Aaa evet naptın al kızım biletini adamın köprüyü geçene kadar bide sekreterliği küçümseme arkadaşım sekreterlikten yönetici asistanı oldu çok çok iyi maaş alııoGercekten aldinmi adama biletini huvese ? :)
Bu birazda aliskanliklardan sanirim .. cocuk yaslarda tv aliskanligi verilmezse oyle gidiyor sanirim, hic haz etmezdim eskidende suan da bana uzak diziler.. Film izlerim eger kitap modunda degilsem, degisik bir tipim ben yaa.. Turk kadini modulu hic hissetmedim kendimi hicc
Bir ara ücretli öğretmenlik yaptım çok sevdim çok güzeldi ama sonra SMMM sunanlarına hazırlan evlen ayrıl şimdi çalışma psikolojisinde değilimBoyle is nerede var . memurluk yok mu mesela? ogretmenlik ?
El vedüd kitabı var Dr da onu al değişik bir kitapHe işte filmler iyi oluyor bende seviyorum ama 2. Serisi çıkmayanlardan olması lazım. Kızıyorum sonda sonunu öğrenemeyince. Kitap okurkende eğer uydurma kitaplarda başını ve sonunu okurum hep aradaki uzun uzadıya anlatımlar zaman kaybı gibi geliyor ( sanırım bu psikolojik bir hastalık belirtisi ) ama genelde gerçek hikayeleri tercih ediyorum. Yalnız baya oldu bende elime kitap Almayalı. Güzel bişey bulupta alayım bari.
Ya bana nasıl bir iş lazım sabah 9 da işe gidecen akşam 4 5 çıkacsn cumartesi pazar olmayacak 23 Nisa’nda bile tatil olacak ama kriterlerime uygun ne iş buldum be koca napalım bizde muhabbet çeviriyoruz
Aktif bir insanım ben şimdi şöyle söyleyim annem babam çok yaşlılar bütün gün evde dizi izliyorlar eve erkek atsam ruhları duymaz ablam var alt katta oturuyo arada ona iniyorum arkadaşlarım geliyo ben gidiyom can sıkıntısına açıyorum yoksa bir aktivite YÖK evde bide bizimkilerin izlediği diziler Emrah’ın dizisi kanatsız kuşlar öğlen beni bırakma mı ne kanal 7 Elif arka sokakların 11 . Tekrarı sarmıyo onların muhabbetleri zaten muhabbet etmiyorlar arada odaya giriyom biraz makara yapayım reklamlarda konuşturuyorlar sus sus çok heyecanlı diye arada annemle mutfakta karşılaşıyoruz
Yok canım öyle değil kurumsal güzel bir firmaya girersin süper ama İngilizce şartYönetici asistanı maaşı çok iyi ama patronun özel bütün işleri sende oluyor zırt pırt arar mesaj atar kar kuzi
El vedüd kitabı var Dr da onu al değişik bir kitap
Ama şöyle bir şey ne gelenime gidenime karışırlar ne gezmeme ne arkadaşımda kalmama bir gün Bodrum’a gidecem eşyalarımı bavulumu hazırladım annem geldi nereye gidiyon dedi söylemeyi unutmuşum ya düşün o kadar rahatım ama bu vermiş oldukları rahatlığı suistimal edecek adam Yok ya çölde kalmış kutup ayısıyımHaklisin, bazen kendi elinde olmayabilir , sartlardan dolayi.. Genel olarak benim dusuncem , insanin kendi elindedir hayatini renklendirmek , ogrenmek, zamanini degerli kilmak.. herturlu yolunu kendin belirleyebilir,, yasi , konumu ne olursa olsun. Zamanin degerini bilerek yasamak ...bir cok olasalik varken, ama yanlis anlamayin beni tabiki, sartlar geregi yhayatinin yonetimi senin elinde olmayabilir...
Canım daha da yüksekArkadaşın memnun. U peki kuzu kurumsal bir şirkette mi asistan 2000 liradan fazla alıyor o zaman
Cok zor, zor begeniyor, mukemmelliyetci erkek degil kadin. Seker evet, benim dikenli kaktusum o, ama param yok ne yapcam ya((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?