Merhaba,
Dün akşam biz de ayrılık kararı alanlardanız. O onu çok bunalttığımı kıskançlıklarımla çok sıktığımı beni hala çok sevdiğini ama mutsuz olduğunu söyledi. Ben hıçkırık ve gözyaşlarıma hakim olamadım, çünkü hayatım boyunca ilk defa birini çok sevdim. Deli gibi ağlayarak yanından ayrıldım. Telefonlarını açmadım, mesaj üstüne mesaj attı. İyi misin diye. İyi olmazsan ortadan kaybolurum beni bir daha göremezsin dedi.
Ben de sen bir karar vermişsin bunun arkasında dur gitmek istiyorsan hiç durma dedim. Öpücük ikonu yolladı ve ben telefonumu kapattım.
Canım çok yanıyor, onu geri istiyorum, ben de biraz ders aldım bundan aslında, biliyorum ki gün içinde çok yoruluyor stres altında çalışıyor, ailesiyle sorunları var, sağlığıyla uğraşıyor, benimleyken de huzur bulmak istiyor. Ama ben ne yaptım 5 yıl boyunca hep vıdı vıdı ettim.
Şimdi taktik gereği uzak duracağım, çünkü biliyorum ki benden ayrı duramaz. Süründürmeden biraz uğraştıracağım, umursamaz davranacağım falan filan.
Bakalım sonuç ne olacak.
İyi olursa yazarım, kötü olursa sonuç hiç bilmiyorum ne yaparım, çünkü dün akşamdan beri içim bomboş kalmış gibi.Hayatımdaki yeri o kadar büyük ki ...
daha başka yapılacak birşey var mı bilmiyorum ?