Naizen,bu ay inanilmaz.seyler olabilir bekledigim dusundugun her ne ise gerceklesebilir.zafer kazanacagin basarili olacagin gorunuyor.etrafinda saygi uyandiracak itibar goreceksin.iliskinde zorluklari asip guzel bir haber alabilirsin yada calisiyorsan is yerinde bir basariya imza atabilirsin takdir ve ödul gorecegin bir ay olabilir guzelbir yolculuk gundeme gelebilir evliysen cocuk istiyosan bu ay mumkun olabilir :)
deniliyorda hep olursa...pehh
Geldim bebişimkızlar bugün 2tane kötü haber aldım biri. iile ilgili sevdgm bi elaman gidiyormuş dahada kötüsü vardiya bana kitlenecekmiş
oburu hanesel ufak ama sinir bir haber sonra eski meslekten kişilere rastladım bem oldum pert...
morelim b. m. b. k
bm. b. k. cidden şuan sevglmin beni. düşünmediğimi, İşten ayrılmak zorunda kalacağımı yuksek lisansımım tamamlayamayacağımı gbi herşeye olumsuz bakıyorum neler oluyor bana boyle yaaa
hisleri kuvvetli olanlar bana bi açıklama yapabilirmi dün geceden beri bu kötü hislerle kalktım bunlar geleceğe ait görümüydü işimi. kaybedecem sevgilim tarih fosil mi oldu mesleğime donış vb. yoksa tıkanıklıkmı aldım @Beyazakrep sen bilirsin bu işleri beni. bi. aç yaaaa
Canım bak bu aralar sen çok sitres yaşadın gir bi banyoya banyolarda kova kalmadı artık hepimiz sosyete olduk ama bir tasa sirke koy ve kayatuzu yoksa evde normal tuz yok beklet tuz erisin içine nazar duaları oku yıkan sonra çok bir kahve iç at banaGeldim bebişim
Canım bak bu aralar sen çok sitres yaşadın gir bi banyoya banyolarda kova kalmadı artık hepimiz sosyete olduk ama bir tasa sirke koy ve kayatuzu yoksa evde normal tuz yok beklet tuz erisin içine nazar duaları oku yıkan sonra çok bir kahve iç at bana
Canım bende fal bakmamamın sebebi sıkıntılı insanın sıkıntısını sünger gibi çekiyorum tanımadığın muhabbetin olmayana bakma bugün ben beyazıttaydım bir arkadaşımın kuaför dükkanına uğradım kıza baktım fal koz bana sigara aldı ağırlıklarını alıyoruz insanlarınönemli bakın bu durum kötü şeylermi. olucak nazarmı değdi dun gece 1saat bieine fal baktım kadn çok uzgundu bi kalktım 3tane kötü. haberr..... çarpılsımmı... akrep sendd gel ben napayım şimdi yaaa
Geldim bebişim
O problemden kurtulmanin cozumude onun sana metal paralar la ufak mebla odeme yapmasidir
Canım bak bu aralar sen çok sitres yaşadın gir bi banyoya banyolarda kova kalmadı artık hepimiz sosyete olduk ama bir tasa sirke koy ve kayatuzu yoksa evde normal tuz yok beklet tuz erisin içine nazar duaları oku yıkan sonra çok bir kahve iç at bana
Canım bende fal bakmamamın sebebi sıkıntılı insanın sıkıntısını sünger gibi çekiyorum tanımadığın muhabbetin olmayana bakma bugün ben beyazıttaydım bir arkadaşımın kuaför dükkanına uğradım kıza baktım fal koz bana sigara aldı ağırlıklarını alıyoruz insanların
Beyazakrebin bir sorunumu var? yoksa ben mi alinganim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?