eski sevgiliye hain planlar

B Beyazakrep kuzum banyomu ettim kahvemi içtim
konuyu biliyon ona kapadım yine:

Eklentiler

• IMG_20180405010817.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20180405010829.webp
    24 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20180405010841.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20180405010916.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20180405010851.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 66
Dasdar atayim mi sana azicik:))) hamile birbirine sarilan bir cift var ilerdied olacak bri sey bu. Sikintili bir donemdesin ama gececk bu gunler. Biri ile karsilikli konusup bir seyleri yoluna koyacaksiniz. Senin bir yolculuga cikacagin gozukuyor.

Attim ama:)

Thanks kız akrebe atmıştım ben onu:))

B Beyazakrep kuzum banyomu ettim kahvemi içtim
konuyu biliyon ona kapadım yine:
. Canım hiç dert etme bı durum geçici sırtındaki yük çoğalmış ama bu değil senin asıl meselen işinin çoğalması değil senin canını acıtan başka durumlar sanki bir göze battığını hissetmişsin kendi kendine tribe girmişsin hiç girme çok yakında 1 ay bile sürmez bu durumlar geçici ama senin adapte olamama sorunun belirmiş bu yakın zamanda et ye biraz hafızan güçlensin adepte olamıyon çabuk sıkılıyon üniversite olayını da gözden çıkarmışsın bir dondurma umudunu kesme olayın olmasın şakın tabakta ki şekli söylemiyorum heyecanlan daha tabağa geçmedim göz ucu ile baktım ama dehşet Harika seninki göbek yapmış ama

Ayyy bildin dondurayım dıye korkuyordum ağladım bugun

Kızım ben seninkiyle seni karşı karşıya gördüm adam eliyle senin alnını okşuyo diyo ki sana görmeyeli sen ne kadar çok güzelleşmişsin hep böyle güzelmiydin sen tabiatı değişiyio öküzün romantik oluyo hahahahahah hazır ol bomba gelişmeler var

Kızzzz bu öküz bunu yaparsa ki romantizm ne demek desen dur sözlüğe bakayım der bunu yaparsa sana ne diyim agzındn bal damlıyor :)

Erkekten çok kadın nazarı çekiyorsun sen evet üstünde bir ağırlık var ama daha da önemlisi canım senin evindede bir ağırlık var evde huzursuz uyuyorsun

Sen haki yeşil renk seviyorsun ama adamın yanına gittiğinde beyaz tonlarda giyin adam beyaz renk hastası

Erkekten çok kadın nazarı çekiyorsun sen evet üstünde bir ağırlık var ama daha da önemlisi canım senin evindede bir ağırlık var evde huzursuz uyuyorsun

evet uyuyamıorum
tabak hane değilmi hanede sarılıyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…