Ya ben soru bile sormuyom evli bekar hiçbişey söylemeden geçen phytanın arkadaşının arkadaşının arkadaşına baktım kız diyor ki çok şaşırdım beni görmediniz ben hiçbir bilgi vermedim bu kadar ayrıntıyı nasıl bilebildiniz şaşırdım diyo iyi zamanımda gerçekten güzel bakıyorum ama enerjimi o kadar düşürüyorlar ki hergün hergün fal mı olur
Emre kadınlar kahvesinde 4 dk baktı ya 2 dk nasihat verdi 7 Nisa’nda biri ile tanışacan dedi er harfi ya gıcık oldum bide bık bık konuştu ağzında geveledi lafı tak tak masaya vuruyo bide adam ruh hastası olduğumu bilirdi bilse tık tak seslere gıcığım 40 tl verdim ama kahve soğusun diye üstüne konulan 1 tl vermezdim normalinde de gene oraya Koray için gidiyorum diye arıza çıkarmadımKuzu bakican mi bana ben çiğdem toprak andaç Emre Eren hepsine gittim ikincisinde hepsi ezbere konuştular tanıyor çünkü seni ona göre konusuyor
Evet erkek kankalarda var ne varsakız panpalarım varda cimriler kuzu tarotun yanındamı diyorlar banada yada hep ex ler konuşuluyor severim kızanları ama erkek kankada lazım
Emre kadınlar kahvesinde 4 dk baktı ya 2 dk nasihat verdi 7 Nisa’nda biri ile tanışacan dedi er harfi ya gıcık oldum bide bık bık konuştu ağzında geveledi lafı tak tak masaya vuruyo bide adam ruh hastası olduğumu bilirdi bilse tık tak seslere gıcığım 40 tl verdim ama kahve soğusun diye üstüne konulan 1 tl vermezdim normalinde de gene oraya Koray için gidiyorum diye arıza çıkarmadım
Bak sen kime git biliyon mu melekler Koray 2 de geliyo 2 randevüsünü al ilk sana baksın ayrıntı veriyo çıkıyo falları ama haftasonu gitme pazartesi izin günü galiba sor öyle gitKuzu bakican mi bana ben çiğdem toprak andaç Emre Eren hepsine gittim ikincisinde hepsi ezbere konuştular tanıyor çünkü seni ona göre konusuyor
Canım 5 saattir ne anlatıyorum bir süre bakmayacağımKuzu benim fala bakmıycan mi
Çiğdem hangi cafede Beşiktaş’ta mı Nişantaşı’nın altında bir yerdeHepsi nabza göre şerbet veriyor hakkını yemiyim bir çiğdem kahve ye güzel bakmisti ilk gittiğimde olay tarih harf durum bilmişti
Eren gitti meleklerden başka cafe ye baktırdımda yeni aldığım taksidi bitmemiş iPhone 6 çaldırmıştım onun için gitmiştimerene baktırdın mı orda panpa ben baktırdım hiç. anda bişey bilemedi sadece bana muhasebeci. misin demişti şuanki işim çok alakasız ama muhasebeyi dd bana kitlediler şimdi bu bilmiş mi oldu valla hiç istemem çıkmasını adamon hayatında ozmn biri oldugnu bildi birtek
Online Nurbanu ne site mi yoksa twellwe gibi birşey miŞu an yaşadığım durum tellwede beş kişiye attım hepsi hikaye pembe sona bağlamış amaç bir daha gel diye fala da olumlu olumsuz gördüğümü soyluyorim derler hep olumluya bağlarlar hayaller hayaller online de
Şu an yaşadığım durum tellwede beş kişiye attım hepsi hikaye pembe sona bağlamış amaç bir daha gel diye fala da olumlu olumsuz gördüğümü soyluyorim derler hep olumluya bağlarlar hayaller hayaller online de
Çiğdem’e benim arkadaş baktırmış hiç beğenmemiş 1 kelime bile bilemedi sesi kız bide galiba 50 tlymiş Bakırköy de dedi kızOnline Nurbanu efsane bir yolunvarda kadının her dediği çıktı çiğdem laf cafe marifet atmakta değil hissetmekte bakan öyle iyi bakıyor ki
1 ila 6 arasıSen bi günde kaç kere fal baktırıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?