- 5 Mart 2018
- 1.128
- 833
- 123
Turşucuk hayırlı uğurlu olsun kv kurtulman 1 haftada olsa hiç olmamasından iyidir bence
Kızlar pazar günü yerimden kalkamadım bütün gün nerdeyse yattım hiçbir rahatsızlığım yok ama geçtiğimiz hafta nerdeyse tüm atılan mesajlara cvp verip bakmaya çalıştım ama bir sürü insanın ağırlığını aldığımı düşünüyorum o yüzden bir karar verdim sadece bu toppikte beraber muhabbet ettiğimiz dertleştiğimiz arkadaşlar haricinde başkalarına bakmama kararı aldım.
Simdiden tesekkur ederim5 528mucizemmm canım dün seni çok beklettim hava havamda değildim kahvende sıkıntılı çıkmış mesaj kutumada fazla bakmak istemiyorum burdan atarsan kendi içtiğin bir fincanı sallarım sana da
Canım kötÜyüm keyfim yerinde olursa bakacam ilgilenecem senin leSimdiden tesekkur ederim
Canım kötÜyüm keyfim yerinde olursa bakacam ilgilenecem senin le
En iyisini yapmışsın.
Sinirden ölcem şimdi ya valla bak müşteriyle kavga ettim. Adam ödemiyorum paranızı diyo delirdim bildiğin. Ya bu insanlar yemin ederim dolandırıcılıkta Master yapmış. Var mı böyle bişey ya ben kadın başıma adamla tartışıyorum yanımda dikilmiş sözleşmeyi yapan erkek eleman sus pus ağzını açmıyor ya vallahi erkekliğine tüküreyim senin dedim
Canım sinirden ölmene gerek Yok adamın size borçlu olduğuna dair sözleşme elinde ver avukata adamın malına maaşına icra konulur avukat masraflarını da yükle madem adam yüzünüze baka baka ödemeyecem diyo acıma insan borçluysa biraz mahçup olur ama bu yüzsüzlüğü elden bırakmıyor hiç mi malı mülkü Yok o zaman hapse girmeyi göze alsın sen ne dert ediyon adam kendi haline yansın bir de o erkek eleman ağzını açıpta tek kelime söylememesi şunu ispatlıyo işe sahip çıkmıyor demek ki adam sen kadın halinle bunlarla uğraş değil çalışan işyerinde komşu olsa der sen ne diyon karşında bir bayan varSen is yeri sahibi misin, oyleysen eleman birak onun isi diye salmistir kendini.
Sen is yeri sahibi misin, oyleysen eleman birak onun isi diye salmistir kendini.
arkadaşlar yarın yada Çarşamba günü taksime gidecem iyi ve ucuz bakan falcı var mı
Evet işyeri sahibiyim ama eleman pısırıklıktan ses çıkartamıyor. Kendi hatalı sözleşmeyi yanlış doldurmuş.
Vermeme kararı aldım çok vaktimi alıyoB Beyazakrep sen ozel mesajlarina neden cevap vermiyorsun?
Iyi de ne alaka, herkese cevap vermemek ayri konusma halinde oldugun insanlara cevap vermemek baska is.Vermeme kararı aldım çok vaktimi alıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?