Eski ve yeni burnum...değişim...

Sitede yeniyim kizlar.resimleri nasil gorebilirim? Merak ettim burnunun yeni halini😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende burun ameliyati olmak istiyorum ama dr konusu kafami karistiriyor😕

Gordum resmi nihayet😄 inanilmaz bi deisim vee ciddennn superrrrr gozukuyo..

canmm ne zaman amelıyat oldunn cookk begendımmm beennn

yok canım alçıdan cıktı bant var simdi salı günü dikişleri alıcak doktorum biraz stresliyim :) bugün daha 10. günüm
Alçıdan ciktiysa burun kivrimindan fln az çok anliyorsundur nasil olduğunu. Ben alcili halini bile begenmistim burnumun ya stresi bırak bir kenara ve yeni burnunla mutlu ol(inşallah) :*

muhtesem olmusss ucuna bayıldım ozellıkleee kıme oldun amelıyatınıı

Canim cidden bayildim burnusuna tek kelimeyle harika😊 nerde kime ameliyat oldun biraz anlatirmisin bilgi versen super olcak

canım tek kelımeye muhtesem otesı ne kadar sanslısın bende esabıl beyle gorusenlerdenım ama eskı hastalarının fotolarını gormek ıstedım gostermedı burdada foto koyan yok ve ınsan ne sonuc cıkcagnı bılmeyınce olmak ıstemıyo sen nasıl karar verdın ve bıraz oncesı amelıyat gunu ve sonrası bılgılendırırmısın

Neden gostermediki ya? Bana göstermişti...
Valla ameliyat icin gittim esabil beyle görüştüm cok güven verdi bi kaç tahlil fln yaptim. Benle nasil bi burun istedigime dair konustu ve fotolar gosterdi ama bunu ameliatdan onceki gorusmede yapti.(hemen değil) . Ve herseyi açıkladı ama ameliat nasil olacak diyince oraya karışma anlatirsam vazgeçersin diyince bende sustum :)) günü belirledik ve ameliayt günü esabil bey sağolsun bana tek kişilik oda ayarladi. Ve ameliyatdan sonra bi kac kere odaya uğradı bakti ve bir gun sonra gonderdi beni. Benim yüzüm çok şiş di ama ağrı çok yoktu. Şişler de zaten bi kac güne geçti

Bisi diyimmi yapildigi belli ama cok begendim resmen yan proflim degismis canm cok iyi yapmissin

Cnm tşk ederim:) zaten doktorla konuşurken doğal bir burun istemediğimi söyledim şunun şurasinda kaç kere burun ameliati oluyoz demi ama :))))) dediğim şey: kavisli kalkik bir burun istiyorum ve doktorumun eline sağlık kavisli kalkik bir burun yapti

canım baska foton var mı sana arkadaslık yolladım bir de mailden detaylı sorularım olcak bana ma,lle döneblir misin gizemaygul@gmail.com aynı doktoru düşünüorum da

Canım burdan mesaj hakkım yok önden de görmek istedim burnunu hani eğer mailde atabilirsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…