eski sevgiliye hain planlar

Fazilet hanım ve kızları sen anlat Karadeniz favori dizilerim hayat duruyor bunlarda ufak tefek vinayetler jet sosyete siyah beyaz aşk adı Zehra bizim hikaye de öylesine baktığım diziler

Haftanin tum gunu dizi takiptesin, o yetmiyormus gibi birde bakim yapiyorsun , hepsinede yetisebiliyorsun yani .. MASALLAH sana

ahahaha kartopu olup yuvarlanasicalar :))) bir diziyi takip etmek bu kadar sabir isi demekki .. olamiyorum sizin gibi :) BRAVO SANA

Sorma bende ilk bi kaç bölüm izlerim sonra tam heyecanlı yerinde bitirdiklerinde yada araya reklam girdiğinde kızıyorum hemen fragmanlarından takip ediyorum. Oo birsürü dizim var öyle fragmandan takip ettiğim. Nasıl bir psikopatlıksa artık bende ki de.

B Beyazakrep kuzu bir bulsam soyle ilerde huzuru o da bitirse dumur olsa ne güzel olur be tadından yenmez

Ya ben den yardım al o zaman tezinde yardımcı olabilirim. İstanbul sosyetesinin tanınmışlarından Gaziosmanpaşa nın Balicisine kadar o kadar çok manyak asosyal pisikopat ego lu her çeşit insan tanıyorum

Ahahahahhaha guldurdun beni ya:))) baliciyi nereden taniyorsun kizim ya:)) yillar once yani lisese bir sevgilim var, o da cimri bu arada:))) neyse bu saftirik odlegin teki, elma mi ne almisiz ikimiz tren istasyonunda bankta oturuyoruz. Tinerciler geldi iki tane, ben korktum ama belli etmiyorum, sonucta taciz edilme korkusu var, bu mal benden iki kat daha fazla korktu. Sesi cikmiyor korkudan, bize de verir misiniz dediler, ben de tabi ki buyrun alin dedim. Ikisine verdim, konustum falan gittiler. Bu salak sumsuk sumsuk oturdu, ciddi bir sey olsa, mal gibi kacacakti demek ki.

Keşke ben de dizi izlemesem kitap okusam dedikodu turlarına çıkmasam ama elimde değil mali müşavir olabilirdim tembellikten evde yatıyorum ya kitap okumak ders çalışmak hep eziyet geliyo

Birine çok vazgeç ilmez olduğunu hissettirdiği de o ne yaparsa yapsın bekler mantığı var bende ama buyuk yanilacak kuzu

Sen muhasebecisi misimkuzu ama sen smmm sınavına hazirlansan bence yaparsın sen cevval kızsın

Keşke ben de dizi izlemesem kitap okusam dedikodu turlarına çıkmasam ama elimde değil mali müşavir olabilirdim tembellikten evde yatıyorum ya kitap okumak ders çalışmak hep eziyet geliyo

Bu birazda aliskanliklardan sanirim .. cocuk yaslarda tv aliskanligi verilmezse oyle gidiyor sanirim, hic haz etmezdim eskidende suan da bana uzak diziler.. Film izlerim eger kitap modunda degilsem, degisik bir tipim ben yaa.. Turk kadini modulu hic hissetmedim kendimi hicc

Beni çözdün kuzu aynen hep böyleydi iki sene içinde onun da dumur olacağı doğru kader çarkı bazen tersine döner

hahahahah. ver canim IBAN ini senden onemli mi cok mersi, aciklaman cok iyi geldi

Valla ben Dasdar yi normalde anlamıyorum Zaten onun yazdıklarını okurken beynim yanıyor :)
Paldır küldür giriyor konuya ben nerde kaldığımı felan kaçırdım zaten yabancı dil dersinde uyuklayıp yarım yamalak anlayan öğrenciler gibi oluyorum

Ya bana nasıl bir iş lazım sabah 9 da işe gidecen akşam 4 5 çıkacsn cumartesi pazar olmayacak 23 Nisa’nda bile tatil olacak ama kriterlerime uygun ne iş buldum be koca napalım bizde muhabbet çeviriyoruz

İş e girince de sıkıntı kuzu baksana adam bana akşam dokuz buçukta uçak biletini soruyor hepsi sıkıntı stres hele sekreterlik amelelik gibi görüyorlar

Ya bana nasıl bir iş lazım sabah 9 da işe gidecen akşam 4 5 çıkacsn cumartesi pazar olmayacak 23 Nisa’nda bile tatil olacak ama kriterlerime uygun ne iş buldum be koca napalım bizde muhabbet çeviriyoruz

Boyle is nerede var . memurluk yok mu mesela? ogretmenlik ?

İş e girince de sıkıntı kuzu baksana adam bana akşam dokuz buçukta uçak biletini soruyor hepsi sıkıntı stres hele sekreterlik amelelik gibi görüyorlar

Gercekten aldinmi adama biletini huvese ? :)

Aktif bir insanım ben şimdi şöyle söyleyim annem babam çok yaşlılar bütün gün evde dizi izliyorlar eve erkek atsam ruhları duymaz ablam var alt katta oturuyo arada ona iniyorum arkadaşlarım geliyo ben gidiyom can sıkıntısına açıyorum yoksa bir aktivite YÖK evde bide bizimkilerin izlediği diziler Emrah’ın dizisi kanatsız kuşlar öğlen beni bırakma mı ne kanal 7 Elif arka sokakların 11 . Tekrarı sarmıyo onların muhabbetleri zaten muhabbet etmiyorlar arada odaya giriyom biraz makara yapayım reklamlarda konuşturuyorlar sus sus çok heyecanlı diye arada annemle mutfakta karşılaşıyoruz

naizen cnm çok az da olsa medikal ilaç ve bazı kurumsal firmalarda sabah sekiz buçuk dokuz akşam beste çıkış var ama onu bulmak da şans isi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…