Tamam sana falsız bakacamYeni kahve icsem vakit geçer bununsaki attım sana senin işin vardı bakamadin
SallıcamO nasıl olacak panpa duru görü mu olacak
Bu uyanık cazibeli kendinin farkında olan bir insan ama sevmiş seni ve sevgisini hissettirmiş adam karakter olarak havası sönse al evde besle canım bunu mayası iyi kaliteli bir adamgezmeye gdiyorum. canisi ciksin ama merak ediyorumm(
yakin mi var mi zamani?? eskisiinin su an tek istedigim surundugunu gormekkksenin hayatına öyle bir insan girecekki sevgili olarak isminde m s harfleri olan maddiyat olarak çok ama çok iyi maddiyatta biri ve sen bununla söz yapacan bir yüzük gördüm yüzük te tertemiz
gezmeye gdiyorum. canisi ciksin ama merak ediyorumm(
Sen aslında bu adamı hırs yapmışsın ve akıl olarak sen zeki bir insansın ama bı daha zeki senden bunun bir ilişkisi varmış 3 vakit önce medeni bir şekilde bitirmiş ilişkisini ve seni merak ediyo büyük geniş bir cadde var o caddenin bir kenarında o bir kenarında sen seni görmek için tesadüfi ordan geçiyormuş gibi yapacak senin şeytan seni görmek için
biz ne zaman fallaşıcaz:)Sen çok şaşıracaksın çünkü adam o kadar egolu ki seni görmek için geldiğine inanamıyacaksın
yok evleneckmis oyle demis arkadasimaSen aslında bu adamı hırs yapmışsın ve akıl olarak sen zeki bir insansın ama bı daha zeki senden bunun bir ilişkisi varmış 3 vakit önce medeni bir şekilde bitirmiş ilişkisini ve seni merak ediyo büyük geniş bir cadde var o caddenin bir kenarında o bir kenarında sen seni görmek için tesadüfi ordan geçiyormuş gibi yapacak senin şeytan seni görmek için
valla da inanmam :))Sen çok şaşıracaksın çünkü adam o kadar egolu ki seni görmek için geldiğine inanamıyacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?