Eski sevgiliye nefreti haykirmak

Biliyor musun aslinda 3 ay önce bana bas sagligi mesaji atmisti. Ozmn da o beni unutamadi mi diye düsünmüstüm

Aslinda hep pisman olup bana yalvarmasini beklemistim
Asıl sorun işte bu.
Tarif ettiğinize göre eski sevgiliniz o kadar değersiz o kadar aşağılıkki onunla ayni yone bakmaya dahi degmez. Bu yuzden birakin gitsin, hatta affedin, benden uzak olsunda dunyanin en mutlu insani olsun deyin, oyle rahatlayacaksinizki tecrube ile sabit. Elbette bazi insanlar bunu hak etmez, o zamanda hakkinizi helal etmeyin Allah'a havale edin, hic merak etmeyin O halleder alir hakkinizi.
Fakat en nihayetinde yolun ikiside artik o sahsiyeti yok saymaktan geciyor.
Oteki turlusu size zarar verir.

Biliyor musun aslinda 3 ay önce bana bas sagligi mesaji atmisti. Ozmn da o beni unutamadi mi diye düsünmüstüm
Erkekler bizim gibi değil... Eğer birini istiyorlarsa peşinden koşarlar, yani ayrılmış olduğu biri bile olsa.
Senle tekrar barışmak istese emin ol peşinden koşardı. Başsağlığı diledi demişsin ama insanlık görevi bence bu...
Fakat lütfen yazma... Bana yaz ona ne demek istiyorsan Ona asla yazma. Anca totosunu kaldırırsın.

Evet öyle biri öyle denedim bu zamana kadar ama tekrar sorulunca sinirlenip yazmak istedim. Su an biraz sakinlestim ama

Aslinda insanlik görevi olmuyor cünkü kötü ayrildik ve 9 ay hic görüsmedik bas sagligi diledi. Ben olsam yapmazdim. Biraz sakinlestim zaten canim dertlesmem gerekyor

Yazıp da sonunda mutlu olanı görmedim. Bir konuda yapsam mı yapmasam mı diye düşünüyorsan YAPMA. İnan zaman geçip sakinleşince pişman olursun.

Cevap yazmassa veya kötü bir sey yazarsa diye düsündüm. Veya bu kiz unutamadi diye düsünecek
Unutamamak yaptıklarına rağmen hala seviyor olmak geri dönmek istemek olsa anlarım. Ama "bugün eski arkadaslarla bulustuk; seni sordular.ayrılmamızi sordular.aklıma ister istemez zamanında senin bana yaptığın ayıplar geldi.sinirlerim bozuldu, şimdi sana icimdekileri yazayım da, İçimde kalmasın" diye bir giriş yapıp sonra da saydirmaya başlamak hiç de küçük düşürücü olmaz diye düşünüyorum.
İçindekileri yazarsan rahat edersin.böyle daha kötü bence, kurt gibi kemirecek

Biliyor musun o cok umursamaz biri. Cevap bile yazmayacaktir veya arsiz gibi üste cikacaktir. Ne bilim vicdan diye bir sey yoktur onda. Belki de gülüp gecebilir. Bilmiyorum cok üzgünüm. Söylesem bir dert söylemesem baska dert. Icimdeki huzursuzluk bir gecip gitse. Bi rahatlayabilsem.

Niye küçük düşesin ki? Onun yaptığı acizlik şu durumda sizin neyiniz var ki küçük düşecek? Ama vereceği cevap içinizi zaten söndürmeyecek. Su nedenle aldattim su nedenle oyaladim dese de ne fark eder ki?
Konuşmamak en mantiklisi gözüküyor şu durumda...

Aldattigini kandirdigini etmeyecektir. Ama ondan intikam almak istiyorum. Bilmiyorum icimi sogutmam gerekiyor. Böyle bir sene boyunca kendi kendimi yedim hep ama hic belli etmedim.

İlk ayrıldığınız dönemde sana hiç cevap vermemiş.
Şimdi bir sene sonra yazarsan, yine cevap vermeyecek.
Nolur böyle bir adamın totosunu kaldırma.

Zaten inan bana, o "sen ondan ayrılınca" rahatlamış.
Hatta belki de kendi ayrılamadığı için, sen ondan ayrıl diye daha fazla sıkıntı çıkarmıştır o dönem.
Senin ayrılmanı fırsat bilmiş. Dürüstçe ayrılmayı bile becerememiş.
Böyle birine ne desen boş ?

Ama sana ufak bir sır vereyim.
Bir gün, yarın ya da 1 sene sonra ya da 2.
Ama bir gün o zaten sana mesaj atacak ya da sana bir şekilde gelecek,
Hah işte o zaman zaten içindekileri söylemen için bir fırsatın olucak :)
Ama o zaman da sen söylemeyi tercih etmeyeceksin.
Çünkü fazla göreceksin her şeyi ona.

Bu dediğim gerçekleştiğinde, bu söylediklerimi hatırla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…