Rüya Yorumları eski sevgiliyi grmek

E

EU3

Ziyaretçi
yeni evliyim ve de çok ama çok mutluyum eşimi de çok seviyorum.nasıl oldu bilmiyorum ama eski sevgilimi rüyamda görüyorum.bi tatil yöresindeyiz(onunla tanıştığımız yerde)yanımdan geçiyor ve bana bakıyor sonra gidiyor o anda içim çok kötü oluyor.uzaklaşıyorum yanına gidiyorum selam veriyorum niye konuşmadın diyorum öylece bakıyor bana bende tatile yalnız çıktım diyorum.seviniyor birlikte yürüyoruz,konuşuyoruz,2mizde mutluyuz.ayrılırken elimi tutup sarılıyor.hiç bırakmak istemiyorum.ama sabah kalktığımda çok çok kötü oldumn aldatmış gibi hissettim kendimi.hiç aklımda değilken üstelik nerden çıktı bu rüya?normal mi görmem?bilmiyorum.bu rüya canımı çok sıktı sadece..
 
ayrılırken nasıl ayrıldınız... ?? yani sana ah etmiş olabilirmi?? aklıma ilk gelen bu oldu
 
o bana zaman ver dedi bende artık ona verecek zaman kalmadığını söyledim.bitti.zaten sonradan arkadaş olarak kaldık.konuşuyorduk.fakat düğün tarihim yaklaşınca benden uzak durduğunu farkettm.karşılaşmadık hçbir şekilde ve msnden flnda silmiş beni.arkadaşım diyordum vede onun ben evlencekken onun bu tawrı garibime gitti.ben arkadaş olarak görürken o başka şey düşünmüş herlde:S
 
evet biride yorumlasın artık bende görmüştüm yaw
 
Seni dusunuyor yogun bi sekilde ve bu yuzden ruyana girmis. Isin tuhafi sende ozlemissin bu eski sevgiliyi.. olur boyle seyler. Aradan yillar gecsede insan unutamaz. Herkesin ayri bi yeri vardir, bunu aldatmak olarak niteleme. Cok normal bi durum. Insan yaslandigi zaman bile eskileri dusunup bi ah cekebilir, bu o anki huzursuz yada mutsuz oldugun bi durumu ortmek icin kafanda olusturdugun dogal bi reflekstir. Esinizle daha cok zaman gecirin derim ben.
 
X