Kafan dagilsin diye dedim. sen tam tersi direk daliyorsun O konuya,, yapmaa... etmee...
Senin konuna ben el koyucam bu gidisle yaaa.. vericen adamin numarasini senin adina ben diyecem ULEYNNNN EVLENIN GITSINNNNN diyecem artik :)
Aaaa bak ne geldi aklima .. adamin ilgisi varmi ? onemsermi burc , fal , astrolog gibi ekzotik seyleri :) cekici bulur mu ? bulursa ver mail adresini oyun yapalim :)))))))))))
Ben çok Yorgunum canım İnan canım çıktı 3 gündür perişanım. Bugün bi nefes alalım diye öğlen kahvaltı yapmaya çıktık resim attıydım buraya. Şuan daha günün ikinci öğününü yiyiyorum ( ekmek peynir çekirdek :) ) girip yazdıklarınızı okuyup gülüp çıkıyorum :)
Dasdar yine isyanlardasın. Sen bırak herşeyi Buraya gel. Sana bi iş bulalım burdaki ünv de yüksek lisans master felan hepsini yaparsın burda
naizen ne güzel dedin valla araştırıp bulacam adamı hee gidip biz diyelim evlen gayrı diye
naizen ne güzel dedin valla araştırıp bulacam adamı hee gidip biz diyelim evlen gayrı diye
Güldürüyorsak nemutlu bize kuzu
kuzu bnm master burdada meslek çok karışık oraya hiç. giremiyorum :)
Hakketen çarpıldım sanki. iş yerinde bugum bildiğim tüm duaları okudum
bulursanız bi temiz. dövün sonra bana verin
akrep yine gececi galiba kız sen falda demiştin adamı seni düşünüp düşünmediğini. hissdebiliyorsum diye bal 3gundur düşünmüyor. yada ben iyi değilim Hislerimi kontrol ayırt edemiyorum ne yiyim ne içeyim kuzu
bulursanız bi temiz. dövün sonra bana verin
akrep yine gececi galiba kız sen falda demiştin adamı seni düşünüp düşünmediğini. hissdebiliyorsum diye bal 3gundur düşünmüyor. yada ben iyi değilim Hislerimi kontrol ayırt edemiyorum ne yiyim ne içeyim kuzu
Nasil bulucaz adami, yonlendirme olmadikca :)))
Buluruz. Adamı beğenmezsek gazlarız boşver bizim kızla ne yapacan evlenip felan deriz :)
HAHAHAH... bi isi kuzu icin yapicaz, ortaligi karistirmak icin degil :)))))))))
Çatlıyacam yakında şu mesleğini öğrenemedim bi türlü.
Yaw adam laftan anlamazsa napcaz. İlla olsun diyip başınımı yakalım. Aşk evlilikleri yürümüyor hem.boşanma oluyor kesinlikle
İçimde ukdedir kuzu oda sır olsun hihihi
ben yarın sabaha farklı uyanmak istiyorum yaaa offf akrep demişti adam seni düşünmeyince hissedip dürtesin geliyor :)
sonuç kavga
ben artık bitiini. hissediyomda burda aşık bir. erkek nasıl 1ayda kaybedilir dersleri. vericem
ders 1.sen beni niye düşümüyon diye measajatmak
ders 2.nasılsın yazıp beklemek 5dk geç cevap yazarsa ne o mesguluz galiba yazmak eger işim var yazamıycam derse ne işmiş o mübarek diye cevap yazmak
İçimde ukdedir kuzu oda sır olsun hihihi
ben yarın sabaha farklı uyanmak istiyorum yaaa offf akrep demişti adam seni düşünmeyince hissedip dürtesin geliyor :)
sonuç kavga
ben artık bitiini. hissediyomda burda aşık bir. erkek nasıl 1ayda kaybedilir dersleri. vericem
ders 1.sen beni niye düşümüyon diye measajatmak
ders 2.nasılsın yazıp beklemek 5dk geç cevap yazarsa ne o mesguluz galiba yazmak eger işim var yazamıycam derse ne işmiş o mübarek diye cevap yazmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?