eski sevgiliye hain planlar

O değil Bakırköy’de züraat baba var bir daha oraya gittiğimde evden bol bol bim poşeti götürcem ne kadar ekmek şeker varsa toplucam

Üşeniyorsan gitme hiç keyif almazsın

Arkadaşlar kuaför 550 tl istedi ne lan bu Bayrampaşa’da sanki Etiler’de yaşıyorum

İşten çıktım panpa uzaniyorim

Dün Asmin cafe taksim Serkan a gittim

35 liraya kahve artı Tarot baktı orta sekerlii falı.Ne çok iyi ne çok kötü bildiği şeyler oldu

O değil Bakırköy’de züraat baba var bir daha oraya gittiğimde evden bol bol bim poşeti götürcem ne kadar ekmek şeker varsa toplucam

aaa bak orayı duymamıştım hemen listeye ekleyim istambuldayız okadsr evliya diyarında bu işi. halledelim artık hepsini. gezmek lazım inşallah lokum dağıtan ben olurum sevinçle yazıcam
kahvemi. kapattım:)

Arkadaşlar kuaför 550 tl istedi ne lan bu Bayrampaşa’da sanki Etiler’de yaşıyorum

Kızzz çok para 550 düz renk Boyatacaksın. Benim KIZIL vardı sacımda iki kat açtılar gri yaptırdım bide kestirdim fönü kaş bıyık 250 ye çıktım bide çok gür ve kalın telli saçlarım omuzlarımın geçiyor boyu da. Maşallah yanmadı ama o kadar açıcıya.
Kapalıyım amma bakımı eksik etmiyorum :)

şuan çok sinirliyim yaa kahvemi. atamda şenleneuym

Sorma çok koydu şimdi yarın kendi kuaförüme soracam adama da uzun zamandır girmiyordum

Kuzu ne botoksu bu yaşta hiç deneme bence

B Beyazakrep kuzum içtim nolcak bzm durumlar aynı kişi için kapattım sadece

Eklentiler

• IMG_20180402211814.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20180402211829.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20180402211901.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20180402211917.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20180402212025.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…