eski sevgiliye hain planlar

Arkadaşımın arkadaşının arkadaşı arkadaşımı aradı oda beni aradı dün kız bayılmış

Kuzu bakican mi bana ben çiğdem toprak andaç Emre Eren hepsine gittim ikincisinde hepsi ezbere konuştular tanıyor çünkü seni ona göre konusuyor
Emre kadınlar kahvesinde 4 dk baktı ya 2 dk nasihat verdi 7 Nisa’nda biri ile tanışacan dedi er harfi ya gıcık oldum bide bık bık konuştu ağzında geveledi lafı tak tak masaya vuruyo bide adam ruh hastası olduğumu bilirdi bilse tık tak seslere gıcığım 40 tl verdim ama kahve soğusun diye üstüne konulan 1 tl vermezdim normalinde de gene oraya Koray için gidiyorum diye arıza çıkarmadım

kız panpalarım varda cimriler kuzu tarotun yanındamı diyorlar banada yada hep ex ler konuşuluyor severim kızanları ama erkek kankada lazım

erene baktırdın mı orda panpa ben baktırdım hiç. anda bişey bilemedi sadece bana muhasebeci. misin demişti şuanki işim çok alakasız ama muhasebeyi dd bana kitlediler şimdi bu bilmiş mi oldu valla hiç istemem çıkmasını adamon hayatında ozmn biri oldugnu bildi birtek

Kuzu benim fala bakmıycan mi

Kuzu bakican mi bana ben çiğdem toprak andaç Emre Eren hepsine gittim ikincisinde hepsi ezbere konuştular tanıyor çünkü seni ona göre konusuyor
Bak sen kime git biliyon mu melekler Koray 2 de geliyo 2 randevüsünü al ilk sana baksın ayrıntı veriyo çıkıyo falları ama haftasonu gitme pazartesi izin günü galiba sor öyle git

Hepsi nabza göre şerbet veriyor hakkını yemiyim bir çiğdem kahve ye güzel bakmisti ilk gittiğimde olay tarih harf durum bilmişti

benimki hakkımda okadsr olumsızumki.artık bence olmıycak yaaa pis kaplumbağaaaa

Online Nurbanu efsane bir yolunvarda kadının her dediği çıktı çiğdem laf cafe marifet atmakta değil hissetmekte bakan öyle iyi bakıyor ki

Eren gitti meleklerden başka cafe ye baktırdımda yeni aldığım taksidi bitmemiş iPhone 6 çaldırmıştım onun için gitmiştim ) ama çok moralim bozuktu o dönem adam soru soruyordu hep kağıt çektim dedi 2 vakte kadar isteğin olacak ne diledin dedi dedim telim bulunacak mı adam da bana tuhaf tuhaf bakmıştı

Şu an yaşadığım durum tellwede beş kişiye attım hepsi hikaye pembe sona bağlamış amaç bir daha gel diye fala da olumlu olumsuz gördüğümü soyluyorim derler hep olumluya bağlarlar hayaller hayaller online de

Online Nurbanu ne site mi yoksa twellwe gibi birşey mi

Sen bi günde kaç kere fal baktırıyorsun

Online Nurbanu efsane bir yolunvarda kadının her dediği çıktı çiğdem laf cafe marifet atmakta değil hissetmekte bakan öyle iyi bakıyor ki
Çiğdem’e benim arkadaş baktırmış hiç beğenmemiş 1 kelime bile bilemedi sesi kız bide galiba 50 tlymiş Bakırköy de dedi kız

Bir yolun var Nurbanu Tarot atmıştım bundan iki sene önce o zaman otuz liraydı atarken tereddutli atmıştım ins sallama pembeci bakmaz diye o geceyi hiç unutmam iki saat falı dönüp dönüp okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…