşit insan tanıyorum

Hazan ve yağız efsane ydi son sahne aşk dövme cesaret hepsi bir arada süperdi ver aşka geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…