Herkese merhaba. Yazin basinda baslayan bir iliskim vardi. Ilk baslarda sevildigimi dusunuyordum, bana gore hersey guzel gidiyordu cunku pek kayda deger tartismamiz, sorunlarimiz yoktu. Ayni okuldaydik zaten, yaz okulu boyunca hep birlikteydik. Disardan bakinca bu cocuk cok maco, kiskanc, korumaci vs dersiniz ama iliskimizde onun baskin karakteri disinda pek bisey goremiyordum. Cokta takilmiyordum bunlara demek sikmak istemedigi icin kiskanmiyor diyordum. Ama gitgede bazi seyler kafama takilmaya basladi. Ufak tefek seyler ama birlestirdigim zaman bu adam beni sevmiyor diyebilirdim kesin. Ama bunu ona ve iliskimize yakistiramiyordum. Gerceklerden kactim biraz. Herseyse yaz okulunun sonuna dogru bu benden gitgide uzaklasti artik. Neyin var, bir sorun mu var, niye boyle soguk davraniyorsun dedigimde bilmiyorum bu aralar hicbisey yapasim yok bi memelekete gideyim rahatlayim gibi gecistirici cevaplar veriyordu. Boylece benimde artik kafama dank etmeye basladi net bir sekilde. Bende gitgide sogumaya basladim. Artik pek aramaz ve mesaj atmaz olduk birbirimize ve en son artik bu sekilde mi davranicaksin, beni cok buyuk hayal kirikligina ugratiyorsun vs dedim. Hic bir cevap atmadi bi kac gun ben tekrar bu yaptigin cok buyuk ayip dedigimde. Biliyorum cok ayip ediyorum ama olmuyo yapamiyorum dedi. Anlatamiyacagi , anlamayacagim sorunlari varmis falan filan ama ayni anda eglendigi salak salak snapler atiyor. Bende sildim engelledim heryerden. O kadar uzuldum ki ama degmez dedim boyle bi insan icin ve kapattim konuyu kendi icimde.
Simdi kizlar, okulumuz aciliyor haftaya ve bu sahisla ayni okuldayiz malesef. Yuzunu dahi gormek istemiyorum ama mecbur bizim okul kucuk karsilasicaz bir yerde illa ki. Nasil davranmaliyim yani o yokmus gibi mi ya da belki o konusmaya calisirsa bende soguk bi tavirla karsilik mi vereyim. Selam falan verirse karsiliksiz mi birakayim yoksa ters mi konusayim. Goruslerinizi belirtirseniz cok sevinirim kafam bayagi karisik...