Kendimi ifade edemediminsan kendinden bahsettiği tanıttıgı bir ortamda ozel hayatını anlatmaz bence, anlatmamalı yani cunku soru sevgilin var mı degil, online fal seansı mı bu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendimi ifade edemediminsan kendinden bahsettiği tanıttıgı bir ortamda ozel hayatını anlatmaz bence, anlatmamalı yani cunku soru sevgilin var mı degil, online fal seansı mı bu
Ne boş bir şey online derste sevgilisinden bahsedecekse kendisi küçük düşer siz değil bir de sizin yüzü mü bir görecek nasıl aktif sohbetiniz olacak anlamadım bazı konular sanki içip içip yazılıyorAynı okuldayız, grup grup ders alıyoruz (online ders). Bu gruplar birkaç ayda bir değişiyor. Ve şansıma bu sefer aynı gruba düştük. Eski konumu hatırlayanlar olacaktır kendisinin şu an sevgilisi var. Beni ayrıldığımızda her yerden engelledi ben yine de ona ulaşmaya çalıştım. Kendimi çok küçük düşürdüm yani. Bazı derslerde kamera mikrofon açılıyor hoca sohbet ediyor tanışma gibi şeyler oluyor. Muhtemelen kahkahalar atacak sevgilisinden bahsedecek beni üzmeye çalışacak. Kendimi daha da küçük düşürmek istemiyorum. Ne söylemem nasıl davranmam gerek?
edit: normal ders için değil başta bir tanışma dersi oluyor gruptakilerin birbirini tanıması için sadece kendimizden bahsettiğimiz bu dersten bahsediyorum.
derste değil grup içi tanışma dersinde... bi garip yazmışım konuyu stres olupNe boş bir şey online derste sevgilisinden bahsedecekse kendisi küçük düşer siz değil bir de sizin yüzü mü bir görecek nasıl aktif sohbetiniz olacak anlamadım bazı konular sanki içip içip yazılıyor![]()
bence bosverin onun ne diyecegini, takmamaya calısıyor gibi yapmanız su an en dogru sey olurKendimi ifade edemedim![]()
Uzun uzun anlatmayacak tabii, neler yapıyorsun diyecekler o da kız arkadaşım var burada onunla vakit geçiriyorum genelde gibi şeyler söyleyecek. Negatif bir tepki zaten vermem ama fazla pozitif bir tepki verip aa takmamış gibi yapmaya çalışıyor desin de istemiyorum
Bende stresliyim pardon, her neyse görmezden gel onu en iyisi buderste değil grup içi tanışma dersinde... bi garip yazmışım konuyu stres olup
Gerçekten konu çok saçma.Gençlik bu halde mi yahu. Hocalarla bunlar mı konuşuluyor tanışırken.derste değil grup içi tanışma dersinde... bi garip yazmışım konuyu stres olup
bu bir ders sayılmıyor. sadece gruptaki insanlarla tanışıyoruz. sevgilisiyle yaşadıklarını anlatacak değil neler yapıyorsun diyecekler o da kız arkadaşım da burada onunla vakit geçiriyoruz diyecek. ne ilgisi var gençlikle.Gerçekten konu çok saçma.Gençlik bu halde mi yahu. Hocalarla bunlar mı konuşuluyor tanışırken.
Ya hocaya sevgilisini nasıl anlatabilir kiHocaya sevgilisini niye anlatsın ki ? Sizde dinleyin nolucak, oda dünyalı yok sayamazsın ..
Bakın herkes aynı yorumu yapmış. Kimse bir tanışma dersinde sevgilim var onunla vakit geçiriyoruz demez. Bu çok saçmabu bir ders sayılmıyor. sadece gruptaki insanlarla tanışıyoruz. sevgilisiyle yaşadıklarını anlatacak değil neler yapıyorsun diyecekler o da kız arkadaşım da burada onunla vakit geçiriyoruz diyecek. ne ilgisi var gençlikle.