eski sevgiliye hain planlar

Biraz oluruna bıraksan bişeyleri herşey olacağına varır zamanla sende sakinleşirsin belki. Adamın da ne istediğini anlamadım ki ben

Biraz oluruna bıraksan bişeyleri herşey olacağına varır zamanla sende sakinleşirsin belki. Adamın da ne istediğini anlamadım ki ben

Ikiside asi ruhlu bence.. IsLayIp IsLayIp ikisinide balkonda kurutacaksin :) sonra karsilikli getirip opun len birbirinizi dicen :)

Son düzenleme:
Ikiside asi ruhlu bence.. IsLayIp IsLayIp ikisinide dovecen :) sonra karsilikli getirip opun len birbirinizi dicen :)

He valla yakında olsam yapıcam İnan ki. Bu kadar birbirlerini severken neyi paylaşamıyorlar anlamıyorum. O sevgi kolay bulunmuyor. Değerini bilmek lazım

Kelin ilaci olsa basina surermis.. bende anlamadim canim yaa :)

Ikiside asi ruhlu bence.. IsLayIp IsLayIp ikisinide balkonda kurutacaksin :) sonra karsilikli getirip opun len birbirinizi dicen :)

He valla yakında olsam yapıcam İnan ki. Bu kadar birbirlerini severken neyi paylaşamıyorlar anlamıyorum. O sevgi kolay bulunmuyor. Değerini bilmek lazım

Şu iki cümleniz beni çoook mutlu etti serototin işe yaramadı bu yaradı vallahi ciddi diyom:)) türbede sizede dua edicdm
acaba o mal da kavgamz çok siddtli. oldugu için aradaki sevgi nn buyuklgnu anlamışmıdır mal ya erkekler ondan dedim ama siz anlamışsınız ehh umus oldı aaolum varolun

O yakisiklilar senin mi tursucuk?

Evet canım. profilimde ki yakışıklının adı toma 1 yaşında. Şimdi resmini attığım yakışıklının adı da timi 2 aylık. Timi dün katıldı aileye. Kızlar kesinlikle tavsiye ederim. Evde namaz kılındığı için TOMA eve giremiyor ama timi evde. İnanılmaz enerji alıyor deminden beri timi tişörtümün içine kadar girdi beni kaşı diye :) bütün yorgunluğumu sinirimi aldı

COK DADLUUULARRR .. op benim icin ..eski evimde benimde vardi bir mirnav arkadasim cok kucuk diye aldim eve 4-5 aylikken.. bir baktim , cok gezginmis .. :))) hamile gelmis bana )))))) ne olaylar ne olaylar...

COK DADLUUULARRR .. op benim icin ..eski evimde benimde vardi bir mirnav arkadasim cok kucuk diye aldim eve 4-5 aylikken.. bir baktim , cok gezginmis .. :))) hamile gelmis bana )))))) ne olaylar ne olaylar...

Bizimkinin cinsi mıyışıkmış şimdi küçük diye hareketliymiş büyüyünce yerinden kalkmaya üşenirmiş:) n’aptın o minikleri

Ayyy hepsini evlendirdim :)))) ben tecrubesiz ne si var yaa kedimin var diye aglaya aglaya geceyarisi..meger dogum yapicakmis..4 tane yavrusu oldu...:))))))))))

Ayyy hepsini evlendirdim :)))) ben tecrubesiz ne si var yaa kedimin var diye aglaya aglaya geceyarisi..meger dogum yapicakmis..4 tane yavrusu oldu...:))))))))))

Keşke kalsaydı bi tanesi arkadaş olurdu sana. Ne güzel anın kalmış. TOMA çok şimarık cinsinden dolayı çok üçkağıtçı ben böyle bi köpek görmedim valla beni suya götürüp susuz getirir. Ama bize çok muhtaçlar ya kıyamam ben onlara

Dasdar ac bir kart havamiz degissin hem senin hem bizim :) evvelsi gunden sozun var "

tam vardıya değişimi ndeyim eve bi gidem teyze den ara bulursm acıcam siz yeterki burda olun canlar bak modum gene düştü
hep o özür diliyorben özür dileyince birley olmuyor ama niye yaaa
ilişkinin bitmesi için karşı tarafı sıradan laştırdınızmı hiç

Evet haklisin ama artik evim musait degildi, yapabilecegim sey kalmamisti. cok uzulerek verdim zaten.. evde tum gun hapis etmekte hakkina girmek olucakti. cok muhtaclar hemde.. kedilere yemek verdiklerinde bile sana onca sevap yazildigini bilmek ne guzel bir his...

Senin kalbin cok kirginsa , ise yaramiyorki o ozurler.. bosuna yani.belki sana onun icin siradan geliyordur. sogumus olabilirsin ona karsi, sende ki sevgi dedigin sey sadece ustun gelme cabasi da olabilir ya da inatlasma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…