Fazilet hanım ve kızları sen anlat Karadeniz favori dizilerim hayat duruyor bunlarda ufak tefek vinayetler jet sosyete siyah beyaz aşk adı Zehra bizim hikaye de öylesine baktığım diziler
Onu bırak bide spora gidiyoeum dedikodu time turları her gün alışveriş merkezi ( tabi alışveriş yapmadan )Haftanin tum gunu dizi takiptesin, o yetmiyormus gibi birde bakim yapiyorsun , hepsinede yetisebiliyorsun yani .. MASALLAH sana
ahahaha kartopu olup yuvarlanasicalar :))) bir diziyi takip etmek bu kadar sabir isi demekki .. olamiyorum sizin gibi :) BRAVO SANA
Ya ben den yardım al o zaman tezinde yardımcı olabilirim. İstanbul sosyetesinin tanınmışlarından Gaziosmanpaşa nın Balicisine kadar o kadar çok manyak asosyal pisikopat ego lu her çeşit insan tanıyorum
Aynen o cevheri gördüm sende duru görümü açtım kapadımBirine çok vazgeç ilmez olduğunu hissettirdiği de o ne yaparsa yapsın bekler mantığı var bende ama buyuk yanilacak kuzu
Keşke ben de dizi izlemesem kitap okusam dedikodu turlarına çıkmasam ama elimde değil mali müşavir olabilirdim tembellikten evde yatıyorum ya kitap okumak ders çalışmak hep eziyet geliyo
hahahahah. ver canim IBAN ini senden onemli micok mersi, aciklaman cok iyi geldi
Ya bana nasıl bir iş lazım sabah 9 da işe gidecen akşam 4 5 çıkacsn cumartesi pazar olmayacak 23 Nisa’nda bile tatil olacak ama kriterlerime uygun ne iş buldum be koca napalım bizde muhabbet çeviriyoruz
İş e girince de sıkıntı kuzu baksana adam bana akşam dokuz buçukta uçak biletini soruyor hepsi sıkıntı stres hele sekreterlik amelelik gibi görüyorlar
Aktif bir insanım ben şimdi şöyle söyleyim annem babam çok yaşlılar bütün gün evde dizi izliyorlar eve erkek atsam ruhları duymaz ablam var alt katta oturuyo arada ona iniyorum arkadaşlarım geliyo ben gidiyom can sıkıntısına açıyorum yoksa bir aktivite YÖK evde bide bizimkilerin izlediği diziler Emrah’ın dizisi kanatsız kuşlar öğlen beni bırakma mı ne kanal 7 Elif arka sokakların 11 . Tekrarı sarmıyo onların muhabbetleri zaten muhabbet etmiyorlar arada odaya giriyom biraz makara yapayım reklamlarda konuşturuyorlar sus sus çok heyecanlı diye arada annemle mutfakta karşılaşıyoruzBu birazda aliskanliklardan sanirim .. cocuk yaslarda tv aliskanligi verilmezse oyle gidiyor sanirim, hic haz etmezdim eskidende suan da bana uzak diziler.. Film izlerim eger kitap modunda degilsem, degisik bir tipim ben yaa.. Turk kadini modulu hic hissetmedim kendimi hicc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?