eski sevgiliye hain planlar

canım akşama birşey sorucam şimdiden yazıyım falda gorunuyor mu benm mesleki cevremle alakalı çok çok mühim bir olay var o aydınlıga çıkıcakmı yoksa bnem başımada birşey gelirmi
dediğin okadar dogruki hem bu meslek ş olay hem benmki ni dusunup kapattım kıyamet senaryosu yazıcaksın sandım bunu bilr bildin bravoo akşam gel kuzu bekliyoruz
benm şu mesleki. olaym çözülvekmi

Vallahi ben çözemedim seni ne sevgilinle aranda olan muhabbeti nede meslekle olan sıkıntıyı. Mesleğin ne ki ? O meslek grubunu mu kaldırıyorlar ki

Ne planı kızlar adamla şuan boşanma aşamasındayım
Adam akıllı boşanayım kurban kesicem kurban
Daha ne yüzünü ne ismini nede cismini anarım
Allahından bulsun der bırakırım

Vallahi ben çözemedim seni ne sevgilinle aranda olan muhabbeti nede meslekle olan sıkıntıyı. Mesleğin ne ki ? O meslek grubunu mu kaldırıyorlar ki

kuzu falda iyi çıksın etikelnmesin diye söylemiyorum zaten akrep herşeyi sayıyor:)
kaldırma yok kuzu bir sorun var onu sordum

Birbirine bagli iki olayin var, ilkine ne tepki verirsen ikincisi ona gore gelisecek.yakin zamanda bir erkekle konusman var, birseye ikna edeceksin onu. birkac yenilik gozukuyor senin hayatinda.hani derler ya evde fazlaliklar vardir , eskidir yada hatirasi var dedigin seylerden kurtulman gerekiyor.yenilikler ancak o zaman olabilecek.hane icinde isle ilgili bir sevincli haberin var. uzun zamandir kus kaldigin birisi seninle barismak isteyecek,bu sene icinde ev degistirme tasinma gibi planlarin var, yurt ici yada yurtdisi tatil planin var ertelemen gerekecek. uc yada dort kisilik bir masa basinda onemli konular konusacaksiniz.bu konusmalardan sen stresli kalkacaksin,uzlasmazsan karsindakiler sana olan guvenlerini birraz yitirecekler. bas agrilarin fazla bugunlerde cunku nazar var ustunde... benden atmasyon bu kadar

dun gelemedim ya.. kendimi kotu hissetmistim, bugun buralardayim, sizler nasilsinizzzz hersey yolundami

dun gelemedim ya.. kendimi kotu hissetmistim, bugun buralardayim, sizler nasilsinizzzz hersey yolundami

asıl ben kendimi kötü hissedince buraya Giriyorum
bittimi ya şimdi bizim olayımız diye dşye 3gundur bunala bunala sizi keşfttm

GIR KK 'NE KEYIFLEN ..=TEY TEY

içimdenbirses adamı bunalttığımı aslınds hersey gyzel giderken son donemeçte bu hamleyi yaptıgım için elimden balık gbi. kaydıgını hıssedıyorum cunku bzm uyymumuz başka kimsede yoktu kimaede yani ama artık temelli. kaybet tim sanrm diycem ama falda oyle çıkmıyo hdi hayırlısı h. neşe yok sıfıra sıfırr birara hesabım pasife düşerse şaşırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…