- 5 Mart 2018
- 1.128
- 833
- 123
Canım Tahir’im aşkım vardı tv kilitlendimBeyazakrebin bir sorunumu var? yoksa ben mi alinganim..
Valla sigara 1 tl den daha makbule geçtiben çikolata aldırırdım 1tl ye:)
meğer metal gerekiyormuş
dunku kadından hiçbirşey almadım 1saat baktım pert
beni pert eden sevglm de neyse
Bütün ağırlık gittiValla sigara 1 tl den daha makbule geçti
Dasdar atayim mi sana azicik:))) hamile birbirine sarilan bir cift var ilerdied olacak bri sey bu. Sikintili bir donemdesin ama gececk bu gunler. Biri ile karsilikli konusup bir seyleri yoluna koyacaksiniz. Senin bir yolculuga cikacagin gozukuyor.
Attim ama:)
. Canım hiç dert etme bı durum geçici sırtındaki yük çoğalmış ama bu değil senin asıl meselen işinin çoğalması değil senin canını acıtan başka durumlar sanki bir göze battığını hissetmişsin kendi kendine tribe girmişsin hiç girme çok yakında 1 ay bile sürmez bu durumlar geçici ama senin adapte olamama sorunun belirmiş bu yakın zamanda et ye biraz hafızan güçlensin adepte olamıyon çabuk sıkılıyon üniversite olayını da gözden çıkarmışsın bir dondurma umudunu kesme olayın olmasın şakın tabakta ki şekli söylemiyorum heyecanlan daha tabağa geçmedim göz ucu ile baktım ama dehşet Harika seninki göbek yapmış ama
. Canım hiç dert etme bı durum geçici sırtındaki yük çoğalmış ama bu değil senin asıl meselen işinin çoğalması değil senin canını acıtan başka durumlar sanki bir göze battığını hissetmişsin kendi kendine tribe girmişsin hiç girme çok yakında 1 ay bile sürmez bu durumlar geçici ama senin adapte olamama sorunun belirmiş bu yakın zamanda et ye biraz hafızan güçlensin adepte olamıyon çabuk sıkılıyon üniversite olayını da gözden çıkarmışsın bir dondurma umudunu kesme olayın olmasın şakın tabakta ki şekli söylemiyorum heyecanlan daha tabağa geçmedim göz ucu ile baktım ama dehşet Harika seninki göbek yapmış ama
Kız fil çıkmış falımda mucizevi bir şekilde para sıkımtından kurtulucaksın sen
Thanks kız akrebe atmıştım ben onu:))
biliyorum , kaynak yaptim:))) o yine bakar, ona ek olsun:)
Kızım ben seninkiyle seni karşı karşıya gördüm adam eliyle senin alnını okşuyo diyo ki sana görmeyeli sen ne kadar çok güzelleşmişsin hep böyle güzelmiydin sen tabiatı değişiyio öküzün romantik oluyo hahahahahah hazır ol bomba gelişmeler var
Erkekten çok kadın nazarı çekiyorsun sen evet üstünde bir ağırlık var ama daha da önemlisi canım senin evindede bir ağırlık var evde huzursuz uyuyorsun
Sen haki yeşil renk seviyorsun ama adamın yanına gittiğinde beyaz tonlarda giyin adam beyaz renk hastası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?