eski sevgiliye hain planlar

Allah selamete erdirsin , yar ve yardimciniz olsun

Mahkeme Duası; "Bismillahirrahmanirrahim"

"Rahman ve Rahim Olan Allah (c.c.)'ın adıyla; Her gün 117 defa "Ya muiz celle celalühü" okuyup bitince de "Ya zül celali vel ikram" denilir. Daha sonra da şöyle dua edilir; Allah'ım ben anamı babamı kardeşlerimi, çocuklarımı ve cümle mü'min kardeşlerimin haklı davalarından haklı çıkar. Ya Rabbim. Hakkımızı zalimlere yedirme, Hak edene hak ettiğini ver Allah'ım. Böyle söylenirse çok çabuk kabul olur. Herhangi bir konuda haklı olduğunuza inanıyorsanız bu davayı kazanmak için her gün; "Ya Hakem celle celalühü" zikri okunur. Ayrıca güneş doğmadan önce "Ya Adl celle celalühü" zikri yapılırsa haklı olduğu dava kazanılır. Bir başka dua; "İnna lillah ve inna ileyhi raciun. Alla hümme ecimi fi musibeti vahluf hayran minha" Manası; Kul bir musibete uğradığı vakit okursa Cenab-ı hak o musibetin sevabını ve uğradığı zararın yerine daha hayırlısını ihsan eder.

"Bismillahirrahmanirrahim"

"Rahman ve Rahim Olan Allah (c.c.)'ın adıyla; "99 defa La ilahe illallah bitince la ilahe illallah Muhammed'en Resulullah. 99 defa Allah'u ekber. 99 Elhamdülillah. 99 Subhanallah bitince ya zülcelali vel ikram. 99 Ya Fettah bitince ya zülcelali vel ikram. 99 Ya Adlü bitince ya zülcelali vel ikram. 99 Ya Hakem bitince ya zülcelali vel ikram. 99 Ya Vekil bitince ya zülcelali vel ikram. Dava sonuçlanıncaya kadar hergün okunur. "Vallahu galibun ala emrihi. Velakinne ekserannasi la yalemun" Manası; Allah, emrini yerine getirmeye kadirdir. Fakat insanların çoğu bunu bilmezler. "Vel asr İnnel insane le fi husr. İllellezine amenu ve amilus salihati ve tevasav bil hakkı ve tevasav bis sabr" Mmanası; Asra yemin olsun ki; İnsan mutlaka ziyandadır. Ancak iman edenler, salih amel, iyi işler işleyenler birbirlerine hakkı tavsiye eden ve sabrı tavsiye edenler bunun dışındadır. De ki; Rabbim adaleti emretti.

OHHH sifa afiyet olsunnn ... Tr de ilk yaptigim sey benimde .. benim icinde ye kuzum..

bu emojiyi sana destek tam destek icin yaptim... Hani sen teklif edecektin onun icin DDDD
Yaptinmi ? hic anlatmiyorsun . yinemi fal icin anlatmiyorsun

tam benlik imoji haha:)
faldan değil kuzu adamın fake dolaştığını hissediyorum burlarda

kızlar bugün 2tane kötü haber aldım biri. iile ilgili sevdgm bi elaman gidiyormuş dahada kötüsü vardiya bana kitlenecekmiş
oburu hanesel ufak ama sinir bir haber sonra eski meslekten kişilere rastladım bem oldum pert...
morelim b. m. b. k
bm. b. k. cidden şuan sevglmin beni. düşünmediğimi, İşten ayrılmak zorunda kalacağımı yuksek lisansımım tamamlayamayacağımı gbi herşeye olumsuz bakıyorum neler oluyor bana boyle yaaa
hisleri kuvvetli olanlar bana bi açıklama yapabilirmi dün geceden beri bu kötü hislerle kalktım bunlar geleceğe ait görümüydü işimi. kaybedecem sevgilim tarih fosil mi oldu mesleğime donış vb. yoksa tıkanıklıkmı aldım @Beyazakrep sen bilirsin bu işleri beni. bi. aç yaaaa

önemli bakın bu durum kötü şeylermi. olucak nazarmı değdi dun gece 1saat bieine fal baktım kadn çok uzgundu bi kalktım 3tane kötü. haberr..... çarpılsımmı... akrep sendd gel ben napayım şimdi yaaa

Bu ayki planlarınız veya beklentileriniz ne olursa olsun, sizin için olumlu ve duygusal olarak gelişecektir. Zor durumda olduğunuz bir olayda veya bir dava ile ilgili sorunlarda çıkış bulabilirsiniz. Bir kadının başındaki sorunlar da kaygı ya da panik ortaya çıkarabilir.

Bu ay, tüm irtibatlarınız ve tanıdıklarınız ile ilgili ilişkinizde bazen sorunlar olabilir. Yanlış anlaşılmalar yüzünden sorunlar uzayabilir. Bazen hoş olmayan bir vesileyle veya hoş olmayan insanlarla toplantılar yapmanız gerekir.

Nisan ayında evdeki eşyalara dikkat edin, ev problemlerinizi çözün, evinizin iç mekanı için yeni şeyler satın alın. Ev içi tadilat işleri ile de ilgilenmeniz gerekebilir. Başkalarının görüşlerine, profesyonellerin tavsiyelerine ve hepsinden önemlisi gerçek ihtiyaçlarınıza bir göz atın. Bir yalandan, manipülasyondan veya aldatmacadan dolayı bazı sorunlar kaynaklanabilir. 35 yaş üstü kadınlar beklenmedik bir değişim yaşayabilirler ve aile içerisinde endişe olabilir.

Bu ay aşk hayatınızı son derece heyecan verici hale getirecek önemli gelişmeler olabilir. Belki sevdiğiniz insan ile önemli bir karar alabilirsiniz. Ani bir evlilik kararı da olabilir. Bu ay aşk hayatında önemli değişiklikler olacak. Bitmek üzere olan bir ilişki de sonlanabilir. Aşk hayatında radikal kararlar verilebilir.

kariyer hayatında önemli gelişmeler olabilir ve başarıların başkaları tarafından takdir edilebilir. Özellikle kendi işlerinde yeteneklerin fark edilerek yeni fırsat kapıları aralanabilir. Çalışma hayatındaki problemler azalacak. Bu sayede yeni plan ve projeler için de zamana sahip olabilir. Eğitim hayatı devam edenler için de güzel bir ay olabilir. Ancak iş ortamında başkaları ile tartışmaktan kaçının. Sağlığınıza dikkat edin ve stresli konulardan uzak durmaya çalışın. Yoksa stres yüzünden rahatsızlıklar yaşanabilir.

Bu ay size yakın olan arkadaşlarınızla ilgili çeşitli sürprizler yaşayacaksınız. Artık beklenmedik durumlarda yeni insanlar ile tanışabilirsiniz. Sosyal ortamınıza yeni kişiler dahil olabilir. Bu ay edineceğin arkadaşlıklar uzun süreli dostlukların da başlangıcı olabilir.

Nisan ayı finansal açıdan size cömert davranacaktır. Yine de harcamalarınıza dikkat etmeli, yüksek harcamalar yapmadan önce bütçenizi gözden geçirmelisiniz. Yoksa çıkacak ekstra harcamalar yüzünden zor durumda kalabilirsiniz. Artık düzenli gelirinizden, ekstra paradan veya beklenmedik kar olanaklarından yararlanabileceksiniz. Geliriniz sabit hale gelebilir. Ya da bir süredir beklenen para elinize geçebilir.

Bu ay seyahatle ilgili planlarınız olacak. Özellikle ailenizle birlikte seyahat yapabilirsiniz. Ya da onları ziyarete gidebilirsiniz. Başka bir şehirden veya ülkeden misafirleri ağırlamanız gerekebilir. Başka yerde yaşayan akrabalarınız sizi görmeye gelebilirler.

SOR YAVRUM.. Benim icinde bir kart ceksene bugun

Kuzum bence dünkü fal yüzünden oldu ya bıçak kemiğe dayandı gibi hissediyorum çok kötüyüm 1hafta hiç fal bakmıyım diyorum biri gelsede yani 1iyi haber gelsede kurtarsa beni diyorum

Kafan dagilsin diye dedim. sen tam tersi direk daliyorsun O konuya,, yapmaa... etmee...

Senin konuna ben el koyucam bu gidisle yaaa.. vericen adamin numarasini senin adina ben diyecem ULEYNNNN EVLENIN GITSINNNNN diyecem artik :)

Aaaa bak ne geldi aklima .. adamin ilgisi varmi ? onemsermi burc , fal , astrolog gibi ekzotik seyleri :) cekici bulur mu ? bulursa ver mail adresini oyun yapalim :)))))))))))

tursucuk sende biran bir uzak kal yavrum yaa adamdan , gel bu tarafa, yapisik ikiz oldunuz be ya

Ben çok Yorgunum canım İnan canım çıktı 3 gündür perişanım. Bugün bi nefes alalım diye öğlen kahvaltı yapmaya çıktık resim attıydım buraya. Şuan daha günün ikinci öğününü yiyiyorum ( ekmek peynir çekirdek :) ) girip yazdıklarınızı okuyup gülüp çıkıyorum :)

Dasdar yine isyanlardasın. Sen bırak herşeyi Buraya gel. Sana bi iş bulalım burdaki ünv de yüksek lisans master felan hepsini yaparsın burda

Iste firsat tey tey ahey ahey liri liri

Iste firsat tey tey ahey ahey liri liri

Mesleğini söyle ayarlayalım iş dimi :) nerde isterse. Hem burda kiralar felan ucuz. Anadolu unv Osmangazi unv ikisinde var. Rektörlerini tanıyoruz aldırırız buraya uğraşırız. Hayat şartları istanbuldan daha kolay burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…