Eski sporcunun geri dönüşü :)

fndkkrdu

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
2.607
96
Eveeet belki beni tanıyanlar vardır ben fndkkrdu üniversite öğrencisi,gelin adayı ve inşallah seneye pilates eğitmeni bir genç kızım :)
ben 2 sene öncesinde 74 kilodan diyet+sporla 53 kiloya kadar indim lakin üniversite sınavlarına hazırlanırken hooop bunun hepsini geri aldım şimdi tekrar spor+diyete başladım ve şuanki kilom 73 eylül sonuna 60 kilo olmak istiyorum daha sonra ise 55e inmek istiyorum. Deneyim çok destek yok :KK48:
Bana destek olursanız ve benimle spor yaparsanız çoook mutlu olurum birlikte adım adım inceliriz :KK49:
Burada hergün yaptığım sporları paylaşıcam bilinmesi gerekenleri paylaşıcam sizlerle ve katılım olursa aramızda yarışma düzenlemeyi düşünüyorum :oops:

Bu topik sadece benim değil bütün KK üyelerinindir herkes yararlı olduğunu düşündüğü videoları resimleri bilgileri paylaşırsa birbirimize daha iyi yardımcı olabiliriz.

Kurallarımız ;
Hergün 2.5-3 litre su içilecek
Mutlaka 2-3 bardak yeşilçay içilecek
Spordan önce Türk kahvesi içmek metabolizmamızı hızlandırır kahve içmeye özen göstericez
Haftanın 6 günü spora ve diyete sadık kalıcaz,hafta içinde kilo veren olursa pazar günü sadece 1 öğün serbest olacak yani istediğini yiyebilecek :KK49:
Yaptığımız sporları tek tek bildiricez
en az 30 dk en fazla 60 dk cardio yapılacak ( yürüyüş, koşu bandı,bisiklet yada jillian michaels tarzı cardio programları)

Katılımlarınızı bekliyorum çıkın çıkın gelin topiğimiz herkese açık :KK54::21::KK36:
Fndkkrdu geri döndü hep beraber yine zayıflayacağız pilavdan dönenin kaşığı kırılsın En Büyük KK

Motivasyon olsun :KK49: Onlar yaptıysa bizde yapabiliriz :21:
large.jpg

m_2819063_WVYk630WMLjq.jpg
body-fit-girl-healthy-Favim.com-2143847.jpg
tumblr_msq1dozIO11rqlia6o1_1280.jpg
tumblr_n8rdp2wKeg1s65lsno1_1280.jpg
tumblr_nd6apc94ut1tg9k31o1_400.jpg

Merhaba !!

Ben de eski balerinim ve malesef hayatımdan çıktıktan sonra hiç bir şeye tutunamadım, şuan bir balerinin görünüşünden çok uzaktayım çok çok fazla kilom olmasa da. Ben de sana katılmak istiyorum, var olanı vermek ve eski halime kavuşmak için. Ayrıca, düzensizlik için doğum kontrol hapı kullanıyorum ve beni inanılmaz şişiriyor :KK43: doktorum spor yapmamı önerdi. İkimiz de başarabiliriz bence !! ^^

Ben de forumda callaneticsi gördüm, önce yatmaya alışmış vücudumu harekete alıştırmak için yürüyerek başlıcam. Şuan yaz okulundayım ve 2 hafta sonra evde olucam. Eve dönünce de bir salona gitmeyi planlıyorum. Seninle spor yapmayı ve birbirimize destek olmayı çok isterimm ^^

Merhaba bende sizinle beraber bu serüvene katılacağım.

Benim de oluşturduğum bir topik var :)

Bir çok video paylaştım.

Dün sabah yürüyüş yaptım. yürüyüş sonunda 8 dk bu vidoyu yaptım.

akşam 7 gibi 30 dk hafif tempo akşam 6 dk bu egzersizi yaptım.

Ramazan sonundan beri yapmaktayım. Her gün yapamadım. İşlerimiz yoğun olmadığı zamanlarda akşamları yapıyordum.

benim videom. bütün vücudu çalıştırıyor. Kol-bacak-karın

Bir güzel zumba videosu daha. Çok sevilen bir video. aktiviteee......kardiooo

1. seviye için güzel.... yavaş ve eğlencelii

son videom dans dans dans için :- ) moral için eğlence için
çokkkkkk çokkk eğlenceliymiş.... dance---dance dance :KK70:

Son düzenleme:
punp it up çok yorucu bir egzersiz programı yapıyor. Kardio var ve 45 dk sonra mekik şınavda var. 25 dk sonra her yerim ağrıyor. 30 dk rekorum var :)

punp it up çok yorucu bir egzersiz programı yapıyor. Kardio var ve 45 dk sonra mekik şınavda var. 25 dk sonra her yerim ağrıyor. 30 dk rekorum var :)

Tebrikleer :KK70: ben de eve donunce baslayacagim ona. Simdi bir saatlik yuruyusten geldim ve artik nasil bir hamlamaksa bacaklarim hala kelimenin tam anlamiyla kimil kimil. İyi durumdayim ama bir de videolara bakicam simdi ^^

Tebrikleer :KK70: ben de eve donunce baslayacagim ona. Simdi bir saatlik yuruyusten geldim ve artik nasil bir hamlamaksa bacaklarim hala kelimenin tam anlamiyla kimil kimil. İyi durumdayim ama bir de videolara bakicam simdi ^^

Teşekkür ederim. Bahsettiğim videoyu sonuna kadar izleyememiştim. hareketleri yapamamıştım.

Programda karın, kol,bacak inceltmek için birçok egzersiz var.

Önce ısınma, sonra karışık hem dans , hem fitnes içeriyor. arada tempo düşüyor 40 dk sonra çok hızlanıyor. Tekrar yavaşlıyor derken ...İp atlama, bel için egzersiz, mekik ,yarım şınav , kardio, ... 1 saat 5 dk sonra soğuma ile bitiriyor.

Kilo vermek için hafta da 3 kez yapmak yeterli. Diğer günler daha hafif çalışılabilir. Çünkü vücut dinlenmesi gerekiyor. kasların gelişmesi için ara vermek gerekliymiş.

Spor eğitmenleri öyle söylüyor. : )

X