- 16 Kasım 2024
- 362
- 66
- 13
- 20
- Konu Sahibi gossipgirl5
-
ya aslında en çok yoranlardan biri de yaşanması gereken şeylerin yaşanamaması belki de içimde ukte kaldı çünkü doğru düzgün bir şey yaşayamadık hep bozuldu. artık ben de ondan vazgeçmek istiyorum sorun bu zaten. sanki son bir şey olacakta ben ondan vazgeçecekmişim gibiYazmazdım . beni mutsuz eden birini düşünüp yokluğuyla da mutsuz kalmazdım . Nie ömrümden ona harcayayım ki ?
yarınım garantisi yok die de elimde belki de son kalan günlerimi mutsuz olacağım herifle gecırmezdim . Tam tersini düşünür önümde uzun uzun seneler var önüme bakmalıyım elbet beni mutlu edecek biri karşıma çıkar diyip arkama bakmazdım
Bu çok çirkin bir üslup. Böyle konuşan biri hayatımda bulunamaz adım atmayı yüz vermek olarak mı görüyormuşsonra bu dediklerimin üstüne bana dedi işte sen de haklısın o yazdığında sana yazmayacaktım yüz vermeyecektim falan.
ben ona yazmıştım o bana yazmadan önce onun üstüne böyle dedi. ben ona seni istemiyorum vs. diyince ben de sen yazdığında yazmayacaktım cevap vermeyecektim gibisinden. ama çirkin bir uslup olduğu gerçeğini değiştirmez tabii ki deBu çok çirkin bir üslup. Böyle konuşan biri hayatımda bulunamaz adım atmayı yüz vermek olarak mı görüyormuş
Bu sadece kendınızı kandırmak olur . Siz bilirsiniz yine de denenmişi denemeyin saygısız bi tip benceya aslında en çok yoranlardan biri de yaşanması gereken şeylerin yaşanamaması belki de içimde ukte kaldı çünkü doğru düzgün bir şey yaşayamadık hep bozuldu. artık ben de ondan vazgeçmek istiyorum sorun bu zaten. sanki son bir şey olacakta ben ondan vazgeçecekmişim gibi
doğru evet neyse hayırlısı olsunBu sadece kendınızı kandırmak olur . Siz bilirsiniz yine de denenmişi denemeyin saygısız bi tip bence
Kendini sev ve değer ver, evet kendimi seviyorum değer veriyorum diyeceksin ama eğer kendine yeteri kadar değer verseydin (5 veriyorsan 10a çıkartmalısın) bu kişiyi seçenek olarak bile görmezdin. Üslubu bozuk erkekten hayır gelmez. Kendine ne kadar değer verip kendini ne kadar seversen hayatına da o kadar saygılı davranışları olan birilerini alırsınçirkin bir uslup olduğu gerçeğini değiştirmez tabii ki de
doğru haklısınız evet. ama bu kişi kaç ay oldu bakın asla aklımdan çıkmıyor hayatıma birini alsam dahiKendini sev ve değer ver, evet kendimi seviyorum değer veriyorum diyeceksin ama eğer kendine yeteri kadar değer verseydin (5 veriyorsan 10a çıkartmalısın) bu kişiyi seçenek olarak bile görmezdin. Üslubu bozuk erkekten hayır gelmez. Kendine ne kadar değer verip kendini ne kadar seversen hayatına da o kadar saygılı davranışları olan birilerini alırsın
peki teşekkürler, tek isteğim onunla iletişimde kalmak belki dediğiniz gibi o yazarYazma yazma o zaten yazar sana.
Yanlış anlama ama dik ve gururlu dur.
Zaten sonunuz yok, boşa zaman kaybı yazıp durma.
Sevgi açlığını bu toksik adamda aramaktan vazgeç…peki teşekkürler, tek isteğim onunla iletişimde kalmak belki dediğiniz gibi o yazar
Sevgi açlığını bu toksik adamda aramaktan vazgeç…
Hayat kısa ve kuşlar uçuyor…
peşimden koştururum koşturmasına da ayrıyken zor oluyorKurban olayım azcik Aşkım Kapışmak takıl. İyi gelecek
Aklından çıkmazsa da çıkmasın balık baştan kokar derler daha şimdiden üslubu bozuk. Mutlu olamazsınız yani. Kendini göz göre göre toksik ilişkinin içine atmaya gerek yokdoğru haklısınız evet. ama bu kişi kaç ay oldu bakın asla aklımdan çıkmıyor hayatıma birini alsam dahi
Peşinden kostur demiyorum mic ağzına diyorumpeşimden koştururum koşturmasına da ayrıyken zor oluyor
İki üç defa mıç ağzına dese iyi gelir belki dimi yaa bayılıyorum çünkü onaKurban olayım azcik Aşkım Kapışmak takıl. İyi gelecek
Uff aynı anda aynı şeyi yazmamız peki gel buraya çabukPeşinden kostur demiyorum mic ağzına diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?