eski sevgiliye hain planlar

Benim baktığım fallar çıkar diyorsun yani kuzu
. Bu konuda derin tezlerim var ama bir kere yazdığım yazı yüzünden dini içerik diye banlandım zaten 2. Defa banlanırsam daha siteye girmem fazla detay veremiyorum o yüzden ama bazen bazı şeyler olacaksa zaten oluyo bazen dua etmek ister sin edemezsin herşeyin bir açıklaması var ama derin konular bunlar bazen birşeyler vesile

Ben mesela fal baktığımda bazı kişilere okuyorum bazılarına tek kelime söyleyemiyorum hiçbirşey hissedemiyorum tarih veriyorum mayıs diyom haziranda çıkıyo tarihleri tutturamıyorum ama olayları tutturuyorum

Ben kuaför nedir bilmezdim Kaş bıyık solaryum nedir bilmezdim şöyle söyleyim yürümüşüm erkek gibiydi hatta tişörtümü kaldırıp göbek kaşıma huyum vardı onun sayesinde hayatımı düzeltti

İşe giderdim saçımı toplardım taramazdım bile elimle düzeltir toplar üst tişört alt hep aynı kot kadın beni bir değiştirdi aynı Türk filimlerinde ki gibi

Üst baş kuaföre götürdü beni dedi Kaş bıyık manikür pedikür hepsinden yapın

Senin bana baktığın ilk falı hiç unutmam bir insanın jest mimiklerini ruh halini karşındakini görmeden nasıl böyle bilir yaradan sana güzel bir miras vermis hislerin çok kuvvetli gerçekten tuhaf olmuştum o gun

Şöyle söyleyim param vardı ama ben eve verirdim paramı annemden sigara yol parası poğaça parası alırdım sadece

Formumdaymışım o zaman )

Ya Antalya lara da bir çocuk varmış yurtdışından bile buna baktırıyorlarmış çok ama çok iyiymiş ama çocuğun ismi Çisem’i giçbirşey yok sadece Antalya lara da bir erkek tek bildiğim bu hiç duymadınız dimi

Bu iki sene önce attığım daldı panpa o zaman durumlar ve onun yaşadığı benimle işle ilgili sıkıntım aynen oyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…