- 5 Mart 2018
- 1.128
- 833
- 123
O değil Bakırköy’de züraat baba var bir daha oraya gittiğimde evden bol bol bim poşeti götürcem ne kadar ekmek şeker varsa toplucamben evde yattığımda adama sarıyorum ama yorgub olumca hıc aklıöa bıle glmıyor
buarada buhafta türbe sozumü. tutuyorum 7 türbe gezme nıyerm var millete bkyyorum herkes lokum dağıtıyor duasına kabul olmuş dıye biz daha dagıtacaz nerdeee
Tamam canım ama dünkü ağırlıktan sonra 4 ten beri spora gidecem bi türlü popom kalkmıyor bide kuaföre gidip saçımı sıcak kızıla boyatmak istitom saçım siyah 2 defa açtırdım tekrar bunalımdan siyaha döndü bakalım kuaför ne kadar fiyat girdircek bügün yetişememde belki yarın giderim bi fiyat alayım Takma kirpik te almam lazım watsona uğramam lazım allahtan alışveriş merkezi evime 30 adım
Beyaz tenliKaramel değil mi bu esmermisin sen
O değil Bakırköy’de züraat baba var bir daha oraya gittiğimde evden bol bol bim poşeti götürcem ne kadar ekmek şeker varsa toplucam
Arkadaşlar kuaför 550 tl istedi ne lan bu Bayrampaşa’da sanki Etiler’de yaşıyorum
Sorma çok koydu şimdi yarın kendi kuaförüme soracam adama da uzun zamandır girmiyordumKızzz çok para 550 düz renk Boyatacaksın. Benim KIZIL vardı sacımda iki kat açtılar gri yaptırdım bide kestirdim fönü kaş bıyık 250 ye çıktım bide çok gür ve kalın telli saçlarım omuzlarımın geçiyor boyu da. Maşallah yanmadı ama o kadar açıcıya.
Kapalıyım amma bakımı eksik etmiyorum :)
Sorma çok koydu şimdi yarın kendi kuaförüme soracam adama da uzun zamandır girmiyordum
Ya verirsem bu ay botoks yaptırcam bütçem kısıtlı verememÇikolata rengi beyaz tenliye güzel durur. Aralarına da şöyle güzel ışıltı attırsan. Ama 550 çok gerçekten verme o kadar
şuan çok sinirliyim yaa kahvemi. atamda şenleneuym
Noldu kavga mı ettiniz. Açtın mı engelini adamın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?