yok canım alçıdan cıktı bant var simdi salı günü dikişleri alıcak doktorum biraz stresliyim :) bugün daha 10. günümÇok teşekkürler. inşallah benimkinden daha güzel olur :))
Seninki açıda mi daha?
Eki Görüntüle 1074102 Eki Görüntüle 1074115
öncesi ve sonrası.... Yorumlarınızı bekliyorum kızlar.......
baska fotonuz var mııı
Gordum resmi nihayet😄 inanilmaz bi deisim vee ciddennn superrrrr gozukuyo..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Alçıdan ciktiysa burun kivrimindan fln az çok anliyorsundur nasil olduğunu. Ben alcili halini bile begenmistim burnumunyok canım alçıdan cıktı bant var simdi salı günü dikişleri alıcak doktorum biraz stresliyim :) bugün daha 10. günüm
canmm ne zaman amelıyat oldunn cookk begendımmm beennn
Eki Görüntüle 1074102 Eki Görüntüle 1074115
öncesi ve sonrası.... Yorumlarınızı bekliyorum kızlar.......
canım tek kelımeye muhtesem otesı ne kadar sanslısın bende esabıl beyle gorusenlerdenım ama eskı hastalarının fotolarını gormek ıstedım gostermedı burdada foto koyan yok ve ınsan ne sonuc cıkcagnı bılmeyınce olmak ıstemıyo sen nasıl karar verdın ve bıraz oncesı amelıyat gunu ve sonrası bılgılendırırmısın
Bisi diyimmi yapildigi belli ama cok begendim resmen yan proflim degismis canm cok iyi yapmissin
Cnm tşk ederim:) zaten doktorla konuşurken doğal bir burun istemediğimi söyledimşunun şurasinda kaç kere burun ameliati oluyoz demi ama :))))) dediğim şey: kavisli kalkik bir burun istiyorum ve doktorumun eline sağlık kavisli kalkik bir burun yapti
canım baska foton var mı sana arkadaslık yolladım bir de mailden detaylı sorularım olcak bana ma,lle döneblir misin gizemaygul@gmail.com aynı doktoru düşünüorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?