- 15 Ocak 2017
- 1.261
- 1.344
- 133
- 37
- Konu Sahibi Umutlu1988
-
İlk ayrıldığınız dönemde sana hiç cevap vermemiş.
Şimdi bir sene sonra yazarsan, yine cevap vermeyecek.
Nolur böyle bir adamın totosunu kaldırma.
Zaten inan bana, o "sen ondan ayrılınca" rahatlamış.
Hatta belki de kendi ayrılamadığı için, sen ondan ayrıl diye daha fazla sıkıntı çıkarmıştır o dönem.
Senin ayrılmanı fırsat bilmiş. Dürüstçe ayrılmayı bile becerememiş.
Böyle birine ne desen boş ?
Ama sana ufak bir sır vereyim.
Bir gün, yarın ya da 1 sene sonra ya da 2.
Ama bir gün o zaten sana mesaj atacak ya da sana bir şekilde gelecek,
Hah işte o zaman zaten içindekileri söylemen için bir fırsatın olucak :)
Ama o zaman da sen söylemeyi tercih etmeyeceksin.
Çünkü fazla göreceksin her şeyi ona.
Bu dediğim gerçekleştiğinde, bu söylediklerimi hatırla
sevgili yapmis adama nefretini kussan ne yazar.. kendini düsürme bosver.
Canım ha ona söylemişsin ha duvara söylemişsin. Tepkisizliğini görünce bence pişman olursun.
Evet takmayacaktir. Zaten ayrildigimiz da da takmamisti. Beklemisti zaten ayrilmami
hic cevap gelmezse canin sklir ben sana diyim.
O zaman daha çok sinir olmak gibi bir durum var:) o zaman hiç muhatap olmamak daha iyi bir seçenek gibi görünüyorBiliyor musun o cok umursamaz biri. Cevap bile yazmayacaktir veya arsiz gibi üste cikacaktir. Ne bilim vicdan diye bir sey yoktur onda. Belki de gülüp gecebilir. Bilmiyorum cok üzgünüm. Söylesem bir dert söylemesem baska dert. Icimdeki huzursuzluk bir gecip gitse. Bi rahatlayabilsem.
o sebeple.. schweigen ist gold diyorum.Evet gururum incilir. Ya da kötü bir sey yazarsa daha da üzülürüm.
O zaman daha çok sinir olmak gibi bir durum var:) o zaman hiç muhatap olmamak daha iyi bir seçenek gibi görünüyor
o sebeple.. schweigen ist gold diyorum.
Dogru ama hep sustum bu zamana kadar. Artik iyi kiz olmak istemiyorum. Bir de yabanci bi kiz bulmus kendine.
gününü gün ediyor desene, kötü kiz ol ya da iyi kiz adamin umrunda degil. yine de konusacaga benziyorsun, sen bilirsin.
Evet öyle yapmisti dimi. Ben bunu unutuyorum. Biliyor musun ayni adam 3 ay önce bas sagligi mesaji atti. Hic bir sey olmamis gibi. Bunlari yasatmamis gibi.
Gerceklesirse hatirlarim canim, ama
Onun bunu yapacagini düsünmüyorum. Hayatta pisman olmayacak. Olsaydi simdiye kadar olurdu.
Evet eski konuna baktım buraya yorum yapmadan, nasıl ayrıldınız neden ayrıldınız vs
İnan bana bir gün en kötü insanın vicdanı bile hortlar.
1 sene çok bir süre değil.
Biraz daha bekle.
Sadece şunu düşün aslında: Sen anlatsan , ne söylersen söyle ne anlar,ne dinler.
ben yazmistim istedigim hicbir cevabi da alamadim kendime kizip durdum sonra
Cevap yazdi mi canim?
evet yazdi maalesef bin pismanim dusununce ..yapma en guzeli umursamamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?