eski sevgiliyi whatsapptan engellemelimi

bence engelleme gördüğüm kadarıyla iradesiz birisin hala da bişeyler hissediyosun şimdi sen engellesen 2 güne kalmaz açarsın engeli ozman daha komik duruma düşersin ilerde yeni sevgili yapınca engelle hatta hattını değiş .

İradesiz olsam bu zamana dek mesaj atardim iradesiz degilim ama zor gunlerime denk geldi yazmasi o yuzden afalladim

Annemin bir lafı var,

Kapıyı kapat, zinciri de çekmeyi unutma....

Aaay engelle gitsin , ötede oynasın.

gözden uzak olan bi süre sonra gönülden de uzak olur.. değil silmek bildiğin kazı hayatından ki unutabilesin..

uff ne kendini beğenmiş erkekler var yahu.. asıl engellemezsen hala umudu var der.. engelle ve bir dahada açma.. baydı artık bu erkeklerin kaprisleri nazları..

Engellesende bir iki gün sonra açıcaksın engelini gene onu gördüm sende. O yüzden canın ne istiyosa onu yap. Ama telefonun başında oturup da bekleme mesaj atıcak diye.

Tabiki basıcaksın engeli. Eski sevgiliden, yeni sevgili olmaz. Bir kere ayrılmışsan mutlaka birşeyler olmuştur. Tekrar başlarsın, eski problemler tekrar karşına çıkar daha mutsuz olursun. Zaman riske atmaya gelmiyor. İkinci bir şans vermek, gereksiz bir riske girmek demek. "Yok umursadığını düşünür"ü falan da boşver. Ne düşünürse düşünsün. Vur tekmeyi gitsin.

Hata etmissin cevap gelmiyorsa hesap sorman onu suclu yapmaz ama seni ezik gosterir. Malesef erkekler konusunca normal ahlakli davranislarimiz bizi yerin dibine cekiyor. Engelleme yazma o yazinxa takma gunler sonra cevap ver vs

Seviyorsan "engelle" yoksa canın çok yanar, gözünün önünde oldukça unutamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…