Ama şöyle bir şey ne gelenime gidenime karışırlar ne gezmeme ne arkadaşımda kalmama bir gün Bodrum’a gidecem eşyalarımı bavulumu hazırladım annem geldi nereye gidiyon dedi söylemeyi unutmuşum ya düşün o kadar rahatım ama bu vermiş oldukları rahatlığı suistimal edecek adam Yok ya çölde kalmış kutup ayısıyım
SELAMLAR KIZLAR ... kuzum ne diyo benim anladigim , ben birinimi boynuzlucam ne oluyor yahuuuuuuu :))
yok kız ne boynuzu sana gelecek yeni. biriside var bunlan durumlar stabil çıkmış hasta ölmüyor yani:)
Dualardan bana da yollaRuhuna El Fatiha okutucam size. gelecek ay .. hep birlikte kurtulus gununu ilan edicem buradan :)))))))))
Bu onun kitabıBen bir ara esmaul Hüsna ya Vedud ya cami okuyordum Tuğçe isinsunun olumlamalsrı ritüelleri vardı onu yaptım iyi gelmişti ama sonra kestim bıraktım
Bende varda okumaya da yapmaya da üşeniyorumBu onun kitabı
25 tl fiyatı bir falcıya veriyo 40 tl daha yararlı ama işte bir Eminönü’ne gitsem ne liste var YÖK akik taşı kristal taş safir Yasemin lavanta tütsüsü offf offff kocası aktar taşçı bişey olan varsa sponsor olun arkadaşlarTugce isinsunun kitabini aradim cok nette yoktu. tr ye gidince alicam aklimda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?