eski türk dizileri

edaligeceler

Du bist mein schatz...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
519
683
78
Eski dizilerden yaprak dokumu ve asmali konagi bitirdim,bunlar kadar sicak bir dizi onerebilirmisiniz?

Ikinci Bahar :)

Adi gecen iki dizi de cok itici bence. Asmali Konak cok itici, cunku Nurgul Yesilcay oynuyor :63:

Yaprak Dokumu aslinda fena degildi, Necla'nin evden kactigi yerler de dahil olmak uzere heyecanliydi, sonrasi baydi. Surekli ailenin basina bir felaket geliyor, evlerine yildirim duseydi tam olurdu. Sonraki bolumler bayikti yani.

Cennet mahallesi avrupa yakasi ruhsar yer gok ask zoraki koca mahallenin muhtarlari harem arka siradakiler doktorlar omuz omuza :)

bir istanbul masalı, omuz omuza, yer gök aşk,çalıkuşu (nasıl bitirdiler anlam veremedim), aliye, zerda, elveda derken de güzeldi

merhamet
oyle simsicak bir izi falan degildi tamam.
hatta birkac catlak bir araya gelmis havasi veriyordu. ama ama..
ben izliyordum iste.. severek takip ediyordum.
sen! sen! sen ve sen! siz hepiniz izlemediniz!
kimse izlemedi..
izleyeni olmadi ve bitti :((
sacma sapan bitirdiler uhuu..

icimi dokesim varmis :)

yanlış anlama ama neden o kadar geriden geliyorsun:KK48:

eğer gerçekten sıcak içten eski bir türk dizisi izlemek istiyorsan bizimkileri izle. onun üzerine gelmedi daha.
Nasil geriden canim anladim,.hic turk dizisi izlemedim,anneme demistim izlemek istiyorum diye yaprak dokumunu izle demisti,174 bolumu su gibi izledim begendim de,asmali konagi da annem onerdi yine onu da cok cok begendim
Internetten baktim eski dizilere ama izleyenler tavsiye ederse daha iyi olur dedim.

Back
X