içimdenbirses adamı bunalttığımı aslınds hersey gyzel giderken son donemeçte bu hamleyi yaptıgım için elimden balık gbi. kaydıgını hıssedıyorum cunku bzm uyymumuz başka kimsede yoktu kimaede yani ama artık temelli. kaybet tim sanrm diycem ama falda oyle çıkmıyo hdi hayırlısı h. neşe yok sıfıra sıfırr birara hesabım pasife düşerse şaşırmayın
Biraz oluruna bıraksan bişeyleri herşey olacağına varır zamanla sende sakinleşirsin belki. Adamın da ne istediğini anlamadım ki ben
Ikiside asi ruhlu bence.. IsLayIp IsLayIp ikisinide dovecen :) sonra karsilikli getirip opun len birbirinizi dicen :)
Biraz oluruna bıraksan bişeyleri herşey olacağına varır zamanla sende sakinleşirsin belki. Adamın da ne istediğini anlamadım ki ben
Ikiside asi ruhlu bence.. IsLayIp IsLayIp ikisinide balkonda kurutacaksin :) sonra karsilikli getirip opun len birbirinizi dicen :)
He valla yakında olsam yapıcam İnan ki. Bu kadar birbirlerini severken neyi paylaşamıyorlar anlamıyorum. O sevgi kolay bulunmuyor. Değerini bilmek lazım
AYYYY oylemi dedi adam ????????????
O yakisiklilar senin mi tursucuk?
zaman bırak sinirin geçsin dedi kafam iyi dgl ken kavga edıyos dedi ikinciyi ben uydurdum :)[/QUO
bazen supheleniyorum. senmi simarttin bunu diye.. bazen de diyorum yok bizim CILGIN cok seviyor paranoya yapiyor.. hangisi dogru cozmus degilim
Evet canım. profilimde ki yakışıklının adı toma 1 yaşında. Şimdi resmini attığım yakışıklının adı da timi 2 aylık. Timi dün katıldı aileye. Kızlar kesinlikle tavsiye ederim. Evde namaz kılındığı için TOMA eve giremiyor ama timi evde. İnanılmaz enerji alıyor deminden beri timi tişörtümün içine kadar girdi beni kaşı diye :) bütün yorgunluğumu sinirimi aldı
COK DADLUUULARRR .. op benim icin ..eski evimde benimde vardi bir mirnav arkadasimcok kucuk diye aldim eve 4-5 aylikken.. bir baktim , cok gezginmis .. :))) hamile gelmis bana )))))) ne olaylar ne olaylar...
Ayyy hepsini evlendirdim :)))) ben tecrubesiz ne si var yaa kedimin var diye aglaya aglaya geceyarisi..meger dogum yapicakmis..4 tane yavrusu oldu...:))))))))))
Keşke kalsaydı bi tanesi arkadaş olurdu sana. Ne güzel anın kalmış. TOMA çok şimarık cinsinden dolayı çok üçkağıtçı ben böyle bi köpek görmedim valla beni suya götürüp susuz getirir. Ama bize çok muhtaçlar ya kıyamam ben onlara
tam vardıya değişimi ndeyim eve bi gidem teyze den ara bulursm acıcam siz yeterki burda olun canlar bak modum gene düştü
hep o özür diliyorben özür dileyince birley olmuyor ama niye yaaa
ilişkinin bitmesi için karşı tarafı sıradan laştırdınızmı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?