- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
- 103
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
İnsaniz :) bu güzel cevap olurmus :)Takip ettigine gore 4 ay sonra engeli kaldirdigini biliyorsun.
Iliski sozu bekliyorsun, vermiyor cunku net degil. Biz neyiz diye sormayin. Insaniz diye cevap verirdim ben.
Ayriliklar ve uzatmalar... Ikiniz de unutamissiniz ama sizden saglikli bir iliski cikmaz.
Yeni aşklara yelken açamıyorum işte:) Karşıma birileri çıkıyor ama olmuyor bir türlü yapamiyorum..Onune bak unut zaten aranizda gercek sevgi olsaydi bir ayrilip bir barismazdiniz.Yeni asklara yelken ac
Bilmem ki hayırlısı olsun ne yapalım:)Rüyayı araya kattın iş bitti kavuşamyacaksınız anlamı yükledin
Yeni aşklara yelken açamıyorum işte:) Karşıma birileri çıkıyor ama olmuyor bir türlü yapamiyorum..
Engellersem umursamayabilirne o senin hayatından çıkmış nede sen onu hayatından çıkartmak istiyorsun :)
birde açık kapı bırakmış sana sevgini sömürüyor farkına var, engeli bas bak nasıl net oluyor :)
Yeni aşklara yelken açamıyorum işte:) Karşıma birileri çıkıyor ama olmuyor bir türlü yapamiyorum..[/QUOTE kendin icin yapmalisin.Yoksa boyle bos yere zaman harcicaksin.Eski sevgili adi ustunde çivi çiviyi soker .
Engellersem umursamayabilir
Ben kendiliğinden gelsin istiyorum ama olmuyor malesef
En son karşılaştığımızdan beri hic bir sekilde konuşmuyoruz. O geri dönmek istese bile kolay kolay kabul eder miyim bılmiyorum.Ama dediğin gibi engellemekle bi şey kaybetmem zaten benim değil.. Bu arada face de arkadaş değiliz konuşmuyoruz hiç bir şekilde
İnan ikna etmeyle falan uğraşasım yok. Aynen ben tamamen vazgectigimde gelecek ama o zaman iş işten geçmiş olacak. Enerjini bu yıl tamam manasıyla kpss 'ye vermek istiyorumSenin adamın duyguları karışık, inşallah yakın zamanda da, bu genelde sen vageçtiğin zaman olur tıpış tıpış dönecek ben eminim. Baştan okudum bu arada dediğim gibi ortadan kaybolup enerjini başka şeylere verirsen olur. ne zaman köpek gibi sevip vazgeçsem dönmeyeni tanımıyorum. ama insan senin olsun yanında dursun diye ikna etmek istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?