Eski sevgiliye nefreti haykirmak

Evet öyle yapmisti dimi. Ben bunu unutuyorum. Biliyor musun ayni adam 3 ay önce bas sagligi mesaji atti. Hic bir sey olmamis gibi. Bunlari yasatmamis gibi.
Gerceklesirse hatirlarim canim, ama
Onun bunu yapacagini düsünmüyorum. Hayatta pisman olmayacak. Olsaydi simdiye kadar olurdu.

O zaman daha çok sinir olmak gibi bir durum var:) o zaman hiç muhatap olmamak daha iyi bir seçenek gibi görünüyor

Evet eski konuna baktım buraya yorum yapmadan, nasıl ayrıldınız neden ayrıldınız vs
İnan bana bir gün en kötü insanın vicdanı bile hortlar.
1 sene çok bir süre değil.
Biraz daha bekle.
Sadece şunu düşün aslında: Sen anlatsan , ne söylersen söyle ne anlar,ne dinler.

Biliyor musun okdr kötü seyler yasadim ki bazilarini tekrar hatirlamak bile istemiyorum. Ben belki pisman oldu sandim 3 ay önce bas sagligi msji yazarken. Sonucta beni düsünüp yazdi. Ama devami gelmedi. Yani tüm yaptiklarina ragmen yüzsüzce msj atabildi. Haklisin anlamayacktir. Yine ben bosuna sinirlenecegim.

Kizlar hepinize tsk ediyorum
Dün baya kötüydüm iyi ki bir delilik edip yazmadim beni sakinlestirdiniz. Iyi ki varsiniz :)

Bence konu nefretini haykırmak falan değil
Sizi aldatmasına rağmen neden hala ayaklarınıza kapanıp yalvarmaması ..
Kendine yakıştırabileceksiniz yani affetmeyi
Hım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…