- 5 Mart 2018
- 1.128
- 833
- 123
Ben bi banyo bir mutfak oda gezer vaziyetteyim arada da size laf yetiştiriyorumuyumaya i gittiniz kizlar ? bir varsiniz bir yoksunuz :)
Kızlar dişler 3 kere fırçalandı yüze pelingler yapıdı seksi gibi olmayan ama seksy pijamalar giyildi ve görüntülü konuş maya hazır halde mal mal aramasını bekliyorum dua edin arasın offff saçlarda fönlü
Aradı oleyyyuyUyumuştur bu saatte. Sen ara niye aramasını bekliyorsun.
Kızlar sizin dualarının gerçekten kabul oluyo teşekkürler
Kızlar dişler 3 kere fırçalandı yüze pelingler yapıdı seksi gibi olmayan ama seksy pijamalar giyildi ve görüntülü konuş maya hazır halde mal mal aramasını bekliyorum dua edin arasın offff saçlarda fönlü
Barıştık ama ben tam bir dengesizim 2 hafta atar yaptım adama bugün gene ben eski ben oldum kafa dağıtmam lazım evde tek kalmak yaramıyor sarıyom buna bu seferNasıldı geçti konuşma iyimiydi?
Barıştınız mı? Haberleri alalım
Aradı aradı bana dedi çok hoş olmuşsun bi ara kameradan yanıma gelcek sandım uzun uzun süzdüOleyyy yalnız deilmişim arama beklemede beni.3gundur düşünmüyor kuzu sen demiştin ya hissediyorsun diye
ee naptı aradımı kızz
Denenmiş tarifKızlar erkeklerin doğal kızlardan hoşlanıyorum lafına hiçbir zaman inanmayın yalan ne kadar bakımlı ne kadar hoş olursanız o kadar parmağınızın ucunda oynatırsınız
Aradı aradı bana dedi çok hoş olmuşsun bi ara kameradan yanıma gelcek sandım uzun uzun süzdü
Amin Cemil cümlemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?