eski sevgiliye hain planlar

Naizen sana fal bakmayı öğretiyim anatomini n fincanında temiz bir yerde bir kadın çıkmış kürkten bir montu çıkmış çok ferah yerde aslında ama fincanın tam ortası böyle kabarık çıkarsa kalbi orası fincanın tam orası kalbi kalbine oturmuş bir balık var sıkıntılk görüyon mu

Gerçi sorunsuz olan fal baktırırmı ya çok düzgün giden bir ilişkim olsa bir Murat şahin parasını falcılara yedirirmiydim ben

İçine göğsüne bir şey oturur nefes alamazsın gelenden rahatsız olursun bir yere gitmek istersin kafan dağılsın diye gider gitmez için daralır eve gidip uyumak istersin ahhhh ahhhhh o duyguları bilmezmiyim

Aynen öyle .. Yaşadığım şeyleri anlatamıyorum kelimelere dokemiyorum.. sürekli daraliyorum nefes alamıyorum.. Onun ne yaptığını düşündükçe canım yanıyor.. Başkaları ile mutlu olduğunu düşünmek felan .. Hep bir umutla bekliyorum belki geri döner.. belki pişman olur.. ne yapmam lazım ne kadar sürecek bu sancı..

Beklentilerinizi minimumdan eksilere dusurmek gerekiyor
Bogrunuzdeki oturan bogayi gormemezlikten gelmelisin baska seylerle ilgilen , gecici.. Tecrube konusuyor

Ya böyle yazıp cevap alamayınca ulusa sesleniş konuşması yapıyormuşum gibime geliyo hihihihihihi

Beklentilerinizi minimumdan eksilere dusurmek gerekiyor
Bogrunuzdeki oturan bogayi gormemezlikten gelmelisin baska seylerle ilgilen , gecici.. Tecrube konusuyor
Canım üzgünüm gerçekten aşıksan o sancı o arayana kadar geçmiyo birde etrafındakilerinin tesellileri güzelsin başkasını bulursun laflarına tahammül edemiyon

Sayfa 117 de fincan resimleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…