eski sevgiliye hain planlar

Fal mı bu

Daha acemiymis.bir iki bakiyor, siralamalari atliyor falan :) sonra yoruldum diyor :)
ay sonunda da mutlaka degerlendirme icin bana yaz dedi :)))

Geldim bebişim

Wuhuuu arkadasim nelerde bilirmis... MASALLAH sana... nerelerdesin hic sesin cikmiyor. sevgiliyi yaptin gormez oldun bizleri

önemli bakın bu durum kötü şeylermi. olucak nazarmı değdi dun gece 1saat bieine fal baktım kadn çok uzgundu bi kalktım 3tane kötü. haberr..... çarpılsımmı... akrep sendd gel ben napayım şimdi yaaa
Canım bende fal bakmamamın sebebi sıkıntılı insanın sıkıntısını sünger gibi çekiyorum tanımadığın muhabbetin olmayana bakma bugün ben beyazıttaydım bir arkadaşımın kuaför dükkanına uğradım kıza baktım fal koz bana sigara aldı ağırlıklarını alıyoruz insanların

O problemden kurtulmanin cozumude onun sana metal paralar la ufak mebla odeme yapmasidir

Rahmetli babaannem ,cocuklara dua okurdu kucukken, bize de tabiki, tabiki yabanci cocuklara odeme yap demezdi altina metal bir alet koyardi..bazende odeme yap kurus derdi :))) oradan biliyorum.. onlarin agirliklarini almamalari gerekiyormus. birde onunda karsiligini almaliymis emek icin

Bebegim yapıyorum hemenn hem sirke heö tuz atıyorum ve gece kahvesi beklersen içeceğim kuzum

dünkü kadın çok aglıyordu onun aglaması bana gecti hepte rüyamda gördüm

ben çikolata aldırırdım 1tl ye:)
meğer metal gerekiyormuş
dunku kadından hiçbirşey almadım 1saat baktım pert
beni pert eden sevglm de neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…