Tahminler yanlış :)
9 da eve geldim eşim benim telde oyun oynadı.
Yazlık çorapları çıkardım. Serili çamaşırlar vardı onları topladım ütülenecekleri ayırdım. Yaklaşık 1 saat kadar yurtdışındaki yeğenlerle görüntülü konuştuk felan bu saat oldu. E artık yatmak lazım sabah 8 de kalkcam
Şimdi benim aklım pyhta da bugğn kız hiç girmedi
Hannaz C corpus pofu @bahargelecek @herderdedeva @birkendimbirben nomunomuchua Bu akşam ilk gönderen fala bakım yapabilirim
ahh kaçırdım sanırımHannaz C corpus pofu @bahargelecek @herderdedeva @birkendimbirben nomunomuchua Bu akşam ilk gönderen fala bakım yapabilirim
Kampanya dündüahh kaçırdım sanırımkahve mi bakıyorsun?
O halde yapacak bişey yok:)Kampanya dündü
Kampanya dündü
Falimi yollasam olur muGünaydın pampalar
Durum vahim iki yıllıksa aşk vardır yoksa 2 yıl sürmez bu durumu aleyhine kullanabilirsin yapacağın tek şey var oda ilk 1 ay sosyal medya hesaplarını dondurmak telefonunu bloke etmek sonrasında hepsini birer birer açmak ilk etapta adamda merak uyandırcan diyecek hayırdır bundan niye ses seda YÖK 1 ay sonra 2. Aşamaya geçecez
İçine göğsüne bir şey oturur nefes alamazsın gelenden rahatsız olursun bir yere gitmek istersin kafan dağılsın diye gider gitmez için daralır eve gidip uyumak istersin ahhhh ahhhhh o duyguları bilmezmiyimBen çok yanlış yaptım o benden ayrıldıktan 2 gün sonra ona tekrar yazdım özür diledim geri dönmek istedim.. o bana karşı aynı şeyleri hissetmediğini söyledi ve konuşmak istemediğini söyledi.. Ben de o günden sonra yazmayı bıraktım yani 7 gün oldu ama çok zor geçiyor benim için.. ne yediğimden bir şey anlıyorum ne içtiğimden.. onun hakkında haberleri alıyorum onun için hayat normal devam ediyor gülüyor eğleniyor kızlar ile iç içe.. Bilmiyorum umarım en kısa zamanda unuturum, inşallah yaşattığını yasar birşey demiyorum ..
Tamam şimdi bulaşık yıkıyacamB Beyazakrep ben taze içtiğim falı koyuyorum buraya. artık hangisine bakmayı keyfin isterse :)
Selam canım isim ve yaş alayımB Beyazakrep ben taze içtiğim falı koyuyorum buraya. artık hangisine bakmayı keyfin isterse :)
antonie isim ve yaş alayım soyisim söyleme
Falında ne gördüm biliyormusun sadece ve sadece duymak istediğin tek birşey var bir adam aklında ve bunun sana olan duygularını merak ediyorsun ben şimdi sana desem çok güzel başarıların olacak yurtdışında şunu şunu yapacan İnan bana umrunda olmaz sadece seni bu kadar yoran adam seninle ilgili ne düşünüyor bunu merak ediyorsunB Beyazakrep ben taze içtiğim falı koyuyorum buraya. artık hangisine bakmayı keyfin isterse :)
Ya normalinde gece giriyorum artık bapımlı oldum siteye arada bakıyom kim biley demiş mi diyeSelam canim. nasilsin? hersey yolundadir ins.
antonie bir saat once cikmis.. :) seninkilerde hep gec kaliyor :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?