Eski sevgiliyi döndürmenin garanti yolları

erkeklerin klasik huyudur kacarsan kovalarlar. kıskanırlarsa sahiplenirler. güçsüz görürlerse de ezerler. ona göre davranacaksin. ama kendini küçük düşürmeyeceksin. yani kıskandıracam ayağına kendini rezil edip basit gösterme dozunu ayarla :)

Bi buçuk aydır hiçbirşey yapmıyorum bugün arkadaşım yolda gormus oda arkadasimi farketmiş bakmış tanımış benden dolayı. Beni gorse napar merak ediyorum ama o beni kafasında bitirmiş. Peki bi erkek birini kafasında bitirirse sevse dahi dönmez mi?

ben geri döndürmeyi başarıp şu an evli ve mutlu olanlardanım :)
burda yazan bir çok şeyi yaptım ama bir kaç ay sonra yine eskiye döndük. şimdi burdaki bir çok insan karşı çıkacak ama bende en sonunda büyü yaptım evet yanlış anlamadınız büyü yaptım ama öyle medyuma falan yaptırmadım bu konularda danışman bi beyefendi ile tesadüf eseri tanıştım onun yardımlarıyla yönlendirmesiyle kendim yaptım ve başardım.

burda yazan bir çok şeyi yaptım ama bir kaç ay sonra yine eskiye döndük. şimdi burdaki bir çok insan karşı çıkacak ama bende en sonunda büyü yaptım evet yanlış anlamadınız büyü yaptım ama öyle medyuma falan yaptırmadım bu konularda danışman bi beyefendi ile tesadüf eseri tanıştım onun yardımlarıyla yönlendirmesiyle kendim yaptım ve başardım.
Sizi büyü ile seviyor gerçekten sevdigini neden bilebilirsiniz yada nasıl bi büyü bu

Sizi büyü ile seviyor gerçekten sevdigini neden bilebilirsiniz yada nasıl bi büyü bu
gerçekten işe yarıyor mu sizle nasıl iletişime gecebilriz özelden

Arkadaşlar lütfen bana akıl verin kafayı yemek üzereyim dayanamyorum :((.. ben erkek arkadaşımı canımi geri istiyorum. Ben onu çok kırdım birkaç kez yalanımı yakaladı ve bi arkadaşıma onunla ilgili kafamın karışik olduğunu ne olcak bilmyorum işide düzgün değil sonumuzu pek göremiyorum dedim ve eski erkek arkadaşım bunları okudu gururuna çok dokundu benden ayrılmak istedi ben çok pişman oldum ondan binlerce kez özür diledim. Ona o yazdıklarımda öyle düşünmediğimi anlık bi histi öyle yazdıktan sonra fark ettim aslında sana nekadar bağlı olduğumu dedim ve ayrılmasina izin vermedim. 2 ay daha devam ettik sonra ayrılmak istedi busefer üzerne gitmedim ve onu 1buçk ay aramadım daha sonra dayanamadım ve aradım onsuz yapamadığımı söyledim bikaç kez buluştuk ama o bana biz birbirimizi mutlu edemeyiz dedi ve sonumuz yok o yüzden seni daha fazla üzemem en doğrusu ayrı kalmak bundan önce ayrılalım dediğimde dinlemeliydin beni dedi. Ben hiç pes etmedim 3ay peşinden koştum ve dün yine aynı konuşmayı yaptı bana beni sevdiģini ama mutlu olamicamzı söyledi. Ben onunla çok mutluydum onu sevmekten hiç vazgeçmedim. Gurumu ayaklar altına aldım herşeyi söyledm geri kazanmak için ama faydası olamdı. Bu durumda okadar uğraştıktan sonra onu kendi haline bırakmak nekadar etkili olur? Bana geri dönermi?

Evet ben aldım okudum kitaptaki taktikleri uyguladım buradan: .....Şimdi çok şükür tekrar beraberiz.Eğer onu unutamıyorsanız vazgeçmeyin,sevenler kavuşsun ya...

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar lütfen bana akıl verin kafayı yemek üzereyim dayanamyorum :KK43:(.. ben erkek arkadaşımı canımi geri istiyorum. Ben onu çok kırdım birkaç kez yalanımı yakaladı ve bi arkadaşıma onunla ilgili kafamın karışik olduğunu ne olcak bilmyorum işide düzgün değil sonumuzu pek göremiyorum dedim ve eski erkek arkadaşım bunları okudu gururuna çok dokundu benden ayrılmak istedi ben çok pişman oldum ondan binlerce kez özür diledim. Ona o yazdıklarımda öyle düşünmediğimi anlık bi histi öyle yazdıktan sonra fark ettim aslında sana nekadar bağlı olduğumu dedim ve ayrılmasina izin vermedim. 2 ay daha devam ettik sonra ayrılmak istedi busefer üzerne gitmedim ve onu 1buçk ay aramadım daha sonra dayanamadım ve aradım onsuz yapamadığımı söyledim bikaç kez buluştuk ama o bana biz birbirimizi mutlu edemeyiz dedi ve sonumuz yok o yüzden seni daha fazla üzemem en doğrusu ayrı kalmak bundan önce ayrılalım dediğimde dinlemeliydin beni dedi. Ben hiç pes etmedim 3ay peşinden koştum ve dün yine aynı konuşmayı yaptı bana beni sevdiģini ama mutlu olamicamzı söyledi. Ben onunla çok mutluydum onu sevmekten hiç vazgeçmedim. Gurumu ayaklar altına aldım herşeyi söyledm geri kazanmak için ama faydası olamdı. Bu durumda okadar uğraştıktan sonra onu kendi haline bırakmak nekadar etkili olur? Bana geri dönermi?
Canım durumunu anlaıyorum eski erkek arkadaşı geri kazanmak için onun bilnçaltına hitap edecek formülleri öğrenmelisin.Bu işin uzmanı burada: ....bir göz at.

Merhaba,
Dün akşam biz de ayrılık kararı alanlardanız. O onu çok bunalttığımı kıskançlıklarımla çok sıktığımı beni hala çok sevdiğini ama mutsuz olduğunu söyledi. Ben hıçkırık ve gözyaşlarıma hakim olamadım, çünkü hayatım boyunca ilk defa birini çok sevdim. Deli gibi ağlayarak yanından ayrıldım. Telefonlarını açmadım, mesaj üstüne mesaj attı. İyi misin diye. İyi olmazsan ortadan kaybolurum beni bir daha göremezsin dedi.
Ben de sen bir karar vermişsin bunun arkasında dur gitmek istiyorsan hiç durma dedim. Öpücük ikonu yolladı ve ben telefonumu kapattım.
Canım çok yanıyor, onu geri istiyorum, ben de biraz ders aldım bundan aslında, biliyorum ki gün içinde çok yoruluyor stres altında çalışıyor, ailesiyle sorunları var, sağlığıyla uğraşıyor, benimleyken de huzur bulmak istiyor. Ama ben ne yaptım 5 yıl boyunca hep vıdı vıdı ettim.
Şimdi taktik gereği uzak duracağım, çünkü biliyorum ki benden ayrı duramaz. Süründürmeden biraz uğraştıracağım, umursamaz davranacağım falan filan.
Bakalım sonuç ne olacak.
İyi olursa yazarım, kötü olursa sonuç hiç bilmiyorum ne yaparım, çünkü dün akşamdan beri içim bomboş kalmış gibi.Hayatımdaki yeri o kadar büyük ki ...
daha başka yapılacak birşey var mı bilmiyorum ?

Merhaba engin bilgili bayanlar yardımınıza ihtiyaçım var arkadaşlarıma anlatamıyorum tanımadığım insanların fikirleri ve tecrübeleri bana daha mantıklı geliyor :)
sevgilim beni bıraktı bugün 10. gün saatlerce yalvardım nuh dedi peygamber demedi bir anda bırakma kararı aldı kendisi özel harekatcı acaba psikolojisinden dolayımı diye düşündüm saatlerce ama yalvarmalarıma dayanamayıp tlf actığında sesi normaldi dün gece msjlaştık bekleme beni dedi sen değiştin dedi biraz saçmalayıp kıskançlıklar yapmıştım daha sonra ben yazana kadar bir daha sakın sen yazma dedi ben napıcam bu 7 hafta sizce iyimi gelir yardım edin akıl verin lütfen

Merhaba engin bilgili bayanlar yardımınıza ihtiyaçım var arkadaşlarıma anlatamıyorum tanımadığım insanların fikirleri ve tecrübeleri bana daha mantıklı geliyor :)
sevgilim beni bıraktı bugün 10. gün saatlerce yalvardım nuh dedi peygamber demedi bir anda bırakma kararı aldı kendisi özel harekatcı acaba psikolojisinden dolayımı diye düşündüm saatlerce ama yalvarmalarıma dayanamayıp tlf actığında sesi normaldi dün gece msjlaştık bekleme beni dedi sen değiştin dedi biraz saçmalayıp kıskançlıklar yapmıştım daha sonra ben yazana kadar bir daha sakın sen yazma dedi ben napıcam bu 7 hafta sizce iyimi gelir yardım edin akıl verin lütfen
Canım bu taktikleri dene mükemmel işe yaradı:....

Marhaba,
İşte mutluluk bu. :) Onu geri aldım, konuştuk. Biraz uzun sürdü ama başardım. Şimdilik herşey iyi gidiyor, birbirimize anlayışlı davranıyoruz. Umarım hep böyle olur :)
Sevgiyel kalın

Marhaba,
İşte mutluluk bu. :) Onu geri aldım, konuştuk. Biraz uzun sürdü ama başardım. Şimdilik herşey iyi gidiyor, birbirimize anlayışlı davranıyoruz. Umarım hep böyle olur :)
Sevgiyel kalın
Senin adına sevindim.Sana tavsiye ettiğim ....taktikleri bende uyguladıktan sonra ondaki değişimi görmek bile heyecan vericiydi. Bu ilişki rehberi bi harika yani: ....

Kızlar benim ilk açtığım konuyu okuyup nu kitabın işe yarayıp yaramayacahı hakkında bir yorum yapar mısınız? Ben de çok acı cekiyorum 1.5aydır

çok şükür ben kavuştum biraz uğraştım canım yandı ama değdi :) şimdi meleğimi bekliyorum 3 ay sonra kucağıma alacağım Allah'ın izniyle. darısı sizlerin başına

Back
X