bende bakıyorum ınanın ıcımde en ufak bır ozlem, aşk vs yok sadece merakGünaydin sevgili KK ailesi, konuyu bi arkadasim icin aciyorum, kizcagiz bütün gece agladi bana cok üzüldüm haline.
Arkadasimin yaklasik 5 aydir bir iliskisi var ve sevgilisiyle bugüne kadar hic problem yasamamis. Sevgilisinin telefonunda eski sevgilisini aratip instagramina baktigini görmüs. Kiyamet kopmus tabi.
Cocuk ilk basta inkar etmis, sen mi baktin bana saka mi yapiyorsun diye.
Arkadasim zorlayinca itiraf etmis evet baktim, ve bir kez daha seninle birlikte oldugum icin ne kadar sansli oldugumu anladim demis.
Annem babam ölsün, ablamin dügününü görmek nasip olmasin ki ölülerini öpeyim ki ne seviyorum ne özlüyorum öylesine baktim ve senin kiymetini bir kez daha anladim demis. Yalvar yakar ayaklarini öpmüs gitmesin diye.
Kiz ayrilmis ama perisan bir halde görseniz, arkadaslarim da eski sevgililerini aratirlar bazen facebookta bakarlar ne yapiyor ne ediyor diye, belki masumdur cok mu hircin ve aceleci davrandim acaba diyor.
Ben sakinlestirmek icin olabilir falan diyorum ama bana yapilsa muhtemelen ben de ayni tepkiyi verirdim.
Sizler ne düsünüyorsunuz arkadaslar?
Meraktan herkes bakıyor.
Son baktığım 3 konu hep arkadaşlar için açılmış olan konular ilginç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?