ayy canım yaa anladım seni böceğim kafan karılştı şimdi ben konularını görmemiştim bitanem öyle eften büften nedenlerle mi ayrılmıştınız. onu hala seviyomusun? ama bırakıp gittiyse.. nebileyim seninle oyun oynmasnada izin verme şimdi onun seni gerçkten sevip evmediğinden emin olmalıyız
eften püften sebeplerden değil sevmek kısmına gelınce muamma bılmıyorum ama genede yaklasık 2 aydır sesı cıkmıyodu zaten hayatında baska bırıde var gıbı suan sadece sız yaparmıydınız neden boyle bır mesaj attıkı sımdı numarasını bıle degıstırmısken bunu soruyorum sadece suan kendıme
kati bakmak istemem bu konuya ama zor zamanlar gecirdigini anladim yazdiklarinda... ve yazilanlardan. hi dusunme normal bisiler olsaydi aranizda zaten ayrilmazdin. sevdigi bile muamma diyorsun cnm sanki baska bir siteden doum gunu tebrigi gelmis gibi dusun. cvp bile verme bile...... bosver hayatina bak 2-3 gun sarsinti gecirirsin... hem numarasini bile degisirmis diyorsun bosver
adam sadece doğumgününü kutlamış ne var ki bunda:26:
ooo sen doğumgünümde benm mail kutumu görseydn
istanbuldaysan eğer teyzemin kızı psikolog,ayrıca psikiyaristle ortak muayenehanesi var taksimde
ciddiym,yardımcı olurlar sana
Bana da yardımcı olsana zhebani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?