- 5 Mart 2018
- 1.128
- 833
- 123
Selamlar kizlar nasilsiniz ? herkez de bir mahmurluk mu var, yazilarinizdan mi oyle anladim. Kesin su dolunaydandir..pis dolunay :))
BUGUN DE MI DIZI GUNUNUZ :))) dizikoliklerr
Yaaa Ben evlenmek ıstıyorum
yazimmi öyle
hayır bugün efkar günü..
Yok ya bügün yarın önemsiz diziler Çarşamba cumartesi ben kilitBUGUN DE MI DIZI GUNUNUZ :))) dizikoliklerr
Benim bir arkadaşım götürdü her çıkan moralsiz çıktı bende dedim şimdi hem 50 tl m gidecek hemde moralim 0 olacak ne gereği var dedim girmedim kadın kurtuluşta evi Bodrum katta annesiyle oturuyo hristiyanGerçek olsun iyi olur kötü olur fark etmez kanka evde bakiyorsa tek gidilmez evi nerde panpa sen biliyor musun baktirdin galiba
BUNU NEREYE YAZMAYI DUSUNUYORSUN KUZUM :))
EFKARLI GUNUN OLMADIGI GUN YOK DICEM ARTIK :) Neler oldu sen onu anlat.. :)
Mesaj olarak yazıcam
Birşey olmadı kuzu birşey olmaması bana yetiyor "acaba ne tilkiler dönüyor" meselesi
sbah bi. kalkıyorum bu sessizliği ne ifade edio diırum
Alemsin ya :) resmen barış imzaladınız mı şimdi. Yoksa ateş kes mi yaptınız şimdilik adamla.
Mesaj olarak yazıcam
Birşey olmadı kuzu birşey olmaması bana yetiyor "acaba ne tilkiler dönüyor" meselesi
sbah bi. kalkıyorum bu sessizliği ne ifade edio diırum
Baska denizlere ak... senin gemi batmis diye dusun.. Olmadiginda da vardir bir hayir diyeceksin kuzummmm...
Yeni iliskinde de baslarda soyle mertce evlenmek istedigini..
Lets go. New Loverssssssss
NO NO NO ... don't never said that........
Bu erkek buna degse de degmese de bunu ASLAAAAAA soyleme.. Onada belli etme bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?