eski sevgiliye hain planlar

atin ortaya herkez, yani buradaki kizlar, sallasin herkes iki kelam, az once onlinedi akrep, cikmis simdi.

yarım pazartesi sendromu belki ondan gelmiyordur akrep
bende girdim o bunaıma hemde sabah vardıyası en sevmediğim vardıya
bugece yatasam ertrsi sabah kapımda evlilik teklifi ile uyansam da bitse bu işkence aaaaaa bıktım valla ya

Ben birakayim bakan baksin, akrepi bekliyorum saatlerdir saat 10 gibi gelecekti ama, sanirim bir sorunu falan cikti. ben kacmak durumundayim kizlar. Iyi geceler simdilik.

Eklentiler

• IMG_3991.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_3992.webp
    13 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_3993.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_3994.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_3995.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_3996.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_3997.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_3998.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 18

TAMAM KUZUMM TAMAM YAVRUMM O SENIN OLACAK.. ALACAZ ONU SANA.. CALM DOWN

Ortaya karisik .. psikopatlasmaya yuz tutmus bir naizen, hala ASIK MASUK pythia , birde sosyologumuz ziyaaa var

yok kuzu , bozma dengeni mengeni, bak yarin gokkusagi cikacakmis. say kac tane missss gibi renk vvar.. hayat cok hos, narin , dalgali sacakli... asklar desen iki durak otede inecek varr diyen yaratiklar var.. emanetcimiyiz laa biz.. al kalbini ustu kalsin diyesim var..........isyanim var USUDUMMM uleynnnnn

Her bahar geldiğinde bozulur boyle kuzu hep bir önceki bahar la kıyas yaparım.. bazı insanlar aşk yaşar bazıları şok ben ikinciyinm...

dün herkes uçmuş ya hemen
şu sabah vardıyası hiç iyi değil yazışacak kimse yok ulen oysa yeniyeni fikirlerle gelmiş tim

Soğukmu oralar . Ya bizim timi çok uyuyo acaba küçük olduğu içinmi. Dün uyudu durdu hep. Bide gece çok korkuyo galiba sürekli yatak odasına gelip yanıma yatıyor.korkarmı kediler

Evet mutlu pazartesi sabahı kayınvalide gitti :)))
Ama Haftaya geri gelecek

Dasdar öküzleri dolandırmaya çıkardın bari oralarda bıraksaydın geri mi getirdin bide.

haha aynen geri geldiler bşr bir baharfs sevgilimizle gezemedim..
kaynana gitmiş bunun tadını çıkarın kuzum bendr evlensemde benmde kaynanam olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…