Eski sevgiliye yıldönümünde mesaj atılır mı?

Kızlar iyi akşamlar.başlıkta da belirttiğim gibi sizce ayrıldığınız sevgilinizi hala seviyorsanız tanışma yıl dönümünde mesaj atar mıydınız?
ben attım hiç bir faydası yok. tam tersi kendimi küçük düşürmekten , karşındakinin de ego patlaması yaşamasından başka birşeye yaramıyor. mesaj atmayın aramayın değmez. giden gitmiştir bu ilişki de burada bitmiştir.

ben attım hiç bir faydası yok. tam tersi kendimi küçük düşürmekten , karşındakinin de ego patlaması yaşamasından başka birşeye yaramıyor. mesaj atmayın aramayın değmez. giden gitmiştir bu ilişki de burada bitmiştir.
Tam 1 ay önce o beni defalarca aramıştı pişmanım değerini bilemedim sen benim en kıymetlimdin hep de öyle olcaksın demişti fakat barışmak için hiç bir adım atmamıştı. Bende arkadaşça konuşmaya dayanamadığım için patladım ona yine koptuk. Acaba o zaman ılımlı olsaydım ondan bir adım gelir miydi vs düşünüp şimdi de ben bi adım atmak istemiştim fakat vazgeçtim. Tüm hatalar karşı tarafa ait ben fazla çabalamıştım zaten. Haklısın sadece kendimi küçük düşürcem..

Müzik dinlemiyorum uzun zamandır:) fakat sabah eski telefonumu açıp mesajları okuduğumda aslında çok özlediğimi farkettim. Onu mu yoksa o duyguları mı özledim bilmiyorum. Son zamanlarda beni fazlasıyla üzse de birlikteyken beni sonsuz mutlu edişinden dolayı acaba atmalı mıyım diye geçmişti aklımdan:KK43:
Tamam bunlar oluyor aynı durumdayım bu aralar hem de hatalı taraf ben olmama rağmen. Yine de yapmamak en doğrusu çünkü karşı tarafın sevgilisi olabilir ve çocuk suçsuzken suçlu durumuna düşebilir.

Rahatsız olacağını düşünmüyorum. Beni kendinden korumak için de gitti. Hayatını mahvetmekten korkuyorum ileride demişti
Siz de buna inandınız öyle mi?
Klasik vicdan rahatlatma numaraları erkeklerin.
-Aslında seni seviyorum ama sen daha iyilerine layıksın.
-Sen o kadar iyi birisin ki benimle olmaman lazım.
-Seni kendimden bile korumak isteyecek kadar çok seviyorum.
-Ben işe yaramaz adamın tekiyim,napacaksın beni,severek ayrılalım.
Yalanlardan istediğini seç,beğen,al,dükkan senin.

Siz de buna inandınız öyle mi?
Klasik vicdan rahatlatma numaraları erkeklerin.
-Aslında seni seviyorum ama sen daha iyilerine layıksın.
-Sen o kadar iyi birisin ki benimle olmaman lazım.
-Seni kendimden bile korumak isteyecek kadar çok seviyorum.
-Ben işe yaramaz adamın tekiyim,napacaksın beni,severek ayrılalım.
Yalanlardan istediğini seç,beğen,al,dükkan senin.
Tam da hepsini söyledi bana :)))

Back
X