- 5 Mart 2018
- 1.128
- 833
- 123
Canım spora gidecem yetişebilirsen kuaföre tamam bu süper oldu o zaman karşılıklı fallaşırıx ama enerjim düşük görüşüm kapandı genede bakmaya çalışırımBeyazakrep ben çokgüzel katina bakıyorumDasdar bilir :) sen bana kahve bak ben sana katina bakıyım :)
B Beyazakrep sen ozel mesajlarina neden cevap vermiyorsun?
Hiç bakmıyorumIyi de ne alaka, herkese cevap vermemek ayri konusma halinde oldugun insanlara cevap vermemek baska is.
Canım spora gidecem yetişebilirsen kuaföre tamam bu süper oldu o zaman karşılıklı fallaşırıx ama enerjim düşük görüşüm kapandı genede bakmaya çalışırım
Canım sinirden ölmene gerek Yok adamın size borçlu olduğuna dair sözleşme elinde ver avukata adamın malına maaşına icra konulur avukat masraflarını da yükle madem adam yüzünüze baka baka ödemeyecem diyo acıma insan borçluysa biraz mahçup olur ama bu yüzsüzlüğü elden bırakmıyor hiç mi malı mülkü Yok o zaman hapse girmeyi göze alsın sen ne dert ediyon adam kendi haline yansın bir de o erkek eleman ağzını açıpta tek kelime söylememesi şunu ispatlıyo işe sahip çıkmıyor demek ki adam sen kadın halinle bunlarla uğraş değil çalışan işyerinde komşu olsa der sen ne diyon karşında bir bayan var
Şuan kimse borcundan dolayı hapse atmıyorlar üzerine bişey yoksa hiç bişey yapamıyorsun. Millet bulmuş yolunu İnan bana. Elinde evrak sözleşmen olsa nolcak. Yasal olarak hiç bişey yapamıyorsun. 2 senedir çeki yazılan bir müşteriden alamıyoruz az da değil 14 bin. Kılıfına felan uyduruyorlar artık dolandırıcılık almış başını gitmiş. Ne mahçupluğu yüzsüzleşmiş bunlar Prof olmuşlar dolandırıcılıkta.
Kız Karadenizli o eleman bide erkeği sert derler bide.
Ya ne bilim eskisen çalıştığım yerlerde yıkardım ortalığı valla adam işyerime bişey dediğinde şimdi yok herkes salla başını al maaşını. Avukatla konuştuk yapabilecek bişey yok sözleşmeyi yanlış doldurmuşsunuz diyor. Bekliyeceksiniz diyor.
Canım avukatını da gözden geçir tamam sözleşme yanlış doldurulmuş olsa dair iyi bir avukat boşluklardan yararlanır sen iyicene bir kontrol et iyi bak iyi oku sözleşmeyi elbette bir açığı vardır adamın kendi üstüne malı yoksa ailesinin üstüne muhakkak birşeyi vardır hiç sinir olma bak benim bir arkadaşım 2 ay kira veremedi diye evsahibi Kadının babasının şehir dışındaki evine bişey koydular tedbir mi ne adam evi satmak istedi yasal faiz avukatlık parası derken 8000 tl için 20bin tl ödedilerŞuan kimse borcundan dolayı hapse atmıyorlar üzerine bişey yoksa hiç bişey yapamıyorsun. Millet bulmuş yolunu İnan bana. Elinde evrak sözleşmen olsa nolcak. Yasal olarak hiç bişey yapamıyorsun. 2 senedir çeki yazılan bir müşteriden alamıyoruz az da değil 14 bin. Kılıfına felan uyduruyorlar artık dolandırıcılık almış başını gitmiş. Ne mahçupluğu yüzsüzleşmiş bunlar Prof olmuşlar dolandırıcılıkta.
Kız Karadenizli o eleman bide erkeği sert derler bide.
Ya ne bilim eskisen çalıştığım yerlerde yıkardım ortalığı valla adam işyerime bişey dediğinde şimdi yok herkes salla başını al maaşını. Avukatla konuştuk yapabilecek bişey yok sözleşmeyi yanlış doldurmuşsunuz diyor. Bekliyeceksiniz diyor.
Beyazakrep ben çokgüzel katina bakıyorumDasdar bilir :) sen bana kahve bak ben sana katina bakıyım :)
Benim enerjim çok düştü herkesin ağırlığını aldım fal baktıklarımın bir süre fal bakmayacağım @Tospaagtd ve Pyta ya bakacam daha da bakmayı düşünmüyorum bir süre kendimi toplayan a kadar ;(( üzgünüm
Tamam canım ama dünkü ağırlıktan sonra 4 ten beri spora gidecem bi türlü popom kalkmıyor bide kuaföre gidip saçımı sıcak kızıla boyatmak istitom saçım siyah 2 defa açtırdım tekrar bunalımdan siyaha döndü bakalım kuaför ne kadar fiyat girdircek bügün yetişememde belki yarın giderim bi fiyat alayım Takma kirpik te almam lazım watsona uğramam lazım allahtan alışveriş merkezi evime 30 adımaaaa panpa kaçırmamalısın bir pisipisi
bir sen benim için falda Best
son bi kıyak yap bence falı çıkmıştı bana
Wawww 5 tl Kardayım şimdiden beğendim utkuyuSon falımı atıyorum ozmn kuzu saol utkuya git asminde 35tl
Tamam canım ama dünkü ağırlıktan sonra 4 ten beri spora gidecem bi türlü popom kalkmıyor bide kuaföre gidip saçımı sıcak kızıla boyatmak istitom saçım siyah 2 defa açtırdım tekrar bunalımdan siyaha döndü bakalım kuaför ne kadar fiyat girdircek bügün yetişememde belki yarın giderim bi fiyat alayım Takma kirpik te almam lazım watsona uğramam lazım allahtan alışveriş merkezi evime 30 adım
Wawww 5 tl Kardayım şimdiden beğendim utkuyu
Selamını söylerim derim 30 a olmaz mı hihihihihutkuyu bn meshur ettım bna 2yıl once cıkmış tı falı şuanki. adamla ilgili falı çıktıydı ara vermişyi tekrar gelmiş. kaçırma
Selamını söylerim derim 30 a olmaz mı hihihihih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?