Dışarı çıkamıyoruz diye şikayet ediyorlar bide şunlara bak. Yazın tatillerden bikinilerle story atarsınız. Kayıran beni kayırsın
tatil deme içimi. acıtıyırsun birde sen vurma tursucuk yaaa:) busene yapamıycam şeytan diyorki ödemeborçları çık tatile gerçi ordada rahat durmuyorum ben sevgiliyle başbaşa niye yapamıyorum deyip rezil edıyırdum
Ayni bildigin gibi kusum tursucum :)tursucuk sen nasilsin ? kaynana out olunca keyifler iyidir INSALLAH
Turkije iN sevgiliyle tatil OUTTTTTTTTT :)))))))
ACILINNNNN KACILINNN BEN TATILE GIDECEMMM HEMDE DAMSIZ :))))))))))))
Ay sonu yoğunluğuyla uğraşıyoru amele turşu napsın hesap makinesiyle aşk yaşıyor
Gitti de rahat mı bırakıyor sanki şeker ölçen makinasını kaybetmiş dünden beri onu arıyoruz. Bedenen gitse de ruhen hala burda
Beni de götür beni detey tey tey.
Ne özledim kız kıza gittiğim tatilleri. Nerde akşam orda sabah :)) bekarlığın tadını çıkarın.
Sevgilisi kocası olupta gidemeyenler napsın
En son düğünden sonra Erciyes’e gittik 3 gün. Oda burnumdan geldi eşime kıyafet gecelik ayakkabı terlik felan götürmeyi unutmuşum :) adam kahvaltıya altında eşofman ayakta kundura üstünde kazakla iniyordu :)
2 senedir tatil yüzü görmedim :)
Supurgesini de vereydin iyiydi :) anca ucamaz MAZALLAH..:))))))))))))
Gercekten de hep beraber ciksak tatile. neler olur neler :)Dasdar cilginliklarindan tutabilirmiyiz ki onu , elinden telf alamayiz :)) B Beyazakrep uyumlu kuzum, uyar o bize, ama oda dermi ki askim da askim :) sen hmm... sende esim de esim diyebilme ihtimalin var seninde :))) Ben :) bilmiyorum kendimi. o an ki pskilojik durumum ne olabile bilir :)))))
Kız döverim seni kocan varya daha ne istiyon
Selam pampalar yaptırdım saçımı oleeyyy hemde kırıktarak kuaförde kesim şampuan dürüm+ayran 430 tl yken kasada yalvarmamla 400 tl ye hepsini yaptırdım[/QUOT
hosgeldinnnn kuzum, hayirli olsun , gule gule kullan
Kuaforde durum+ ayran , paketservisleride mevcutmu :)))
ekmek arasi sac varmi menude :))))))))))))
Abla inşallah mutlu olursun yaAyyyy kuzu ya,harika benzetme artık sevgimden bahsedip sizi. bezdirirmişim beni. tatilde unutırmuşsunuz:)
şaka biryana hiç ses seda yokken ben endişe ediyorum ya keşke yarın sabaha başka bir. sabaha uyansam artık ya:)
Supurgesini de vereydin iyiydi :) anca ucamaz MAZALLAH..:))))))))))))
Gercekten de hep beraber ciksak tatile. neler olur neler :)Dasdar cilginliklarindan tutabilirmiyiz ki onu , elinden telf alamayiz :)) B Beyazakrep uyumlu kuzum, uyar o bize, ama oda dermi ki askim da askim :) sen hmm... sende esim de esim diyebilme ihtimalin var seninde :))) Ben :) bilmiyorum kendimi. o an ki pskilojik durumum ne olabile bilir :)))))
Kız döverim seni kocan varya daha ne istiyon
Ben sizle tatile geliyorsam bilinkli herifi boşamış çatır çatır paralarını yiyiyorumdur :) o zaman beni durduramazsınız işte. Altını üstüne getiririz sabaha kadar tey tey tey
Şu konuyu açtınız beni de davet ettiniz ya herifi rüyamda gördüm
Selam pampalar yaptırdım saçımı oleeyyy hemde kırıktarak kuaförde kesim şampuan dürüm+ayran 430 tl yken kasada yalvarmamla 400 tl ye hepsini yaptırdım
Allah korusun yuvanizi, huzurunuzu yahu... :) senden habersiz gideriz bizde :) hop hop ahey ahey liri liri ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?