Ya onların haberi Yok kadın evine çağırmıyor kendi farklı masa da oturuyor şırayla yanına alıyo gelip bişey deseler der ki müşteriyim arkadaşıma kahve bakıyorumnasil bir is o oyle , hemde amerikan sirketi... cok ilginc., yoneticisinin isine gelse bile kabul etmemesi gerekmiyormuydu sence de. sonucta dunya markasi.
Ben starbucka yada cookshopa çağıracam
Aslında taksimde midpoint te yapacan Boğaz manzarasıda var:))))))) mekan genis olsun ozaman , goze carpmamalisin :)))
@Hannaz C corpus @pofu @bahargelecekherderdedeva @birkendimbirben @nomunomuchua Bu akşam ilk gönderen fala bakım yapabilirim
@Hannaz C corpus @pofu @bahargelecekherderdedeva @birkendimbirben @nomunomuchua Bu akşam ilk gönderen fala bakım yapabilirim
Merhabalar@Hannaz C corpus @pofu @bahargelecekherderdedeva @birkendimbirben @nomunomuchua Bu akşam ilk gönderen fala bakım yapabilirim
ayy uyuyodum şimdi gördüm. bugün yeni bi tane mi atsam belki daha pembe şeyler çıkarAntoni hayvanları sever çıkmış ay modum gitti yarın bakayım çünkü sıkıntılı bir fal fincan iyi de tabak kabus
Turşucuk şu anda kv gitmenin memnuniyetiyle kesin kocasıyla beraber çekirdek cips tv partisi yapıyo pyhta ise yorgunlukla beraber hem tez hazırlamaya hemde sevgiliyle kavga etmeyle meşkuldur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?