eski sevgiliye karşı kendini daha da küçük düşürmemek için ne yapmalı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dideg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
insan kendinden bahsettiği tanıttıgı bir ortamda ozel hayatını anlatmaz bence, anlatmamalı yani cunku soru sevgilin var mı degil, online fal seansı mı bu
Kendimi ifade edemedim :-) :-) Uzun uzun anlatmayacak tabii, neler yapıyorsun diyecekler o da kız arkadaşım var burada onunla vakit geçiriyorum genelde gibi şeyler söyleyecek. Negatif bir tepki zaten vermem ama fazla pozitif bir tepki verip aa takmamış gibi yapmaya çalışıyor desin de istemiyorum

Aynı okuldayız, grup grup ders alıyoruz (online ders). Bu gruplar birkaç ayda bir değişiyor. Ve şansıma bu sefer aynı gruba düştük. Eski konumu hatırlayanlar olacaktır kendisinin şu an sevgilisi var. Beni ayrıldığımızda her yerden engelledi ben yine de ona ulaşmaya çalıştım. Kendimi çok küçük düşürdüm yani. Bazı derslerde kamera mikrofon açılıyor hoca sohbet ediyor tanışma gibi şeyler oluyor. Muhtemelen kahkahalar atacak sevgilisinden bahsedecek beni üzmeye çalışacak. Kendimi daha da küçük düşürmek istemiyorum. Ne söylemem nasıl davranmam gerek?
edit: normal ders için değil başta bir tanışma dersi oluyor gruptakilerin birbirini tanıması için sadece kendimizden bahsettiğimiz bu dersten bahsediyorum.
Ne boş bir şey online derste sevgilisinden bahsedecekse kendisi küçük düşer siz değil bir de sizin yüzü mü bir görecek nasıl aktif sohbetiniz olacak anlamadım bazı konular sanki içip içip yazılıyor :işsiz:

Ne boş bir şey online derste sevgilisinden bahsedecekse kendisi küçük düşer siz değil bir de sizin yüzü mü bir görecek nasıl aktif sohbetiniz olacak anlamadım bazı konular sanki içip içip yazılıyor :işsiz:
derste değil grup içi tanışma dersinde... bi garip yazmışım konuyu stres olup

Kendimi ifade edemedim :-) :-) Uzun uzun anlatmayacak tabii, neler yapıyorsun diyecekler o da kız arkadaşım var burada onunla vakit geçiriyorum genelde gibi şeyler söyleyecek. Negatif bir tepki zaten vermem ama fazla pozitif bir tepki verip aa takmamış gibi yapmaya çalışıyor desin de istemiyorum
bence bosverin onun ne diyecegini, takmamaya calısıyor gibi yapmanız su an en dogru sey olur :p

Gerçekten konu çok saçma.Gençlik bu halde mi yahu. Hocalarla bunlar mı konuşuluyor tanışırken.
bu bir ders sayılmıyor. sadece gruptaki insanlarla tanışıyoruz. sevgilisiyle yaşadıklarını anlatacak değil neler yapıyorsun diyecekler o da kız arkadaşım da burada onunla vakit geçiriyoruz diyecek. ne ilgisi var gençlikle.

Hocaya sevgilisini niye anlatsın ki ? Sizde dinleyin nolucak, oda dünyalı yok sayamazsın ..

Hocaya sevgilisini niye anlatsın ki ? Sizde dinleyin nolucak, oda dünyalı yok sayamazsın ..
Ya hocaya sevgilisini nasıl anlatabilir ki :-) Hiç açıklayamamışım kendimi düzelttim konuyu

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok sayarsan bu onu yaralar da. Online dersler de kahkaha atıp görmemiş gibi sevgili anlatmakta ne bilim. Eski sevgilin ergenus mu peki?

Siz biraz hayal dunyasinda yasiyorsunuz bence. Artik ayrildiginizi idrak edin onunuze bakin onuda diger kisiler gibi dinleyin gecin kendi hayatinizi anlatin. Soyledigi seylerin altinda gizli mesajlar aramayin

Gülmekten karnım çatladı. Grup içi tanışma dersi bile olsa kimse sevgilisinden falan bahsetmez. Gülmesi de çok normal konuşurken ağlayacak hali yok üstünüze alınmayın. Ha sevgilisinden bahsedecek kadar ergense de online ders zaten kamera açısından çıkıp ağlarsınız sonra da kamera açısına girip gülmeye devam edersiniz en kötü.

bu bir ders sayılmıyor. sadece gruptaki insanlarla tanışıyoruz. sevgilisiyle yaşadıklarını anlatacak değil neler yapıyorsun diyecekler o da kız arkadaşım da burada onunla vakit geçiriyoruz diyecek. ne ilgisi var gençlikle.
Bakın herkes aynı yorumu yapmış. Kimse bir tanışma dersinde sevgilim var onunla vakit geçiriyoruz demez. Bu çok saçma😂

tanışma grubunda insan kendini anlatırken neden "işte burada kız arkadaşım var onla vakit geçiriyorum" desin ki? kendini tanıtırken sevgilin olduğunu belirtmek çok saçma değil mi. bence sen kafanda çok büyütmüşsün durumu bunu bahsediyorsanız bile o grupta, niye sana nispet yapsın? zaten cok önemsiyor olsa ayrılmazdınız. kimse kimseyi hayatına ex sevgilimi kıskandırayım diye almaz, aldıysa zaten ve mutluysa seni üzmek için değil de bu grupta bunları konuştuğunuz için anlatıyordur

Takmayın fazla, yokmuş gibi, sıradan tanımadığınız bir insan gibi davranın geçin gitsin. Kendinizi de güzelce ifade edin. Başka bir şeye gerek yok.

Cok ilginç ya canli derste sohbet edilip sevgililerden mi bahsediliyor? Yaslar kaç acaba? :KK14:
Neyse yok gibi davranın hic oralı olmayin naparsa yapsın. Sizde kendinizi küçük düşürmeyin. Erkeklerin peşinden koşmayın lütfen. Kendinize deger verin.

Back
X