eski sevgiliye hain planlar

@ beyaz akrep kuzu benimkine de bakicam mi gelişmeler var ama iyi yönde kötü yönde degil

Sen fal bak ben şarja koyayım gene hiçbirşey yemedim bir. atıriştırayım geliyom muhabbet devam

C corpus aşk tan yana evet çok gülmemişsin gülmüşsün ama gülmenin ardında daha da çok ezilmişsin üzülmüşsün ama şimdiye kadar bu böyleymiş geçmişe şimdi süngerleri çekiyoruz ve çok güzel aşka dair yenilikler seni bekliyor

C corpus sana dönem yada tarih veremem çünkü bi enerji olayı olarak senin kısmet olayların ağır ilerliyor ama ben mayıs ayında güzel başlangıçlar görüyorum

Ve sen büyük aydınlıklara çıkacaksın kalp yönünden temiz mutluluklar var ferahlıyacaksın

Bunu yapman icin ilk once adamin ruhunu serbest birakilmasi gerektigini biliyordum The secret olaylari :)))

Bu salı günü attığım kanka sen bakmadin

Yeni kahve icsem vakit geçer bununsaki attım sana senin işin vardı bakamadin

C corpus sen Y.A. kariyer Y.A. iş anlamında bir uzun yol yurtdışı bişey var tatil de olabilir güzel şeyler çokmuş çünkü sen artık kendini toparlamışsın bu şeytanın seninle ilgili düşüncelerini merak ediyormusun hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…