Eski sözlüm email yollamış

yasemin29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
730
2
0
İstanbul
kızlar sözlümden ayrılmıstım temmuz ayında az cok bılıyosunuz konularımı dün dogum gunumdu msnden emaıl atmıs dogum gunun kutlu olsun inşallah en cok sen mutlu olursun dıye offff aklıma geldı gene her sey sabah sabah cok mutsuz oldum yazmasa daha mutluydum şimdi aklımda gene bır suru soru offfffffffffffffffffff

ayy canım yaa anladım seni böceğim kafan karılştı şimdi ben konularını görmemiştim bitanem öyle eften büften nedenlerle mi ayrılmıştınız. onu hala seviyomusun? ama bırakıp gittiyse.. nebileyim seninle oyun oynmasnada izin verme şimdi onun seni gerçkten sevip evmediğinden emin olmalıyız

eften püften sebeplerden değil sevmek kısmına gelınce muamma bılmıyorum ama genede yaklasık 2 aydır sesı cıkmıyodu zaten hayatında baska bırıde var gıbı suan sadece sız yaparmıydınız neden boyle bır mesaj attıkı sımdı numarasını bıle degıstırmısken bunu soruyorum sadece suan kendıme

Sevgili yasemin29...

Konularınızı az çok biliyorum.

Çok merak ediyorum, acaba o zamandan bu zamana psikolojik destek aldınız mı? Veya devam ediyormusunuz?

Ben sizin çok normal düşünemediğinizin ve duygu kontrolü yapamadığınızın kanaatindeyim.

Ve kusura bakmayın ama- sanırım artık sizi bilenlerin bir çoğu "of yasemin derdin bitmiyor" diye göz devirdiklerinden eminim...

Size her konunuzda olduğu gibi, yine ve son defa aynı şeyi söyleyeceğim...

Uzman bir doktordan (psikolog değil, psikiyatrist) destek almalısınız...Sigorta bunu karşılıyor.

Ben olsam onun bana göndermiş olduğu maili bile hesabımda tutmam... Mantıklı davran derim
GnotiSeavton arkadaşıma da katılıyorum.. duygusallığınız önplandaolduğu için mantıklı karar veremeyebilirsiniz..

Kemdinize ve duygularıza dikkatle önem verin

Herşey gönlünce olsun. Tatlı canını sıkmamya özen göster :)

kati bakmak istemem bu konuya ama zor zamanlar gecirdigini anladim yazdiklarinda... ve yazilanlardan. hi dusunme normal bisiler olsaydi aranizda zaten ayrilmazdin. sevdigi bile muamma diyorsun cnm sanki baska bir siteden doum gunu tebrigi gelmis gibi dusun. cvp bile verme bile...... bosver hayatina bak 2-3 gun sarsinti gecirirsin... hem numarasini bile degisirmis diyorsun bosver

evt arkadaşa ktılıyorum "2-3 gun sarsinti gecirirsin"

bana kalırsa aldırış etme boşver geçmiş gitmiş zaten o kadar yaşanmışlığın ardından tekrar karıştırma aklını yokmuş gibi davran

hem bitmiş bir ilişki hemde başkasıyla ilişki durumu varsa neden onu düşünüyorsun ki.seni sevse zaten başka limanlara yelken açmaz belki düzelir diye beklerdi.salla gitsin kafanı bulandırmaya değmez...

adam sadece doğumgününü kutlamış ne var ki bunda:26:
ooo sen doğumgünümde benm mail kutumu görseydn

istanbuldaysan eğer teyzemin kızı psikolog,ayrıca psikiyaristle ortak muayenehanesi var taksimde
ciddiym,yardımcı olurlar sana

Bana da yardımcı olsana zhebani

farzetki medeni bir insan gibi dogum gununu kutladi..
sen boyle anla ve cevap verme nezaketinde bulunma..

bu kadar kolay :)

valla yasemin hic usenmedim butun konularini okudum ve sonuc..o adamdan sana hayir gelmez bunu bil..yani anlattiklarina bakarak konusuyorum tabi ama ne o adamda hayir var ne ailesinde..sen kendini ona mecbur hissediyorsun yasadiklarindan dolayi ama degilsin.. sirf bu yuzden kendine kiyma ve bu adami hayatindan yok et..

ayyyy yasemin sen hala ordamısınnnnn :84::84: psikiyatriye görünmen gerektiğini söylemiştik önceden.ama gitmedin demekki..hey Allah ım ya hala buraya konu açtığına inanamıyorum aklım almıyorrrrrrrrrrrrrrrrr:95::95:

yasemin konularını okudum.
senin hala bu adamı msn den engellememiş olduğuna,
hattını kırıp arkadasının ismi üzerinden hat almadığına

İ NA NA MI YORUM!!!!!!!

psikolojin bozuk senin bunun farkında değil mi çevrendekiler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…