eski sevgiliye hain planlar

Kızlar pazar günü yerimden kalkamadım bütün gün nerdeyse yattım hiçbir rahatsızlığım yok ama geçtiğimiz hafta nerdeyse tüm atılan mesajlara cvp verip bakmaya çalıştım ama bir sürü insanın ağırlığını aldığımı düşünüyorum o yüzden bir karar verdim sadece bu toppikte beraber muhabbet ettiğimiz dertleştiğimiz arkadaşlar haricinde başkalarına bakmama kararı aldım.

kızlar yeni bir krem yaptım tamamen uydurma ama çok iyi yaptım.topuk çatlaklarına kuru ciltlere çok iyi yüze de kullanılabilir ama siyah nokta yapabilir o yüzden yüze kullanmayın malzemeler Hindistan cevizi yağı şeker kaşığı ile 2 kaşık avakoda yağı bir kaşık gerçek aleo Vera jeli benim annenin saksısından çalıyorum. Hindistan cevizini eritin tüpte eriyince avakoda yağını ve jeli katın.süper bir krem oluyo alırken zorlanıyoruz çünkü krem donuyor ama çay kaşığınla alın problemli bölgeye sürün hemen anında emiyo zaten

En iyisini yapmışsın.
Sinirden ölcem şimdi ya valla bak müşteriyle kavga ettim. Adam ödemiyorum paranızı diyo delirdim bildiğin. Ya bu insanlar yemin ederim dolandırıcılıkta Master yapmış. Var mı böyle bişey ya ben kadın başıma adamla tartışıyorum yanımda dikilmiş sözleşmeyi yapan erkek eleman sus pus ağzını açmıyor ya vallahi erkekliğine tüküreyim senin dedim

Eklentiler

• 20180402_153009-1.webp
    15 KB · Görüntüleme: 30
  • 20180402_153016-1.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 29
  • 20180402_153053-1.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 27
  • 20180402_153101-1.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 29
  • 20180402_153110-1.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 27
  • 20180402_153119-1.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 26
  • 20180402_153123-1.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 22
  • 20180402_153327-1.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 29

Sen is yeri sahibi misin, oyleysen eleman birak onun isi diye salmistir kendini.

Sen is yeri sahibi misin, oyleysen eleman birak onun isi diye salmistir kendini.
Canım sinirden ölmene gerek Yok adamın size borçlu olduğuna dair sözleşme elinde ver avukata adamın malına maaşına icra konulur avukat masraflarını da yükle madem adam yüzünüze baka baka ödemeyecem diyo acıma insan borçluysa biraz mahçup olur ama bu yüzsüzlüğü elden bırakmıyor hiç mi malı mülkü Yok o zaman hapse girmeyi göze alsın sen ne dert ediyon adam kendi haline yansın bir de o erkek eleman ağzını açıpta tek kelime söylememesi şunu ispatlıyo işe sahip çıkmıyor demek ki adam sen kadın halinle bunlarla uğraş değil çalışan işyerinde komşu olsa der sen ne diyon karşında bir bayan var

arkadaşlar yarın yada Çarşamba günü taksime gidecem iyi ve ucuz bakan falcı var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…