- 5 Mart 2018
- 1.128
- 833
- 123
Akşam akıyorum panpalar rakı meze allaaah
yaaa bi. biz. yapamadık ben en iyisi uyumaya devam
Aynen öyle .. Yaşadığım şeyleri anlatamıyorum kelimelere dokemiyorum.. sürekli daraliyorum nefes alamıyorum.. Onun ne yaptığını düşündükçe canım yanıyor.. Başkaları ile mutlu olduğunu düşünmek felan .. Hep bir umutla bekliyorum belki geri döner.. belki pişman olur.. ne yapmam lazım ne kadar sürecek bu sancı..
Kuzum hosgeldin, nasilsin? kal uyuma ya.. bak kahveler acildi, muhabbet full
Allahhhhhhhh bugün efkar havası tam bura biri. eğlendirsin bizi içimdeki. öküzü çıkartsın gari
Unutmak isteyince daha da çok unutamazsın hergün kendine saat belirle 10 dk onu düşün onun enerjisini ruhunun kendine çek bunu 21 gün yap beyazda bir mum yak güzel anılarımızı düşün seni belirlediğin saatte o 10 dk da arıyacakB Beyazakrep psikolog dinler 1 saat sonra antideprasanlari dayar hadi yallah .. Bunu yaşayan ilk ben değilim sonunucusuda ben olmayacağım .. sadece en kısa zamanda unutmanın derdindeyim
B Beyazakrep psikolog dinler 1 saat sonra antideprasanlari dayar hadi yallah .. Bunu yaşayan ilk ben değilim sonunucusuda ben olmayacağım .. sadece en kısa zamanda unutmanın derdindeyim
Ayin yapalım içimizdeki ökğzğ çıkarma ainiAllahhhhhhhh bugün efkar havası tam bura biri. eğlendirsin bizi içimdeki. öküzü çıkartsın gari
Canım senin reçeten ayrı sen atar yapacan herkese aynı reçeteyi yazmıyorumBenim hayırsız sevglm bana sen bensiz nasıl yaşayacaksın şimdi demişti. öküz.
Benim hayırsız sevglm bana sen bensiz nasıl yaşayacaksın şimdi demişti. öküz.
Kafam dağılsa çok iyi olur aslında.. Neyse faldan felan söz açılmış.. bende bu aralar tarot a kafa sarmistim
Unutmak isteyince daha da çok unutamazsın hergün kendine saat belirle 10 dk onu düşün onun enerjisini ruhunun kendine çek bunu 21 gün yap beyazda bir mum yak güzel anılarımızı düşün seni belirlediğin saatte o 10 dk da arıyacak
Ya yakışıklı bir kanka bulsam ona sulanacam ama oda yokonunda yöntemi. şu
hemen erkek kanka buluyoruz ama temiz niyetli olcak onla yemeğe balığa vb çıkıp boyna eskisini. kötülüyoruz onda teselli buluyorz kanka evet erkekler pistir deyip hemcinsini. kötüledikçe kendimizi. İyi hissediyoruz psikologlar k. çımı yesin
Canım senin reçeten ayrı sen atar yapacan herkese aynı reçeteyi yazmıyorum
Hayvan .. Benim ki bana karşı ne hissettiğin umrumda değil sen benim için bittin dedi..
onunda yöntemi. şu
hemen erkek kanka buluyoruz ama temiz niyetli olcak onla yemeğe balığa vb çıkıp boyna eskisini. kötülüyoruz onda teselli buluyorz kanka evet erkekler pistir deyip hemcinsini. kötüledikçe kendimizi. İyi hissediyoruz psikologlar k. çımı yesin
Ya yakışıklı bir kanka bulsam ona sulanacam ama oda yok
işte bu be superr
Seninli harbi öküzmüş. benmki. en azından insanmış be bak gene aşkım kabardı benm
Kızım seninki harbi hayvanmış yaktığın muma yazık sen bir kağıda adamın resmini çiz bildiğin bütün küfürleri et saksıya göm bence adamı bide helva kavur komşulara dağıt benceişte bu be superr
Seninli harbi öküzmüş. benmki. en azından insanmış be bak gene aşkım kabardı benm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?