eski sevgiliye hain planlar

Dasdar kuzi sen az önce baktın ya ne demek istedin ben anlamadim

Illaki canim , gunluk ev hallerinden bahsettim canim, Tv patronlarinin ceplerini doldurmak, zamani bosuna harcamak olarak goruyorum sadece dizileri, sonunu tahmin ederek bide, ne olacak Turk dizisinde.. sonu mutlu biter, full acitasyon..bunu yerine kendini yenilemeyle kazanilsa o zaman, neler olabilir neler.. kendini egitirsin , senin yetistirebilecegin yeni nesil ogrenmek bilgilenmesi icin bir ana olarakta faydan olur evladlarina... gibi gibi.. bircok olumlu neticeye varilabilir.. dedim ya ben farkli bir dusunce boyutunda bakiyorum Tv izlemelerini.. cok derin dusunce bunlar.. farkliyim nbiraz ben takmayin dediklerimi :)))

SELAMLAR KIZLAR ... kuzum ne diyo benim anladigim , ben birinimi boynuzlucam ne oluyor yahuuuuuuu :))

yok kız ne boynuzu sana gelecek yeni. biriside var bunlan durumlar stabil çıkmış hasta ölmüyor yani:)

Canım ben 37 yaşındayım olmayan paramla botoks yaptırmayı dolgu yaptırmayı kaşlarım microbioling mi ne bişey Kaş zaten silindi geçen sene yaptırmıştım bunları yaptırıp saçlarımın rengini açtıracam kaç aydır kuaföre gitmedim evde kendim boyadım berbat oldu bunları yaptırıp bi özgüvenim i tazeledidekten sonra yeni aşklara yelken açma derdin deyim sen dana 27 yaşındasın ya sanki 50 yaşına gelmişsin gibi yap tabi ben daha 2 sene önce halk eğitimin bedava sitilistlik modelistlik kursuna gittim 90 doğumlu bir sürü kankam oldu kaçırmasaydım eğer resim ve pastacılık kursuna da gidecektim

Ruhuna El Fatiha okutucam size. gelecek ay .. hep birlikte kurtulus gununu ilan edicem buradan :)))))))))

Ben bir ara esmaul Hüsna ya Vedud ya cami okuyordum Tuğçe isinsunun olumlamalsrı ritüelleri vardı onu yaptım iyi gelmişti ama sonra kestim bıraktım

Tugce isinsunun kitabini aradim cok nette yoktu. tr ye gidince alicam aklimda .

Baktım hiç bir değişme yok sadece kendimi daha iyi olacak diye kandırdığını için olumla

Kitap in kapağındaki gibi hakkaten hayatın özeti

Kızlar geçen 1 2 hafta önce noldu kadının biri bana mesaj attı lütfen bana kahve bakarmısın tamam dedim öğün bakamadım ertesi gün oldu gene bakamadım ertesi gün oldu gene bakamadım kadına dedim ki ya çok özür dilerim işte öyleydi böyleydi siz bana fincanınızı atın birde kendi resminizi atın ben size bakayım kadın attı baktım kahveye kadın bana dedi ki ya ben sizin isminizi öğrenebilirmiyim ben size dua etmek istiyorum dedi bende tamam dedim söyledim ne için dua etmemi istersiniz dedi dedim sevgilimle ayrıyız beni arasın diye ertesi günü hayatta bu adam beni aramaz dediğim adam beni aradı şu an barışmadık ayrıyız hala çünkü ben görüşmedim kaçayım kovalasın istiyorum pas vermiyorum şimdi siz hepiniz kadının nickini isteteceksiniz vermem şakın istemeyin burda asıl anlatmak istediğim olay başkasının duasının başkasına kabulü o yüzden dua edin boş durmayın bana )))

Bana çok iyi geldin beyazakrep kuzu vallah duacinim her daim ilk defa forumda bu kadar uzun durup konuşuyorum

Kitap var bende çekeyim resmini dur kuzu

Tugce isinsunun kitabini aradim cok nette yoktu. tr ye gidince alicam aklimda .
25 tl fiyatı bir falcıya veriyo 40 tl daha yararlı ama işte bir Eminönü’ne gitsem ne liste var YÖK akik taşı kristal taş safir Yasemin lavanta tütsüsü offf offff kocası aktar taşçı bişey olan varsa sponsor olun arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…