Kızlar benim konumu bilen bilir ben üç yıl birine inandım sonra adamda neler neler çıktı hem kendinde hem ailesinde ..onca yaptıklarına rağmen onu unutamamıştım.aldatmak dahil her türlü pisliği yaptı.yaşım 24 ve bende evlenip yuva kurmak isterim ama tabi bu hemen olacak diye bi şart yok 30 una kadar yolu var önce kariyerimi düşünüyorum fakat işte ya olmazsa karşıma kimse çıkmazsa diye korkuyorum..sonuçta yalnızlık Allah'a mahsus..ve ben korkuyorum yalnız kalmaktan..siz sorum böyle birşey yaşayıp ayrılık yaşayıp ne bileyim nişanlısından ayrılıp ya da sevgilisinden sonra çok mutlu olup yuva kuran var mı..ben artık erkeklere hep aynı gözle bakıyorum bi tane tanıdım ya artık herkes benim için seks düşkünü,bi kadın görünce ya da onu ayartmaya kalkan biri olunca hemen bakabilir gibi beynimde böyle..böyle oldukçda evlilikten soğuyorum..düşünmek bile istemiyorum..bir yandan da yalnızlığı sevmiyorum.Ha teselli etmiyor muyum kendimi ediyorum ailem var arkadaşlarım var mutluyum artık o pislikten kurtuldum diyorum ama insanın hayatında da biri olmadan olmaz ki..er yada geç evlenmek ve mutlu olmak isterim sonuçta..