eski sevgiliye hain planlar

B Beyazakrep psikolog dinler 1 saat sonra antideprasanlari dayar hadi yallah .. Bunu yaşayan ilk ben değilim sonunucusuda ben olmayacağım .. sadece en kısa zamanda unutmanın derdindeyim

Allahhhhhhhh bugün efkar havası tam bura biri. eğlendirsin bizi içimdeki. öküzü çıkartsın gari

Kuzum hosgeldin, nasilsin? kal uyuma ya.. bak kahveler acildi, muhabbet full

efkarlıyım efkarlı keşke yedekts biri olmuş olsaydı şuan balık ekmek biyerlerdd akardık evdekilere sorun anlatayım diyorum hepsi. okadar mutluki. keyifler yerinde birtek ben Pert

B Beyazakrep psikolog dinler 1 saat sonra antideprasanlari dayar hadi yallah .. Bunu yaşayan ilk ben değilim sonunucusuda ben olmayacağım .. sadece en kısa zamanda unutmanın derdindeyim
Unutmak isteyince daha da çok unutamazsın hergün kendine saat belirle 10 dk onu düşün onun enerjisini ruhunun kendine çek bunu 21 gün yap beyazda bir mum yak güzel anılarımızı düşün seni belirlediğin saatte o 10 dk da arıyacak

Kafam dağılsa çok iyi olur aslında.. Neyse faldan felan söz açılmış.. bende bu aralar tarot a kafa sarmistim

onunda yöntemi. şu
hemen erkek kanka buluyoruz ama temiz niyetli olcak onla yemeğe balığa vb çıkıp boyna eskisini. kötülüyoruz onda teselli buluyorz kanka evet erkekler pistir deyip hemcinsini. kötüledikçe kendimizi. İyi hissediyoruz psikologlar k. çımı yesin

Deniycemmmm♡♡♡

Ya yakışıklı bir kanka bulsam ona sulanacam ama oda yok

Hahahaha

Ya yakışıklı bir kanka bulsam ona sulanacam ama oda yok

bana çirkin de olur yeterki beraber erkekleri. kötüleyelim eski sevglmin bütün pislik özelliklerini ona anlatıp beraber gülüp balık ekmek bira yiyelim ohhhhhhh 1haftada herifi unuturum valla acil erkek(sulanmayan) kanka aranıyor

işte bu be superr

Seninli harbi öküzmüş. benmki. en azından insanmış be bak gene aşkım kabardı benm

Haha öküz ki ne öküz sonra ona 2 gün yazdıktan sonra ne yaşadığını biliyorum ve bunun için üzgünüm ama senin için eskisi gibi değilim dedi

işte bu be superr

Seninli harbi öküzmüş. benmki. en azından insanmış be bak gene aşkım kabardı benm
Kızım seninki harbi hayvanmış yaktığın muma yazık sen bir kağıda adamın resmini çiz bildiğin bütün küfürleri et saksıya göm bence adamı bide helva kavur komşulara dağıt bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…