eski sevgiliye hain planlar

O nasıl olacak panpa duru görü mu olacak

Sallanan gerek yok bu fincan salı akşamı icmistim

gezmeye gdiyorum. canisi ciksin ama merak ediyorumm(

Sana özelden mesaj atmıştım aynı fincanı dedim atayım tekrar

senin hayatına öyle bir insan girecekki sevgili olarak isminde m s harfleri olan maddiyat olarak çok ama çok iyi maddiyatta biri ve sen bununla söz yapacan bir yüzük gördüm yüzük te tertemiz

senin hayatına öyle bir insan girecekki sevgili olarak isminde m s harfleri olan maddiyat olarak çok ama çok iyi maddiyatta biri ve sen bununla söz yapacan bir yüzük gördüm yüzük te tertemiz
yakin mi var mi zamani?? eskisiinin su an tek istedigim surundugunu gormekkk

gezmeye gdiyorum. canisi ciksin ama merak ediyorumm(

Ne kadar sansli sartlara sahip oldugunun farkindasin degilmi? Insanlar iki semt oteye gidemezken sevgilerini gommeye calisiyor.. Birak yahu ne hali varsa gorsun.. Yurtdisindan donerken kaparsin bir iskandinav erkegini donersin dert ettgin seye bak

Sen aslında bu adamı hırs yapmışsın ve akıl olarak sen zeki bir insansın ama bı daha zeki senden bunun bir ilişkisi varmış 3 vakit önce medeni bir şekilde bitirmiş ilişkisini ve seni merak ediyo büyük geniş bir cadde var o caddenin bir kenarında o bir kenarında sen seni görmek için tesadüfi ordan geçiyormuş gibi yapacak senin şeytan seni görmek için

Sen çok şaşıracaksın çünkü adam o kadar egolu ki seni görmek için geldiğine inanamıyacaksın

Salla panpa beklemedeyim

Wuhuu dedektif isleri ..

yok evleneckmis oyle demis arkadasima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…