eski sevgiliye yazma konusunda

gossipgirl5

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
362
66
13
20
arkadaslar merhaba eski bir sevgilim vardı. çocukla çok toksiktik sürekli ayrıl barış. neyse en son bitirdik çocuk yaklaşık 1 ay önce falan bana tekrardan yazdı ben de biraz tersledim seni istemiyorum vs. ama bunu demeye mecburdum çünkü üzülmüştüm. bu yazmasından önce ben de ona yazmıştım. sonra bu dediklerimin üstüne bana dedi işte sen de haklısın o yazdığında sana yazmayacaktım yüz vermeyecektim falan. şimdi tekrardan konuşmak istiyorum yazmak istiyorum ama bu şeyleri dediği için acaba tersler mi diyorum. onlayken de mutlu değilim onsuzken de mutlu değilim. sizce yarınımızın garantisi yok diyerekten her şeyi bir kenara bırakıp yazmalı mıyım yoksa yazmamalı mıyım? siz olsanız ne yapardınız?

onlayken de mutlu değilsen yazma. gençlik çabuk geçiyor bir bakmışsın yaş 35 e dayanmış git yeni limanlara açıl. böyle ayrıl barış nereye kadar. adam tak diye ayrılır başkasına gider lök gibi kalırsın mazallah. zaten istemiyorum demişsin boşver havan yerinde kalsın şimdi o da naz yapacak artık uğraş dur bi de bu sebepten tekrar ayrılır ölme eşeğim ölme.

‘Üslubu çirkin’, ‘Toksik ilişki neden istenir’, ‘Kendini sev’ diyen yorumlara KATILIYORUM AMA Bâzen insanlar Bâzı şeyleri yaşamadan zihinlerinden atamıyorlar. Yani evet doğrusu ‘YAPMA, KENDİNE DÖN’ fakat eğer bunu duyduğunuzda ‘Ay ne olacak ki yapsam, en kötü ne olabilir’ diye düşünüyor yahut kendinize odaklanıp hiçbir şey yapmadan oturduğunuz yerden hep aklınız oraya gidiyorsa BU KADAR EZİYETE GEREK YOK BENCE. Mesaj falan da atmayın, ARAYIP AÇIKÇA BEYÂN EDİN ‘Aslında seni dıngılıma takmamaya karar vermiştim güya ama hep aklımdasın hadi gel buluşalım’ diye.

Gerçekten ‘toksikseniz’ birkaç güne neden görüşmemeniz gerektiğini hatırlarsınız. Belki de böyle dramalı ilişki seviyorsunuzdur ikinizde. Bu şekilde bağlanan çok insan var mâlesef (benim gibi bir huzur sever açısından). Kavga, gürültü, kapışma, buluşma, ayrılık, yoklama, affediş ve tekrar en başa kavga…. Kişinin hayatından beklentileri ve bağlanma şekliyle alakalı sanırım.

Ancak bu soruya internette cevap arar hale geldiyseniz büyük olasılıkla etrafınızda ki arkadaşlarınıza bile bu mevzûyu dinlemekten gınâ gelmiş bence. Siz ne yapıp ne yapmamanız gerektiğini gayet iyi biliyorsunuz zaten. Uygulamaya koymak yahut koymamak sizin kendi tercihiniz

Zaten kendin de belirtmişsin toksik bir ilişki olduğunu, o yüzden deneme bile! Denenmişi denemiceksin çünkü gene aynı şeyleri yaşarsın, gene mutluluğu bulamazsın. Her şeyi Allah'a bırak gerisi gelir hayırlı biri girer inşallah hayatına.

bana dedi işte sen de haklısın o yazdığında sana yazmayacaktım yüz vermeyecektim falan
Eski sevgili olarak kalmaya devam etsin. Sürekli ayrıl barış toksik ilişki olduğunun siz de farkındasınız zaten. Üstelik yüz vermeyecektim falan demiş. Kimsenin g.tunu kaldırmayın rica ediyorum. Efelenen erkek gördünüz mü ezeceksiniz yılanın başını.

sizce o yazar mı bu kadar şeyin üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…