eski sevgiliye hain planlar

nasil bir is o oyle , hemde amerikan sirketi... cok ilginc., yoneticisinin isine gelse bile kabul etmemesi gerekmiyormuydu sence de. sonucta dunya markasi.

beynim error verdi, bir dakika .. orayi kullandiginin farkinda degillermi?

nasil bir is o oyle , hemde amerikan sirketi... cok ilginc., yoneticisinin isine gelse bile kabul etmemesi gerekmiyormuydu sence de. sonucta dunya markasi.
Ya onların haberi Yok kadın evine çağırmıyor kendi farklı masa da oturuyor şırayla yanına alıyo gelip bişey deseler der ki müşteriyim arkadaşıma kahve bakıyorum

ahahhaha, turk kahvesinide baskasi yapiyor nasilsa :) dukkan calisiyor nasilsa hahahhaha

pes ya , Turk aklini,beyini tipta, ilimde bu kadar gosterseydi uzaya ilk biz cikmisti yaa.:) cakallik tilkilikte tek milletiz :)))

3 kişiden fazla olunca kadın kuaför dükkanına geliyormuş ben dedim almayım 50 tl veremem şimdi saçma sapan takma mıknatıslı kirpiye 39.90 tl dün para verdim bugün mıknatıs koptu ve sadece kirimin en ucunaymış için yanıto şimdi çok düşündüm kirpik mi alsam fal mı baktırsam tercihimi kirpikten yana kullanınca offf keşke fal baktırsaydım

Sende senin semtteki mc donalds' a musteri alsana, :) tatil planlarini yakin zamana alirsin :)

yok yaa. kendi bakimin icin harcaman daha yerinde olmus bence, 50 tl de cok bir fal icin ya.

Eklentiler

• 63B72B61-44F1-4D0E-8B6F-2350603FAE5F.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 24
  • 67667388-7FD9-4E5E-B4AD-F9D0E3FE6DF9.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 21
  • 2B801A14-026F-4A6B-B9AE-E6CC940EEE66.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 23
panpalar sağolun ben burdayım oyle fena uyumuşum ki acısı çıkmış küt diye yattım
@gelpisipisipisii canım sağol inşallah buda gececek
B Beyazakrep naizen kızlar tabiki bukuşurz çengelköy benim mekandır tarotu mu da yanıma alırım
akrep saol kuzu sennde barışmana sevndim adamla naptınız buluştnuzmu falda gormuştum hani.. adamın resmini 4 5 gun içinde atcam birşey var kafamda tilkiler onu bekliorum

Turşucuk şu anda kv gitmenin memnuniyetiyle kesin kocasıyla beraber çekirdek cips tv partisi yapıyo pyhta ise yorgunlukla beraber hem tez hazırlamaya hemde sevgiliyle kavga etmeyle meşkuldur

Bayıldım buna ya:)
Kızlar iyiki varsınız canlar... İstanbul'u inletiriz. biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…