eski sevgiliye hain planlar

Tursucuk cnm beyazakrep bazı şeyleri bildiği için ona baktirdim ama online den tellwe ye baktirdim kendimi kandirmisim fal değil hikaye okumusum

tursucuk ayda iki kere akrep farklı sevdim ben onu söyleyiş tarzı rahatlatıcı enerjik farkli geldi yoksa bu işin piriyim kötüyü hemen anlarim

İstersen atayım Nurbanu falıni yiyirmibes otuz olması lazım kuzu

Begendinmi ben begenmedim onu yaaa

Ben sene 2004 te Merter’de bir işe girdim deneme sürem 15 gün baktım iş rahat sabah 8 akşam 6 haftasonu tatil işte kebap bir kadına asistanlık yapacam Girdim işe kadın patron ilk günümde dediki sen fal bakmayı biliyonmu dedim içimden Allah Allah nerden duydu acaba dedim şimdi yalan söylemeyim bide işe girmemde yardım eden arkadaşım söylediyse diye evet dedim kadına falı baktım kadının ismini bile o gün öğrendim

Özelden atiyim şimdi akrep

Attım şimdi bak kuzi

Sonra ben bu kadına başladım senin 7 yıllık bir sevgilin varmış 2 yıldır ayrıymışsınız bu eve diye bir kadınla berabermiş ama kadından 3 aydır ayrı bu sizi 15 gün sonra arıyacak ve sizinle sabaha kadar ilk baş telefonla konuşacak adamın adının baş harfi a soyadı da dalgıç gibi bir şey siz barışacaksınız bu adam size evlenmek için gelecek evleneceksiniz senin bir kız çocuğu hayalin var ona çizgi film lülü de ki gibi bir don üstüne elbise Tokalar hayal ediyorsun sen bu adamla evlenecen ve kızınız olacak ama bu adam çok ayının kibarcasını dedim müdürüm olduğu için

Fal atmadım kız Nurbanu bin baktığı fal attım bana Tarot atmıştım

Kadın şok ta dedi söylediklerin olsun dile benden ne dilersen dedi pes diyorum istanbulda gitmediğim falcı kalmadı sen hem geçmişi bildin hemde düşüncelerimi tabi müdürüm diye sallama yapmadım sıkı baktım

Sen bak nurbanuya kuzu

15 gün oldu bu geldi gözler şişmiş günaydın dedim sen sus dedi seninle sonra konuşacağız dedim eyvah suratta 5 karış kesin kovulcam şirinlik yapıyom yok kadın tek kelime etmiyo dedim tamam kovacak beni

Ne dedi peki kuzu sana patron

Benim baktığım fallar çıkar diyorsun yani kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…