eski sevgiliye hain planlar

Ayyyy kuzu ya,harika benzetme artık sevgimden bahsedip sizi. bezdirirmişim beni. tatilde unutırmuşsunuz:)
şaka biryana hiç ses seda yokken ben endişe ediyorum ya keşke yarın sabaha başka bir. sabaha uyansam artık ya:)

Doğan her yeni gün yeni umutlara gebedir. bi an önce evlen bi an önce benim gibim kaynanan olsun
Benimki de beddua mı dua mı belli değil :)

Men can't enter !!! daring :)) \
wat dedin cocukmu ? tatil de bir de ? biz bakicaz ? hayatta olmaz :) KAYINVALIDEN GELSIN sizinle :))))

Aaa olmaz o zaman bensiz gidemezsiniz
Kızz biri 8 yaşında insan evladı, biri 1 yaşında TOMA , biri de iki aylık timi. Çok mu sanki ne var yahu :) çok darıldım

hahahah... Omrun uzun , nisanlilik suren kip kisacik , dugununun TEZ ZAMANDA OLSUN INSALLLAHHHHH... AYYY NE GULDUMMMM

Amin aminnnnn düğünde lazım değil nikah yeterli ona verceğim parayla tatil yaparız bende "of ya ben nıye sevgilim le yapamıyorum" die hayıflandıgım tüm bekarlık tatillerimin acılarını çıkartırım

Darilma ayy kiyamam :) tmm kabul

Kıyamam ki ben size :) TOMAyla timiyle işyerine bırakırım onlar bakar. Minik kızımızada annesine bırAkırım o bakar. Kocamı da anasına bırakır kaçarım :) sonrası allah Kerim :)

Sen teklif ett... artik zaman yenilendi.. beyine oksijen gitmiyormu ki adamin nedir? o yasta tursulukmu kalcakmis,,la alan olmaz kart diye ... pufff

Ben teklif edicem aynen hep İmrenmişimdir kocasını nikah masasına oturttan hatunlara
odeğil de ciddi. ciddi. hergecen gun aleyhimize yaaa durgun olan sudan korkarım
bzm aramızda sorun yok aslında ya
neysebu bahar aylarında terkeden erkeklere lafım çok
birde terk edişin bile bnm dilediim sekilde olmasını arzu ederim

Kızlar dişler 3 kere fırçalandı yüze pelingler yapıdı seksi gibi olmayan ama seksy pijamalar giyildi ve görüntülü konuş maya hazır halde mal mal aramasını bekliyorum dua edin arasın offff saçlarda fönlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…