eski sevgiliye hain planlar

Canımsınn yaaa:) ben somut haber kastettim bebeğim
bayılır öyle şeylere bana ilk burcun ne diye soran ta kendisidir. hatta ama kuşku götürmez zekidir. kendisi nasıl oyun yapacaksın anlat sana özelden hihi

Bizim sezon artık açıldı şükür çok yoğun geçiyor. Bide romatizma ilaçları ağır geliyor şapşik gibi geziyorum. Bana vuran vurmuş dolunay vursun bide :)

Güldürüyorsak nemutlu bize kuzu
kuzu bnm master burdada meslek çok karışık oraya hiç. giremiyorum :)
Hakketen çarpıldım sanki. iş yerinde bugum bildiğim tüm duaları okudum

naizen ne güzel dedin valla araştırıp bulacam adamı hee gidip biz diyelim evlen gayrı diye

bulursanız bi temiz. dövün sonra bana verin
akrep yine gececi galiba kız sen falda demiştin adamı seni düşünüp düşünmediğini. hissdebiliyorsum diye bal 3gundur düşünmüyor. yada ben iyi değilim Hislerimi kontrol ayırt edemiyorum ne yiyim ne içeyim kuzu

Akrebin Karadeniz dizisi var bugün bitmeden gelmez.

Aaaaaa neden dovelim enistemizi.. manikule edip seninle evlenmesini saglicaz.:))))

Siddetin her turlusune KARSIYIZ :)

Çatlıyacam yakında şu mesleğini öğrenemedim bi türlü.

İçimde ukdedir kuzu oda sır olsun hihihi
ben yarın sabaha farklı uyanmak istiyorum yaaa offf akrep demişti adam seni düşünmeyince hissedip dürtesin geliyor :)
sonuç kavga
ben artık bitiini. hissediyomda burda aşık bir. erkek nasıl 1ayda kaybedilir dersleri. vericem
ders 1.sen beni niye düşümüyon diye measajatmak
ders 2.nasılsın yazıp beklemek 5dk geç cevap yazarsa ne o mesguluz galiba yazmak eger işim var yazamıycam derse ne işmiş o mübarek diye cevap yazmak

OYyyy oyyyyy ben bile yapmadim bunlari kuzum yaa Kus ucmus baby sorry

Ay okurken ben bunaldım yahu adam napsın.
Güven mi YÖK arada o kadar sıkıyorsun

Naizen,bu ay inanilmaz.seyler olabilir bekledigim dusundugun her ne ise gerceklesebilir.zafer kazanacagin basarili olacagin gorunuyor.etrafinda saygi uyandiracak itibar goreceksin.iliskinde zorluklari asip guzel bir haber alabilirsin yada calisiyorsan is yerinde bir basariya imza atabilirsin takdir ve ödul gorecegin bir ay olabilir guzelbir yolculuk gundeme gelebilir evliysen cocuk istiyosan bu ay mumkun olabilir :)

deniliyorda hep olursa...pehh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…