• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgiliyi nasıl unuttunuz

Canım bence ağlamak üzere olduğnda kendini tutma ağla . Sonra yeni insanlarla tanş onları tanımaya çalış içlerine girmeye çalış başkasını bulma hemen aklındakini silmeden . Sürekli başka şeylerle ilgilen sonra ona ulaşamamak için telini değiştir facesi varsa engelle ki kolay ve çabuk unutabilesin .. Gez toz eğlen .. eğlenmeye çalış . Acıyorsa canın bırak yansın acıyı yaşarken gez toz ..

Canım bence ağlamak üzere olduğnda kendini tutma ağla . Sonra yeni insanlarla tanş onları tanımaya çalış içlerine girmeye çalış başkasını bulma hemen aklındakini silmeden . Sürekli başka şeylerle ilgilen sonra ona ulaşamamak için telini değiştir facesi varsa engelle ki kolay ve çabuk unutabilesin .. Gez toz eğlen .. eğlenmeye çalış . Acıyorsa canın bırak yansın acıyı yaşarken gez toz ..

hepsi çok doğru teşekkür ederim karşımdakinden nefret etmiyorum kötü bi ayrılık degil ama ayrılık sonuçta böyle olmasını istemezdim bi şekilde unutmalıyım yeni birini zaten istemiyorum

Çok sevdiysen eğer zorlanıyor insan.
Kafanı dağıtmaya çalış.
Herşeyin ilacı zaman evet ama namazda etkili bence

Çok sevdiysen eğer zorlanıyor insan.
Kafanı dağıtmaya çalış.
Herşeyin ilacı zaman evet ama namazda etkili bence

haklısın mesaj atmadan nasıl durucam bilmiyorum şu aralar çok önemli benim için bütün gün evdeyim sıkıntıdan patlıyorum zaten ya onu ararsam diye korkuyorum aramamam lazım çünkü..

Ayrılık yaşadığımda hemen dua ederim namaz kılarım hatta hızlı kılmam içime sine sine kılarım.
Yasin falan okurum güllü yasinleri bitiririm hem rahatlatıyor hem mesaj atamıyorsun o anda tamam aklın onda ama dini birşey yaptığından için dünyevi şeyleri kaldırmıyor.
Duanın gücüne inanır mısın bilmem ama bi dua var ben hayırlısı olması için okumuştum geri dönmüştü.

Ayrılık yaşadığımda hemen dua ederim namaz kılarım hatta hızlı kılmam içime sine sine kılarım.
Yasin falan okurum güllü yasinleri bitiririm hem rahatlatıyor hem mesaj atamıyorsun o anda tamam aklın onda ama dini birşey yaptığından için dünyevi şeyleri kaldırmıyor.
Duanın gücüne inanır mısın bilmem ama bi dua var ben hayırlısı olması için okumuştum geri dönmüştü.

tabii inanırım namazımıda kılarım fakat bizim durum farklı hem seviyorum hem barışmak istemiyorum aramızda sogukluk oldu insan olarak çok seviyorum ama artık sevgili olmak istemiyorum alışkanlık olmuştu artık bizimkisi bu alışkanlıga son vermemiz gerekiyodu binevi anlaşarak ayrıldık ama bu dahada acı

Sigara içenler bile alışkanlığı bırakırken zorlanıyor öyle düşün :)

herkes bir gün gider, geriye bir tek ailen kalır ;) reklamdaki amcanın dediği gibi. ailenle vakit geçir, gereksiz insanlara değer verdiğin için pişman olup unutacaksın olanları ;)

herkes bir gün gider, geriye bir tek ailen kalır ;) reklamdaki amcanın dediği gibi. ailenle vakit geçir, gereksiz insanlara değer verdiğin için pişman olup unutacaksın olanları ;)

öylemi dersin:) umarım öyle olur kısa sürede atlatırım biz çok ayrılıp barıştık ama bu sefer son olmasını istiyorum ilginç bi durumdayım hem çok üzgünüm hem barışmak istemiyorum zamanla herşey iyileşir inşallah

dua nın adını öğrenebilir miyim?

canım sana tavsiyemde hiç boş durma
bu konuyu düşünme artık kendini oyala
oyuna sar
dizi izle
arkadaşlarınla buluş

Bende duayı merak ettim :)

Back
X