eski sevgiliye hain planlar

naizen almadım cnm bugün öğlen mesaj attım whatsaptan erken uyudum o yüzden görmedim mesajınızı ben de kart bilgileriniz yok muhasebe dosyada eğer isterseniz alırım dedim cvp yazmadı

Bir kere o payeyi verirsen hafta sonu akşam gündüz her zaman yazar whatsaptan gitsin alsın biletini

Yok almadım öğlen msj attım erken uyudum görmedim msj attığınız bende kart bilgileriniz yok eğer isterseniz alırım dedim cvp yazmadı çok da umrumda kendi bilir her şeyin bir çizgisi var sınırı var akşam onda msj atılır mi

He işte filmler iyi oluyor bende seviyorum ama 2. Serisi çıkmayanlardan olması lazım. Kızıyorum sonda sonunu öğrenemeyince. Kitap okurkende eğer uydurma kitaplarda başını ve sonunu okurum hep aradaki uzun uzadıya anlatımlar zaman kaybı gibi geliyor ( sanırım bu psikolojik bir hastalık belirtisi ) ama genelde gerçek hikayeleri tercih ediyorum. Yalnız baya oldu bende elime kitap Almayalı. Güzel bişey bulupta alayım bari.

İşyeri saatleri içinde görevimi yaparım sonrası beni ilgilendirmez bir kere evet dedin mi olur olmadık zamanlarda yazar bileti al şöyle yap böyle yap der ondan dün cvp vermedim

El vedüd kitabı var Dr da onu al değişik bir kitap

Ya bana nasıl bir iş lazım sabah 9 da işe gidecen akşam 4 5 çıkacsn cumartesi pazar olmayacak 23 Nisa’nda bile tatil olacak ama kriterlerime uygun ne iş buldum be koca napalım bizde muhabbet çeviriyoruz

Varmı öyle iş bizide çağır :)
Öğretmen olmak varmış aslında yarım gün ders. 15 tatil yaz tatili kar tatili felan iyi olurdu

Yönetici asistanı maaşı çok iyi ama patronun özel bütün işleri sende oluyor zırt pırt arar mesaj atar kar kuzi

Haklisin, bazen kendi elinde olmayabilir , sartlardan dolayi.. Genel olarak benim dusuncem , insanin kendi elindedir hayatini renklendirmek , ogrenmek, zamanini degerli kilmak.. herturlu yolunu kendin belirleyebilir,, yasi , konumu ne olursa olsun. Zamanin degerini bilerek yasamak ...bir cok olasalik varken, ama yanlis anlamayin beni tabiki, sartlar geregi yhayatinin yonetimi senin elinde olmayabilir...

Arkadaşın memnun. U peki kuzu kurumsal bir şirkette mi asistan 2000 liradan fazla alıyor o zaman

Küçük şirketlerde çalışmak hep sıkıntı büyük yerde sekreter bazen patronu bile görmüyor ne rahat ne kadar uzak olursan o kadar iyi

Ama şöyle bir şey ne gelenime gidenime karışırlar ne gezmeme ne arkadaşımda kalmama bir gün Bodrum’a gidecem eşyalarımı bavulumu hazırladım annem geldi nereye gidiyon dedi söylemeyi unutmuşum ya düşün o kadar rahatım ama bu vermiş oldukları rahatlığı suistimal edecek adam Yok ya çölde kalmış kutup ayısıyım

Anladim cnm yaş 27 hala ne mesleki anlamda bir ilerleme ne aşkta şansım var enayi yerine konup trrkedildim kimseye güvenemiyorum aşk konusu çok uzak benden

Instagrama bakıyorum arkadaş karımın sevgilisi nişanlısı var evli ben bahtsız bedevi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…