eski sevgiliye hain planlar

Pipisipisi ye sor çocuk iyiyse bile ben bugğn bürün erkekleri yalanvı pislik olarak görüyorum

ya mesaj kutusunu açsa soracam da çokta sevdiğim birisi. neoldu merak rab ölüyorum şuan ona bende fal baktım valla merak ettim yaa

Selamlar kizlar nasilsiniz ? herkez de bir mahmurluk mu var, yazilarinizdan mi oyle anladim. Kesin su dolunaydandir..pis dolunay :))

Gerçek olsun iyi olur kötü olur fark etmez kanka evde bakiyorsa tek gidilmez evi nerde panpa sen biliyor musun baktirdin galiba
Benim bir arkadaşım götürdü her çıkan moralsiz çıktı bende dedim şimdi hem 50 tl m gidecek hemde moralim 0 olacak ne gereği var dedim girmedim kadın kurtuluşta evi Bodrum katta annesiyle oturuyo hristiyan

BUNU NEREYE YAZMAYI DUSUNUYORSUN KUZUM :))

EFKARLI GUNUN OLMADIGI GUN YOK DICEM ARTIK :) Neler oldu sen onu anlat.. :)

Mesaj olarak yazıcam
Birşey olmadı kuzu birşey olmaması bana yetiyor "acaba ne tilkiler dönüyor" meselesi
sbah bi. kalkıyorum bu sessizliği ne ifade edio diırum

Mesaj olarak yazıcam
Birşey olmadı kuzu birşey olmaması bana yetiyor "acaba ne tilkiler dönüyor" meselesi

Alemsin ya :) resmen barış imzaladınız mı şimdi. Yoksa ateş kes mi yaptınız şimdilik adamla.

Alemsin ya :) resmen barış imzaladınız mı şimdi. Yoksa ateş kes mi yaptınız şimdilik adamla.

barış değil bitişe yönelik ateskes
off yani ya bir sabah uyansam herşey değişmiş olsa 2gundur bunu diliyorum ama gene aynı sabah gene herşey aynı vurup kafayı yat diyo şeytan
çok uykum var bıran once eve gtmek istiyorum daaa çoık var vardıyam a aglıycam

Mesaj olarak yazıcam

Baska denizlere ak... senin gemi batmis diye dusun.. Olmadiginda da vardir bir hayir diyeceksin kuzummmm...
Yeni iliskinde de baslarda soyle mertce evlenmek istedigini..
Lets go. New Loverssssssss

Baska denizlere ak... senin gemi batmis diye dusun.. Olmadiginda da vardir bir hayir diyeceksin kuzummmm...
Yeni iliskinde de baslarda soyle mertce evlenmek istedigini..
Lets go. New Loverssssssss

Başka denize akcağıma bildiğim okyanusta boğulmayı tercih ederim

NO NO NO ... don't never said that........
Bu erkek buna degse de degmese de bunu ASLAAAAAA soyleme.. Onada belli etme bunu

NO NO NO ... don't never said that........
Bu erkek buna degse de degmese de bunu ASLAAAAAA soyleme.. Onada belli etme bunu

Aaaa Aaaa asla tabiki ama ilişkilerde taktikten sıkıldım yeter daaa yeter yani 3gunluk dunyada taktik değil tutkuyu tercih ederim sanki aşk deil savaş alanı yaa ben artık gelişigüzel yaşıyom

Gecen gun yazistigimizi yaptin mi peki.. hani mert dumduk konusma .. yaptinmi ?

benim için artık günlük. hedefler var hayat budur
mesela bugunun hedefi vardiyamjn bitişini kutlayıp sahilde deniz keyfi yada Watson alışverişi gratis tr olabilir ardından evde uyku banyosu sonra normal banyo sefası tatlı pasta türü birşeyler yapıp yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…