Eski sevgiliyi unutmak icin...

yok_sun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
170
0
96
Diğer
Eski sevgiliyi unutmak icin yeni birini kabul etmek ?
Bu konu hakkinda neler dusunuosunuz bayanlar.. Bunu yasayan varmi aranizda ise yaradi mi, veya size ne gbi yararlari veya zararlari oldu ?

Neden yenisinin suçu ne ki, ikinci olarak düşünülmek çok kötü zaten bu bayan içinde çok zor hala eskisi aklında iken ya da yeni bitmişse hemen biriyle birlikte olmak zor..en güzeli zaman..(eskisi yenisi tabirleri konuda öyle geçtiği için kullandım)

aklında kalbinde hala o varsa, padişahın oğlu gelse gözün görmez yani ben öyleyim. ama zaman geçtikçe bişeyler unutuldukça illaki yeni birileri olacaktır. ama birine severken başka birine gitmek karşındakine haksızlık.

Bence herşey daha kötü olur. Yeni sevgilinizi eskisiyle karşılaştırıp durursunuz bu dönemde... ve bu çoğu zaman eskiyi aratır size... zamanla daha çok acı vermeye başlar bu durum.. mesela eski sevgilinizi daha çok sever daha çok özlersiniz,yeniyede haksızlık ettiğinizi düşünüp içinizden gelmeyen şeyleri yapmak için çabalarsınız... vicdan azabı da cabası.. çok tehlikeli bişeyyy bence...asıl sevgiyi içinizden atmadan,azaltmadan bi başkasını SE-VE-MEZ-Sİ-NİZ...!!lmaz:

Bir erkek eski sevgilisini unutmak icin bizimle evlenseydi.. Neler derdik neler..
Kendini ve karsindakini kandirmaktan ibarettir sadece..

Hele hele hala 'arkadas' ayagina gorusmek tamamen sacmalik.
Ya unutmayi sececeksin, ve uzaklasacaksin.. ya da unutmayacaksin...

Bence gönlünüzde hala o varken yeni birini sevemezsiniz
Sadece ilgisi hoşunuza gider,ilaç gibi geldiğini düşünürsünüz ama aslında öyle değildir
Hem o yeni insana da haksızlık bi başkasını severken onu oyalamak
Bence kendinize zaman tanıyın eski sevgilinizi unutmak için çabalayın ondan sonra yeni birini düşünün

sevebileceğini düşünüyosan kabul et. ben ayrılınca en yakın arkadaşımdan teklif geldi. kabul ettim. onu kaybetmek istemedim bana aşık olduğunu öğrenince. kişiliği çok düzgün, güvenilecek biriydi. biliyodum ki seçimlerini hep doğru yapıyodu. kabul ettim ve kısa süre sonra ilgi duymaya başladım şimdi de deli gibi aşığım. duygular değişebiliyo ve eski sevgilim (2.5 yılımı vermiştim) aklıma bile gelmiyo.

sevebileceğini düşünüyosan kabul et. ben ayrılınca en yakın arkadaşımdan teklif geldi. kabul ettim. onu kaybetmek istemedim bana aşık olduğunu öğrenince. kişiliği çok düzgün, güvenilecek biriydi. biliyodum ki seçimlerini hep doğru yapıyodu. kabul ettim ve kısa süre sonra ilgi duymaya başladım şimdi de deli gibi aşığım. duygular değişebiliyo ve eski sevgilim (2.5 yılımı vermiştim) aklıma bile gelmiyo. şimdi ise çook mutluyum

Bizimde 2.5 yil olmustu canim:çok üzgünüm: Simdi senin dedigin gbi cok duzgun biri var karsimda .. Henuz bi cvb vermedim ama duygularim cok karisik.. Bi yanim gun gectikce sevebilirsin dio, kaybetmek istemiorum aslinda.. en azindan simdik onla konusup rahatliorum unutuorum az da olsa olan biteni.. Ama oda olmasa tamamen yanliz kalicam, hic unutamicam, o yuzden kabybetmek istemiorum

bence çare değil buna benzer bişey yaşamıştım önceden kafan kalbin başkasındaysa diğeerini aramak bile işkence rahat bırak kendinii bence hayat sevgilisiz de çok güzell
hem diğerine yazık hem eğer sevemezsen senin için herşeyi en baştan almak demek

valla ben yıllar önce bunu yaşamıştım ama hiç iyi sonuc alamadım hep o insanda sevdiğim insanı görürdüm elimi tutsa üzülürdüm acı şeylerr bunlar bence bir başkasıyla unutmak yerine kendi iradenle kendi içinde acını yaşayıp bomboş tertemiz bir kalple hayatına birini sok yoksa hem sen üzülürsün hem de karşındakine haksızlık etmiş olursun tabi karar senin..

olası şey değil eski sevgiliyi unutmak için yeniyle birlikte olmak

yeni kişinin size aşık olmayacağı ne malum siz eski sevgilinizi düşünürken ona yaptığınız akıl almaz hainlik içinizi rahatlatır mı

benim düşüncem acı çekmekten yana.. bi ilişkide yaşanabilcek güzel şeyleri yaşadınız ve bitti şimdi o ilişkiden geri kalan acılarıda yaşamak zorundasınız bunu kabullendiniz çünkü baslarken ta en basında.
acı çek ağla gözyaşı dök sonra elbet ayağa kalkacaksınız daha bi güçlü eskiyi unutarak
eğer doğru kişi olsaydı bitmezdi..

bnde yaşadım aşıktım öyle olduğumu sanmışım yada.. ağladım çırpındım saçmaladım tabir-i caizse parçaladım kendimi bi şekilde söktüm attım içimden
şimdi düşünüyorumda o kişi hayatımdan çıkmasaydım şimdi gerçek mutluluğu bulduğum kişi girmeyecekti hayatıma.

gerçekten herşeyde hayır var. Allah acı veriyorsa bi bildiği var elbet çek ve acını ve güçlü ol
geriye dönüp bakmak anlamsız saçma..

eskiyi unutmak için yenisiyle beraber olmak için kötü bir durum yokturr.. farzetki bir erkek sana birliktelik teklif ediyor ve sen onun seni sevdiini hoşlandığını düşünerek seni sevdiğinden emin olarak kabul ediyorun, düşünsene o kişi aslında zamanında büyük bir aşk yaşamış ve sırf onu unutabilmek adına seninle denemiş sevgini aşkın kullanmışş bi nevi denek olmuşssun yaniii... bence bencil düşünmemeli bi insan ve ilişki tek taraflı yaşanmaz her iki kişide gerçek anlamda istemeli sevmeli soru işaretleri olmadan bi ilişkiye adım atmalı..
Hee eğer sen bi zamanlar güzel şeyler paylaştığın ve gerçekten sevdiğin aşık olduğun kişiden ayrysan ve birleşmeniz söz konusu değilse artık başka şeylere yönel ama unutmak için herhangibir erkeğin duygularını sevgisini kullanma BENCE...

merveurgir adlı üyemiz,size gelincede nekadar acı bir itirafta bulunmuşsunuzz ve nasılde bunu pişkin pişkin söyleyebiliyorsunuz gerçekten pes doğrusu...

ben eskiyi unutmak için evlendimm((
ama hala görüşrürüm arada bi normal arkadaş olarakk..
ne yapıyımm kopamıyoruzz
kopamıyorummmmmmm((((((

Yok artık..!Eşinize nasıl bir saygısızlık yaptığınızın farkındasınızdır umarım..eskiyi unutun ömür boyu bu şekilde görüşmeyi mi düşünüyorsunuz tabi beni ilgilendirmez ama bu yaptığınız gerçekten hoş bir tutum değil görüşmeyip unutmayı deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…